• BIST 9645.02
  • Altın 2410.881
  • Dolar 32.5648
  • Euro 34.7004
  • Bartın 12 °C
  • Ankara 14 °C
  • Bolu 13 °C
  • Kastamonu 11 °C
  • Zonguldak 13 °C
  • Karabük 17 °C
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!

 “31 Mart Bartın için tarihi fırsat”

AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz 31 Mart’ın Bartın için tarihi bir fırsat olduğunu ifade etti.
 “31 Mart Bartın için tarihi fırsat”

AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz 31 Mart’ın Bartın için tarihi bir fırsat olduğunu ifade ederek, “Bartın’da istihdam yaratacak, ekonomik olarak tarihte görülmemiş yatırımları gerçekleştirmek için geliyoruz. Gerçekçi, uygulanabilir mega projelerle şehrimizi Türkiye’nin marka şehri yapmak için geliyoruz. 31 Mart Bartın adına tarihi bir fırsat. Halkımız bu seçimde tercihini Bartın’da değişim ve gelişimden yana kullanacak. Halkımızın verdiği destekle şehrimiz kısa sürede kuzeyin yıldızına dönüşecek. Kaybedeni olmayacak bu seçimin nihayetinde kazanan da Bartın olacak” dedi.

Bartın’ın kaybedecek zamanı kalmadı

Bartın’ın son yıllarda ülkemizin birçok şehrinde yaşanan değişim ve gelişime ayak uyduramadığını, şehrin önünün ve dolayısıyla geleceğinin açılamadığını söyleyen AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz, “Türkiye’de birçok şehir AK Parti’nin güçlü belediyecilik anlayışıyla değişimi ve gelişimi yaşadı. Maalesef Bartın ise son yıllarda ülkemizin birçok şehrinde yaşanan değişim ve gelişime ayak uyduramadı. İktidar ve yerel yönetim uyumunun eksikliğini özellikle son 10 yılda çok fazla hissettik. Eşsiz doğal güzelliklere sahip Bartın’ın değerleri ekonomiye kazandırılamadı, şehrimiz turizmden ve ekonomiden yeterli payı alamadı. Artık Bartın’ın kaybedecek zamanı kalmadı. 31 Mart Bartın’ın geleceğini aydınlatacak mega projelerin hayata geçmesi adına bir fırsat. Halkımız bu fırsatı değerlendirecek. Bartın; güçlü, vizyon ve misyon sahibi belediyecilikle tanışacak” dedi.

31 Mart tarihi bir fırsat

Şehir ekonomisine katkı sağlayacak gerçekçi ve uygulanabilir projelerle yola çıktıklarını söyleyen AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Aldatmaz, “Bartın’da istihdam yaratacak, ekonomik olarak tarihte görülmemiş yatırımları gerçekleştirmek üzere göreve talip olduk. Gerçekçi, uygulanabilir mega projelerle şehrimizi Türkiye’nin marka şehri yapmak için 31 Mart Bartın adına tarihi bir fırsat. Halkımız bu seçimde tercihini Bartın’da değişim ve gelişimden yana kullanacak. Halkımızın verdiği destekle şehrimiz kısa sürede kuzeyin yıldızına dönüşecek. Cumhurbaşkanımızın açık destek verdiği projelerimizi hızla hayata geçireceğiz. Gerçekleşen mega projeler şehrimizin ekonomisine can katacak. Kaybedeni olmayacak bu seçimin nihayetinde kazanan da Bartın olacak” şeklinde konuştu.

Şeffaf ve hesap verebilir olacağız

Şeffaf ve hesap verebilir belediyecilik anlayışıyla hizmet edeceklerini de sözlerine ekleyen AK Parti Belediye Başkan Adayı Aldatmaz, “İlimizin problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturmak istiyoruz. Başta imar planı dolayısıyla mağduriyet yaşayan vatandaşlarımızın sıkıntılarını kısa sürede çözeceğiz. Şehrimizin trafik ve su sorununu akılcı yatırımlar ve çalışmalarla çözümleyeceğiz. Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza miras bırakacağımız Bartın, projelerimiz ve çalışmalarımızla çok daha yaşanabilir olacak. Çalışmalarımızı yaparken Bartın halkının kaynağı olan belediye gelirlerini de en verimli şekilde kullanacağız. Söz veriyoruz, halkımızın bir kuruşunu bile israf etmeyeceğiz. Projelerimizde ekonomik dönüşüm odak noktamız olacak. Böylece kazanan Bartın ve Bartın halkı olacak. Şunu da altını çizerek belirtmek isterim ki görev süremiz boyunca şeffaf ve hesap verebilir belediyecilik anlayışıyla hizmet sunacağız. Asla ve asla kapalı kutu olmayacağız. Belediyemizin gelir ve gider kalemleri belirli periyotlarla kamuoyuna açıklanacak. İsteyen herkes bu bilgilere belediyenin internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından ulaşabilecek. Böylece Bartın şeffaf bir yönetim anlayışına kavuşacak” dedi.

Bartın’ı katılımcı anlayışla yöneteceğiz

Şeffaflık gibi katılımcı yönetim anlayışına da önem verdiklerini söyleyen AK Parti Belediye Başkan Adayı Aldatmaz, “Şeffaf, hesap verebilir bir belediye olacağımız gibi aynı zamanda katılımcı anlayışla karar veren bir belediye yönetimi olacağız. Halkımızın görüş ve önerilerini önemsediğimiz gibi eleştirilere de mutlaka kulak vereceğiz. Yapıcı eleştirilere her zaman açık olacağız. Ben değil biz diyen, sivil toplum kuruluşlarını önemseyen, toplumsal gelişmelere de duyarlı belediyecilik bizimle gelecek. Bartın’da sadece ekonomik ve fiziki değil aynı zamanda anlayış değişimi yaşayacağız. Söz veriyoruz, Bartın’ı hep birlikte yöneteceğiz. Değişim ve gelişim hamlesini halkımızla birlikte gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535