• BIST 9524.59
  • Altın 2524.253
  • Dolar 32.5759
  • Euro 34.6057
  • Bartın 16 °C
  • Ankara 13 °C
  • Bolu 11 °C
  • Kastamonu 13 °C
  • Zonguldak 14 °C
  • Karabük 15 °C
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!

2021 Yılının Son Meclis Toplantısı Yapıldı

Bartın Belediye Meclisi Aralık Ayı Toplantısı Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirildi.
2021 Yılının Son Meclis Toplantısı Yapıldı

Bartın Belediye Meclisi Aralık Ayı Toplantısı Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirildi. Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın başkanlığında yapılan toplantıda toplam 15 gündem maddesi görüşüldü. 14 gündem maddesiyle başlayan toplantıda gündeme 1 madde ilave edilirken, Meclis 2 oturumda yapıldı. Birinci oturumun ardından Meclise ara verilerek gündemin 2.maddesinde yer alan Şehirlerarası Otobüs Terminalinden çıkış yapacak araçlar için uygulanacak ücret tarifesinin belirlenmesi konusu Plan Bütçe Komisyonu tarafından görüşüldü. Meclis 2.Oturumunda ilgili madde komisyon raporu doğrultusunda kabul edildi. 2021 yılının son meclis toplantısının gündeminde 9 yeni konu bulunurken, 6 madde ise Kasım Ayı Meclis Toplantısı’nda komisyonlara havale edilen konuları içerdi. Gündemde yer alan 9 yeni konu ilgili komisyonlara gönderildi. Yeni gündem maddelerinin görüşülmesinin akabinde de komisyonlardan gelen 6 madde değerlendirildi.

2 Madde Plan Bütçe Komisyonuna Havale Edildi

Gündemin birinci maddesinde yer alan Bartın Belediyesi’nde görev yapan görev yapan memur ve sözleşmeli personellere ödenen sosyal denge tazminatları hakkında yeni sözleşme yapılabilmesi için Belediye Başkanına yetki verilmesi talebi ve gündemin ikinci maddesinde yer alan Bartın Belediyesi tarafından İşletmeciliği yapılan Şehirlerarası Otobüs Terminalinden çıkış yapacak araçlar için uygulanacak ücret tarifesi ile Terminal Otopark Ücret Tarifesinin belirlenmesi talebi Plan Bütçe Komisyonuna havale edildi.

2 Madde Trafik ve Muhtelif İşler Komisyonuna Havale Edildi

Gündemin üçüncü maddesinde yer alan Personel Performans Değerlendirme Yönetmeliğinin kabulü talebi ve gündemin dördüncü maddesinde yer alan güncellenen Disiplin Amirleri Yönetmeliğinin kabulü talebi Trafik ve Muhtelif İşler Komisyonuna havale edildi.

4 Madde İmar ve Bayındırlık Komisyonuna Havale Edildi

Gündemin beşinci maddesinde yer alan mülkiyeti Bartın Belediyesi’ne ait olan yoldan ihdas sonrası oluşan Balamba Mahallesi, tapuda 1381 ada, 71 numaralı parselin satış talebi, gündemin altıncı maddesinde yer alan Güzelcehisar Köyü, tapuda (eski) 9 pafta, 2202 parsel numaralı taşınmazın Mevzii İmar Planının yeniden onay talebi, gündemin yedinci maddesinde yer alan mülkiyeti Bartın Belediyesi’ne ait olan Şiremirçavuş Mahallesi, tapuda 1340 ada, 2 numaralı parselin satış talebi, gündemin sekizinci maddesinde yer alan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü’nün inceleme raporu doğrultusunda, Gölbucağı Mahallesi, tapuda 510 ada, 277 parsel nolu Bartın Belediyesi mülkiyetinde bulunan taşınmazda çekme mesafesinde düzenlemeye gidilmesi amacıyla yapılan İmar Planı Değişikliği talebi İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edildi.

4 Madde Kabul Edildi

Gündemin dokuzuncu maddesinde yer alan Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen, Belediyemizce 2022 yılında uygulanacak Ölçü ve Tartı Muayene Harcı ücretlerinin belirlenmesi talebi, gündemin onuncu maddesinde yer alan Trafik ve Muhtelif İşler Komisyonuna havale edilen, Atık Yağ Protokolü, gündemin on birinci maddesinde yer alan İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edilen, mülkiyeti Bartın Belediyesi’ne ait olan yoldan ihdas sonrası oluşan Aladağ Mahallesi, tapuda 810 ada, 25 numaralı parselin satış talebi ve gündemin on ikinci maddesinde yer alan İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edilen, mülkiyeti Bartın Belediyesi’ne ait Balamba Mahallesi, tapuda 986 ada, 66 numaralı parselin satış talebi kabul edildi.

2 Madde Bir Sonraki Mecliste Değerlendirilecek

Gündemin on üçüncü maddesinde yer alan İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edilen, Bartın Belediyesi Mücavir Alan sınırlarına bitişik olan Esenyurt Köyü ve Akmanlar Köyü’nün mücavir alana alınması talebi ve gündemin on dördüncü maddesinde yer alan Trafik ve Muhtelif İşler Komisyonuna havale edilen, Bartın Belediyesi Özel Halk Otobüsleri Çalışma ve Seyrüsefer Yönetmeliği ile Bartın Belediyesi İnkum Özel Halk Otobüsleri Çalışma ve Seyrüsefer Yönetmeliğinin iptal edilerek yeniden düzenlenen Bartın Belediyesi Özel Halk Otobüsleri Çalışma ve Seyrüsefer Yönetmeliği görüşüldü. İlgili 2 maddenin de bir sonraki Meclis Toplantısında görüşülmesine karar verildi.  

Çaydüzü’nde Bir Sokağa İsim Verilecek

Gündemin on beşinci maddesinde yer alan Çaydüzü Mahallesi’nde uygulama gören bir sokağın Mekansal Adres Kayıt Sistemine kayıt edilebilmesi için sokak ismi talebi Mahalle ve Sokak İsimleri Tespit Komisyonuna havale edildi.

1 Madde İçin Meclis’e Ara Verildi

Tüm gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından Meclise ara verilerek, gündemin ikinci maddesinde yer alan Bartın Belediyesi tarafından İşletmeciliği yapılan Şehirlerarası Otobüs Terminalinden çıkış yapacak araçlar için uygulanacak ücret tarifesi ile Terminal Otopark Ücret Tarifesinin belirlenmesi talebi Plan Bütçe Komisyonunda görüşüldü. Meclis 2.Oturumunda ilgili madde karara bağlandı. 2.Oturumun sonunda gündemde yer alan 15 maddeden 5’i karara bağlanmış oldu. 8 madde ilgili komisyonlara havale edilirken, 2 maddenin ise bir sonraki Meclis Gündemine alınması kararlaştırıldı.

“Şehrimiz İçin Hayırlı Olmasını Diliyorum”

Toplantı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanı Cemal Akın; “Bartın Belediye Meclisi Aralık Ayı Toplantımızı Belediye Meclis Üyelerimizin katılımıyla gerçekleştirdik. Belediye personelimizle, halkımızla, Belediye Başkan Yardımcılarımızla ve Belediye Meclis Üyelerimizle birlik ve beraberlik içerisinde şehrimize hizmet etmek için çalışıyoruz. Gerçekleştirdiğimiz toplantımızın şehrimiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535