• BIST 9093.58
  • Altın 2324.208
  • Dolar 32.3676
  • Euro 34.9781
  • Bartın 21 °C
  • Ankara 20 °C
  • Bolu 22 °C
  • Kastamonu 18 °C
  • Zonguldak 24 °C
  • Karabük 23 °C
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • “Aladağ’ına Seyir Terası ve Piknik Alanı İnşa Edeceğiz”
  • Sinemada Şaşkına Çeviren Evlilik Teklifi
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • “Aladağ’ına Seyir Terası ve Piknik Alanı İnşa Edeceğiz”
  • Sinemada Şaşkına Çeviren Evlilik Teklifi

400 yeni üyenin partiye katılımı törenle yapıldı

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Bartın İl Teşkilatı Belediye Sosyal Tesisleri’nde partiye katılımlarla ilgili program düzenledi. 
400 yeni üyenin partiye katılımı törenle yapıldı

MHP’de üye katılım rüzgârı

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Genel Merkezinin üye çalışması talimatı sonrası MHP Bartın İl Başkanlığı tarafından başlatılan çalışmalar çerçevesinde 400 yeni üye partiye kazandırıldı. Mevcut bin 800 olan MHP üye sayısı 2 bin 200’e çıkartıldı. MHP Bartın İl Başkanlığı tarafından 400 yeni üye için Bartın Belediyesi Sosyal Tesislerinde Üye Katılım Programı düzenlendi. Yoğun katılımın olduğu programda MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadır Durmaz, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın ve MHP İl Başkanı Ercüment Özçelik tarafından 400 yeni üyeye rozetleri takıldı.

400 yeni üyemizi partimize kattık

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törenin açılış konuşmasını MHP İl Başkanı Ercüment Özçelik yaptı. Üye çalışmalarıyla ilgili bilgi veren İl Başkanı Özçelik; “Bartın İl Başkanlığımızın düzenlemiş olduğu 400 üyemizin katılım toplantısına hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Bugün burada 18 Mart 2018 günü yapılacak olan 12. Olağan Büyük Kurultay öncesi Türkiye’nin bütün teşkilatlarında olduğu gibi dosta güven düşmana korku salan MHP küçülüyor yok oluyor söylemlerine inat büyük katılımlar oluyor. Bartın ili teşkilatı olarak yaptığımız çalışmalarla. “Önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben” sözünün gereği olarak bugün de yarını görebilen öngörüleriyle milletimize rehber olan tehlikeleri işaret eden ve çözüm yolları gösteren Genel Başkanımızın liderliğinde Milliyetçi Hareket Partisi ve millet iradesinin çaresiz kaldığı devletimizin içerde ve dışardaki hain ve ihanet çemberi içerisinde kaldığı bir anda 49 yıllık siyasi partisini ve kendi siyasi ikbalini yok sayarak devlet ve milletini sahiplenmiş gönüllerinde taht kurmuştur” dedi.  

img_4763.jpg30 Mart 2019’da inşallah bütün belediyelere talibiz

Özçelik; “Bugün aramıza katılan bu 400 üyemizden Allah razı olsun. Devletimizin beka sorunu varken devletimizin yanında olup bütün siyasi hesaplardan uzakta millet iradesini baş tacı yapan Genel Başkanımız ve Milliyetçi Hareketi onurlandıran bu dava arkadaşlarımızın Allah yar ve yardımcısı olsun. Ülkemizin içinde bulunduğu en zor anında Milliyetçi Hareket Partisi’ni kötü emellerine alet etmek isteyen malım çevreler içimizden devşirdikleri küçük bir grupla zalim gayelerini hayata geçireceklerini hesap etseler de bunda muvaffak olamamışlardır. Bu bütün Türkiye’de olduğu gibi Bartın’da da böyledir. Hesaplar tutmamış ülkücü hareket yara almamıştır. Yerelde Bartın ilinde Cemal Akın başkanlığında Bartın İl Belediyesi 14 Meclis üyesi ile Kumluca Belediyesi 5 Meclis üyesi ile Kozcağız’da 3 Meclis üyemiz, İl Genel Meclisi’nde 3 üyemizle hayırlı ve başarılı çalışmalar sergiledik. Bu başarılı çalışmalar diğer ilçe ve beldelere sirayet etmiştir. 30 Mart 2019’da inşallah bütün belediyelere talibiz. Şimdiden teşkilatlarımızla çalışmalara başladık yoğunlaştık” şeklinde konuştu.

