• BIST 9524.59
  • Altın 2490.091
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.7328
  • Bartın 21 °C
  • Ankara 26 °C
  • Bolu 23 °C
  • Kastamonu 25 °C
  • Zonguldak 20 °C
  • Karabük 23 °C
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!

22 madde görüşüldü

Bartın Belediyesi Mayıs 2019 Meclis Toplantısı, Bartın Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.
22 madde görüşüldü

Bartın Belediyesi Mayıs 2019 Meclis Toplantısı, Bartın Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Cemal Akın başkanlığında belediye meclis salonunda gerçekleşen toplantıda 22 madde görüşülerek karara bağlandı. Yoklama ile başlayan toplantı 2019 yılı T.İ.S. görüşmelerine katılacak üyelerin belirlenmesi talebi ile devam etti. Gündemin ikinci konusunda ise Belediyemizde görev yapan memur ve sözleşmeli personele 2019 yılı sosyal denge tazminatı ödenmesi talebi görüşüldü. Gündemin üçüncü maddesinde Batı Karadeniz Kalkınma Birliği üyeliğinden ayrılma talebinin görüşüldü.

Birçok madde karara bağlandı

Dördüncü gündem maddesinde ise Gölbucağı Mahallesi, tapuda 13 ada, 64 parsel nolu taşınmazın bitişiğindeki ekli folyede “A” ile gösterilen kısmın yoldan ihdası talebinin görüşüldü. Beşinci gündem maddesi olan Demirciler Mahallesi, tapuda 72 ada, 7 parsel nolu taşınmazın bitişiğindeki ekli folyede “A” ve “B” ile gösterilen kısımların yoldan ihdası talebi, altıncı gündem maddesi olan Şiremirçavuş Mahallesi, tapuda 1314 ada, 6 parsel nolu taşınmazın bitişiğindeki ekli folyede “A” ile gösterilen kısmın yoldan ihdası talebi, yedinci gündem maddesi olan Şiremirçavuş Mahallesi, tapuda 1312 ada, 4,5 ve 10 parsellerde 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği talebi, sekizinci gündem maddesinde ise 01.08.2018 tarih ve 02.11.2018 tarihli Belediye Meclis Kararı ile onaylı 1/5000 ölçekli Revizyon+İlave Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Revizyon+ İlave Uygulama İmar Planına ilişkin Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünün yazısı görüşüldü.

Kira Şerhi konulması talebi görüşüldü

Dokuzuncu gündem maddesinde ise Mülkiyeti Bartın Belediyesi’nde bulunan Kemerköprü Mahallesi, tapuda 109 ada, 9 nolu taşınmazın tamamı olan 46.60 m2’lik arsaya 25 (yirmibeş) yıllığına Kira Şerhi konulması talebi görüşüldü. Onuncu gündem maddesinde ise Uzunöz Köyü, tapuda 124 ada, 20 parsel nolu taşınmazın bitişiğindeki ekli folyede “a” ile gösterilen kısmın yoldan ihdası talebi görüşüldü. On birinci maddesi olan Aladağ Mahallesi, tapuda 820 ada, 10 parsel nolu taşınmazın bitişiğindeki ekli folyede “a” ile gösterilen kısmın yoldan ihdası talebi, on ikinci gündem maddesinde ise Orduyeri Mahallesi, tapuda 32 ada, 26 parsel nolu taşınmazın bitişiğindeki ekli folyede “B” ile gösterilen kısmın yoldan ihdası talebi, on üçüncü gündem maddesi Orduyeri Mahallesi, tapuda 32 ada, 26 ve 14 parsel nolu taşınmazların bitişiğindeki ekli folyede “A” ile gösterilen kısmın yoldan ihdası talebi, on dördüncü gündem maddesinde Köyortası Mahallesi, tapuda 194 ada, 5 parsel nolu taşınmazın bitişiğindeki ekli folyede “A” ile gösterilen kısmın yoldan ihdası talebi görüşüldü.

Uygulama İmar Planı onayı talebi görüşüldü

On beşinci gündem maddesi olan Kemerköprü Mahallesi, tapuda 1529 ada, 1 parsel nolu taşınmazın bitişiğindeki ekli folyede “a” ile gösterilen kısmın yoldan ihdası talebi, on altıncı gündem maddesi olan Kemerköprü Mahallesi, tapuda 1529 ada, 1 parsel nolu taşınmazın bitişiğindeki ekli folyede “b” ile gösterilen kısmın yoldan ihdası talebi, on yedinci gündem maddesinde ise Orduyeri Mahallesi, tapuda 619 ada, 7 ve 8 parsel nolu taşınmazların bitişiğindeki ekli folyede “a” ile gösterilen kısmın yoldan ihdası talebi görüşülerek karara bağlandı. On sekizinci madde de ise Kutlubeyyazıcılar Köyü, tapuda 145 ada, 11 parsel no.lu taşınmaz üzerine hazırlanan Ticaret amaçlı 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ile 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı onayı talebi görüşüldü. On dokuzuncu gündem maddesinde ise Gölbucağı Mahallesi, tapuda 10 ada, 2 parsel nolu taşınmazın bitişiğindeki ekli folyede “A” ile gösterilen kısmın yoldan ihdası talebi görüşüldü. Yirmi gündem maddesinde Bartın Belediye Başkanlığı İnkum Eğitim ve Dinlenme Tesislerinin 2019 yılına ait günlük konaklama ücret tarifesinin görüşüldü. Yirmi birinci gündem maddesinde ise Yapılan görevlendirme neticesinde, Belediye Başkan yardımcılarının maaşları belirlendi.  Gündem son maddesinde ise 2018 Mali Yılı Bütçe Kesin Hesabı ve Yönetim Dönemi Hesabının görüşüldü.

En iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz

Toplantının ardından açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Mayıs 2019 Meclis Toplantısında 22 maddeyi görüşerek karara bağladık. Almış olduğumuz kararların hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.  Halkımızın bizlere layık gördüğü bu makamı en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz” dedi.

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535