• BIST 8779.01
  • Altın 2237.934
  • Dolar 32.3378
  • Euro 35.0669
  • Bartın 8 °C
  • Ankara 6 °C
  • Bolu 5 °C
  • Kastamonu 6 °C
  • Zonguldak 8 °C
  • Karabük 8 °C
  • Sinemada Şaşkına Çeviren Evlilik Teklifi
  • Engelsiz Sanat Evi Faaliyetlerine Devam Ediyor
  • Zabıta’dan Fırın Denetimi
  • Sinemada Şaşkına Çeviren Evlilik Teklifi
  • Engelsiz Sanat Evi Faaliyetlerine Devam Ediyor
  • Zabıta’dan Fırın Denetimi

14.331 Kişi E-Belediye’yi Kullandı

Bartın Belediyesi, vatandaşların işlemlerini belediyeye gelmeden “www.bartinbelediyesi.com” internet adresi üzerinden online olarak yapmasına olanak sağlıyor.
14.331 Kişi E-Belediye’yi Kullandı

Bartın Belediyesi web sayfası, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ın yeni dönem projeleri arasında yer alan “E-BELEDİYE” projesi kapsamında daha kapsamlı ve hızlı şekilde, her gün güncellenen haberler ve bilgilerle www.bartinbelediyesi.com adresinden hizmet vermeye devam ediyor. Vatandaşlar web sayfasını takip ederek belediye ile ilgili çalışma ve duyurulara daha hızlı ulaşabiliyor. Sitede belediye ile ilgili genel bilgiler, duyuru ve ilanlar, nöbetçi eczaneler, otobüs tarifeleri ve saatlerinin yanı sıra meclis toplantıları, belediye hizmetleri ve çalışmalarıyla ilgili en güncel haberler yer alıyor.

“E-Belediye” Hayatı Kolaylaştırıyor

Belediye Başkanı Cemal Akın’ın yeni dönem projeleri arasında yer alan ve büyük önem taşıyan “E-Belediye” projesi sayesinde de “www.bartinbelediyesi.com” adresinden vatandaşlara borç ödeme ve sorgulama, ruhsat işlemleri, nikah işlemleri, mezarlık bilgi sistemi gibi bir çok konuda da hizmet veriliyor. Yine ana sayfada bulunan “Mesajınız İçin” menüsünde yer alan “Başkana Mesaj“ bölümünden şikâyet, talep ve ihtiyaçlar Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ın doğrudan kendisine iletiliyor. Bartın Belediyesi, mobilden de hem faturalarını ödeyebilme hem de su abonelik işlemlerini gerçekleştirme imkânı sunuyor. “www.bartinbelediyesi.com” adresine 2020 yılında 444.472 ziyaret olurken, 14.331 kişi site üzerinden su borcu, çevre temizlik ve emlak vergisi gibi ödemelerini gerçekleştirdi. Belediye sitesi üzerinden işlem yapan 14.331 kişiden toplam 2.012.447.35 TL tahsilat yapıldı.

Sanal Tur ve WEB TV Projeleri Hayata Geçecek

Başkan Akın, göreve geldiği günden buyana birçok projesinin yanı sıra dijital dönüşeme yönelik de hizmetler gerçekleştiriyor. E-Belediye Projesinin yanı sıra Sanal Tur ve WEB TV projeleri de hayata geçiriliyor. Sanal Tur projesi ile turizm değerlerimize dünyanın her yanından erişebilirlik oranı artırılacak. Başkan Akın’ın büyük önem verdiği bu proje ile şehrimizin tarihi değerleri ve gezilebilecek tüm mekanlar bilgisayar ve internet ortamında interaktif olarak yukarı ve aşağı ve sağa sola olmak üzere 360°'lik bir açı ile izlenebilecek. Ziyaretçilere sanki oradaymış gibi hissetmesini sağlayan 360 derece sanal tur, mekanı, hizmetleri, ürünleri tanıtmak için büyük bir kolaylık sağlayacak. Bartın Belediyesi Web TV projesi ile de belediye çalışmaları vatandaşlara; en kısa sürede, en doğru biçimde ve düzenli zaman dilimi içinde ulaştırılacak. Bartın Belediyesi'nin çalışmaları video haberlerle anlatılacak. Yine duyurularla ve tanıtımlarla vatandaşlar bilgilendirilecek.

“En Kısa Zamanda Hizmete Sunacağız”

Projelerle ilgili bilgi veren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın; “İnternetin getirdiği en önemli yeniliklerden biri de hiç kuşkusuz ki web siteleri aracılığıyla erişim kolaylığıdır. Bu kolaylığı kullanan en önemli kurumlardan biri de ilimizde Bartın Belediyesi’dir. web sitemiz sayesinde halkımıza online olarak birçok hizmeti veriyoruz. Vatandaşlarımız belediyemizle ilgili veya yapılan çalışmalarla ilgili tüm detaylı bilgiye belediye sitemizden ulaşabiliyor. Yeni dönem projelerimiz arasında olan “E-Belediye” projesi sayesinde de “www.bartinbelediyesi.com” adresinden vatandaşlara önemli hizmetler veriliyor. Vatandaşlarımız belediyeye gelmeden internet üzerinden çok sayıda işlemini gerçekleştirebiliyor. Yine bu projemizin yanı sıra 2 önemli çalışmamız daha var. Sanal Tur ve WEB TV projelerini de en kısa zamanda hizmete sunacağız. Gerekli çalasımlar yapılıyor. İnşallah çalışmalar tamamlandığında önemli 2 hizmeti daha vatandaşlarımızın istifadesine sunmuş olacağız” dedi.

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535