• BIST 9079.97
  • Altın 2323.714
  • Dolar 32.3523
  • Euro 34.949
  • Bartın 16 °C
  • Ankara 13 °C
  • Bolu 12 °C
  • Kastamonu 12 °C
  • Zonguldak 17 °C
  • Karabük 15 °C
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • “Aladağ’ına Seyir Terası ve Piknik Alanı İnşa Edeceğiz”
  • Sinemada Şaşkına Çeviren Evlilik Teklifi
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • “Aladağ’ına Seyir Terası ve Piknik Alanı İnşa Edeceğiz”
  • Sinemada Şaşkına Çeviren Evlilik Teklifi

‘2-0’ın anahtarı birlik ve beraberlik’

AK Parti Bartın İl Başkanlığı tarafından Ak Parti’nin kuruluşu olan 2002 yılından buyana partide görev alan partililere yönelik “Birlik, Beraberlik ve Vefa" iftarı düzenlendi.
‘2-0’ın anahtarı birlik ve beraberlik’

AK Parti Bartın İl Başkanlığı tarafından Ak Parti’nin kuruluşu olan 2002 yılından buyana partide görev alan partililere yönelik “Birlik, Beraberlik ve Vefa" iftarı düzenlendi. İftar programında partililere yönelik yaptığı konuşmasında AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, Bartın’da 2-0’ın anahtarının birlik ve beraberlik olduğunu söyledi. Partililere seslenen Kalaycı, AK Parti teşkilatı olarak fitne ve fesat sokmak isteyenlere fırsat vermeme adına herkesin kusurları örtüp kenetlenmesi gerektiğini ifade etti. Kalaycı, tüm parti teşkilatına büyük iş düştüğünü belirterek,  tüm kırgınlıkların ve küskünlüklerin bir kenara bırakılıp, el ele kol kola çalışılması gerektiğini söyledi.

Herkes küskünlüğünü ve kızgınlığını geride bıraksın

Kalaycı; “Bu iftar programımıza 3 gün öncesinden karar verip, planladık. İftar programının olacağıyla ilgili mesajlarımız bazı teşkilat mensuplarımıza ulaşmamış. Bunu belirtmek istiyorum. Öncelikle 24 Haziran teşkilat olarak kenetlememiz gerekiyor. Birbirimizin hatlarını kusurlarını görmemiz gerekiyor. Biz Ak Parti ailesi olarak bu davaya gönül veren milletimizin neferleri olarak eğer hatalarımızı örtüp kenetlenirsek Bartın 2-0 olacaktır. 24 Haziran seçimlerinde Allah göstermesin beklemediğimiz bir sonuç çıkarsa bu hezimetin altından kalkamayız. Tüm kardeşim bugünden sonra kırgınlığını, küskünlüğünü ve kızgınlığını geride bıraksın. Geçmişe bir sünger çeksin. Aramıza fitne sokmak isteyenler var. Büyük bir oyun var. Bu oyuna fırsat vermeyelim. Bugünden sonra kol kola girerek davamızı Bartın’a anlatalım. Bartın Allah’ın izniyle 24 Haziran akşamı 2-0’ı görecek. Çalışırsak bunu başarırız. Bu nedenle hep birlikte çalışmamız şart. Allah bizi liderimize karşı mahcup etmesin inşallah” diye konuştu.

24 Haziran ülkemizin milletimizin beka mücadelesidir

24 Haziran Seçimlerinde tüm teşkilat olarak çalışmak zorunda olduklarını belirten AK Parti Bartın 2.Sıra Milletvekili Adayı Yaşar Arslan; “Ak partide bu güne kadar görev yapan herkesi sevgi ve saygı ile selamlıyorum. İl başkanlığımızın düzenlemiş olduğu birlik ve beraberlik vefa iftarına hoş geldiniz. 2002 yılından bugüne partimizde görev yapan bütün dava arkadaşlarımın burada görmekten dolayı büyük mutluluk duyuyorum. 24 Haziran ülkemizin milletimizin beka mücadelesidir. İnşallah hep birlikte bunun bilincinde olarak çalışacağız. Biz bugüne kadar Bartın’ımızda bütün seçimlerde teşkilat mensuplarımızla birlikte oylarımızı artırdık. Bu yıl ki seçimlerde daha büyük gayretle arzu ettiğimiz sonucu almak istiyoruz. Birinci önceliğimiz Bartın’da Cumhur ittifakına en güçlü desteği vermek istiyoruz. Bunun için 24 saat çalışmak zorundayız. Bunu hep birlikte başarabiliriz. İnanıyoruz ve sizlere güveniyoruz” dedi.

2 milletvekilini meclise gönderirsek, daha güçlü oluruz

Arslan; “Hedefimiz yüzde 74 demiştik. İnşallah bu rakamları aşarız. Tabi bizde Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine Bartın olarak yüzde yüz destek vermek istiyorum. Rabbim bizlere bu görevi nasip etti, bu görev verildi. Sayın milletvekilimiz ile birlikte inşallah Bartın’da sizlerin ve halkımızın hizmetkârı olduğumuzu hazır olduğumu belirtmek istiyorum. Bende teşkilattan yetişen biri olarak sizlerin büyük desteğini bekliyorum. Seçim günü sandıkları çok iyi takip etmenizi istiyorum. Başarırsak hep birlikte başaracağız. 24 Haziran’da Bartın’dan 2 milletvekilini meclise gönderirsek, daha güçlü oluruz. İnşallah başaracağız. Desteklerinizden dolayı şimdiden teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bartın’a yapılan hizmetler ortada

AK Parti Bartın Milletvekili ve 27.Dönem Bartın Milletvekilli 1.Sıra Adayı Yılmaz Tunç ise konuşmasında; “Öncelikle bizleri güzel iftar sofrasında bir araya getiren teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyoruz. 25 gün sonra sandığa gideceğiz. Kaybedecek zamanımız yok.  Yoğun bir çalışma temposu içerisinde ulaşmadığımız vatandaşımız kalmayacak. Adayların ulaşamadığı yerlere teşkilatımız gidecek. Biz seçimden seçime halkın arasında olan teşkilatlardan değiliz. Biz hep milletimizin arasındaydık. Diğer partilerin adayları kendilerini tanıtmaya çalışıyorlar. Bizim bu konuda avantajımız var. Yaşar Bey bizim İl Başkanlığımızı yaptı. Ben de 11 yıl az da olsa vekillik yaptım. Yani bizim tanıtımla ilgili bir problemimiz yok. Diğer adaylar kendini tanıtınca kadar biz seçimlerin önemini vatandaşlarımıza anlatacağız. Türkiye’ye ve Bartın’a yapılan hizmetler ortada. Nereden nereye geldiğimizi anlatacağız. İnşallah 24 Haziran’da ülkemiz üzerinde oyunlar oynayanlara milletimiz gereken cevabı verecektir. İnşallah milletimiz Cumhur İttifakına tam destek verecektir. İlimizden de 2 milletvekillini çıkartacağız. 24 Haziran seçimlerinin ülkemize, ilimize ve partimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535