• BIST 5.388,80
  • Altın 1401.546
  • Dolar 22.1572
  • Euro 23.8083
  • Bartın 15 °C
  • Ankara 14 °C
  • Bolu 14 °C
  • Kastamonu 11 °C
  • Zonguldak 16 °C
  • Karabük 15 °C
  • Doğal gazla ilgili müjdeyi verdi
  • Kızılay Toplumun Anası Kadınlarımızın Yanında
  • “Yaraları Birlikte Sarıyoruz”
  • Doğal gazla ilgili müjdeyi verdi
  • Kızılay Toplumun Anası Kadınlarımızın Yanında
  • “Yaraları Birlikte Sarıyoruz”

22 milyon liraya mal oldu

Bartın Merkez Gölbucağı Mahallesi’nde inşaat çalışmaları başlayan Bartın Adalet Sarayı inşaatında çalışmalar titizlikle sürdürülüyor. 22 milyon liraya mal olan Adalet Sarayı’nın 550 gün içerisinde tamamlanması bekleniyor.
22 milyon liraya mal oldu

16 Ağustos 2016 tarihinde yapım ihalesi gerçekleştirilen Bartın Adalet Sarayı’nın ihale sonucunun kesinleşmesinin ardından, Bartın Merkez Gölbucağı Mahallesi’nde inşaat çalışmalarına geçtiğimiz günlerde başlanmıştı. Olumsuz hava koşullarına rağmen çalışmalar titizlikle sürdürülüyor. 

Adalet Bakanımız Sayın Bekir Bozdağ’ı ilimize davet edeceğiz

Çalışmaları yakından takip eden Ak Parti Bartın İl Başkanı Hüseyin Manav, açıklamasında: “Bartın Merkez Adliyesi ilçe adliyesinden kalma binada faaliyet gösteriyor. Bu bina yetersiz kalıyor. Tabi Adalet Sarayı ile ilgili Milletvekilimiz Sayın Yılmaz Tunç da ayrıntısıyla bir açıklama yapmıştı. Sayın vekilimizin yoğun çabaları sonucu Adalet Bakanlığı’nın yatırım programına alınan Adalet Sarayı’nın öncelikle yer tahsisi ile ilgili çalışmaları tamamlandı. Ardından proje ihalesi yapıldı. 16 Ağustos 2016’da Adalet Bakanlığı’nca Ankara’da gerçekleştirilen ihalenin akabinde de yapım çalışmalarına başlandı. Şu an çalışmalar devam ediyor. Çalışmalar tamamlandığında Adalet Bakanımız Sayın Bekir Bozdağ’ı ilimize davet edeceğiz. İnşallah Bakanımızla birlikte ilimiz için önemli bir yatırım olan Adliye Sarayımızı halkımızın hizmetine sunarız” dedi. 

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535