img_4810.jpg

Çalışarak zafer kazanılacaktır

Tüm teşkilatın seçimlerde can siparane çalışacağını söyleyen Özçelik; “Halkına hizmet aşkıyla yanan arkadaşlarımızın yoğun bir tempo içerisinde üstün gayretlerle Milliyetçi Hareketi Bartın’da yerelde iktidar yapacağız. 29 Kasım 2019 ayında yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde Genel Başkanımızın projesi olan devletin bekası için Cumhur İttifakı söz konusu olmuş ve AK Parti tarafından da uygun görülmüştür. Bu tablo Bartın’da Milletvekilliği şansımızı çok yüksek kılmıştır. Allah’ın izniyle 2019 yılı Bartın’da Milliyetçi Hareketin zaferiyle tanışacak yerelde ve genelde Milli İrade iktidar olacaktır. Rabbim gönlümüze göre verecektir. Ancak her ferdimiz her üyemiz can siparane çalışacak, mahalle, apartman, köylerimizdeki temsilciler, sandık başları, delegeler topyekûn seferberlik edasıyla üstün gayret içerisinde çalışarak zafer kazanılacaktır” diye konuştu.

Ne Mutlu Türküm Diyene

Özçelik; “Milliyetçi Hareket iktidar olacaktır. Sınırlarımız içinde ve dışında bu toprakları bize vatan yapan özgürlüğümüz ve canımıza kastetmek isteyenlere karşı can siparene mücadele ederek şaadet mertebesine ulaşan Şehitlerimize yüce Allah’tan rahmet yakınlarına sabır diliyorum. Sözlerime burada son verirken Ankara’dan gelerek bizleri onurlandıran Genel Başkan Yardımcımız Sadir Durmaz beye, Mahalli İdareler Genel Sekreteri Mehmet Oruçözen beye, 25. Dönem Zonguldak Milletvekilimiz Eski Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanımız Zeki Çakan beye saygılar sunarım. Rabbim evinizdeki huzuru ve bedeninizdeki sağlığı cebimizdeki bereketi eksik etmesin ve vatanımızı bölmek isteyenlere fırsat vermesin. Ne Mutlu Türküm Diyene” dedi.

img_4828.jpgPiyasa hiç borcumuz yok

Özçelik’in konuşmasının akabinde kürsüye gelen Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın; “2009 yılı Mart ayında yapılan yerel seçimlerde siz değerleri kardeşlerimizin, teşkilatımızın ve Bartın halkının desteğiyle Belediye Başkanı seçildim. Allah hepinizden razı olsun. 5 yıl sonra 2014 yılında Allah’ın izniyle yeniden desteklediniz. Bu başarı sadece Cemal Akın ile değil, siz değerli kardeşlerimizle birlikte oldu. Yan yana yürüdük. Biz o günden bugüne kadar sizleri kandırmamak adına ve bu millete hizmet adına yapılamaz denilenleri yaptık. 2009 yılında göreve başladığımızda belediyemizin 60 trilyon civarında borcu vardı. Bugün itibariyle personelimize, piyasa hiç borcumuz yok ve projelerimizi de öz sermayemiz ile gerçekleştiriyoruz. Çalışanlarımıza hakkını alın teri kurumadan veriyoruz. Çalışana çok şükür hakkını veriyoruz” dedi.

Bartın Irmağı, her gün akan 3 bin ton kanalizasyondan kurtarıldı

Önemli sorunların çözüldüğünü belirten Başkan Akın; “Bartın’da 2009-2014 yılları arasında ev ziyaretleri yaparak 21 bin dostumuzla sohbet ettik. Bu sohbetler karşıma önemli iki sorunu çıkardı. Birincisi suların hali ver ikincisi de hava kirliliğiydi. Beyaz gömleği çamaşır makinesine attıklarını ancak sarı olarak çıkarttıklarını söylerlerdi. Artık sularımız sarı değil, berrak akıyor. Bunu başardık. Tabii hava kirliliğiyle ilgili de doğalgaz çalışması yapıldı. İlimize uzun yıllar hizmet verecek büyük projeler hayata geçirdik. 400 km’den fazla yol, 600 km’den fazla kaldırım yaptık. Yapamaz diyenler utandı. Başlarını öne eğdiler” diye konuştu.

img_4781.jpgKapımızı hiç kapatmadık

Akın; “Bartın Kanalizasyon Atıksu Arıtma Tesisinin projesi tamamlanarak işletmeye alındı. Yüzde 85’i Avrupa Birliği hibesi, yüzde 6’sı Çevre ve Şehircilik Bakanlığı hibesi, yüzde 9’u Bartın Belediyesi bütçesi ile yapılan arıtma tesisinin işletmeye alınması ile Bartın Irmağı, her gün akan 3 bin ton kanalizasyondan kurtarıldı. 5 kuruş parası yok yapamaz diyenler utansın. Yollarla ilgili de çalışma yaptık. Bu hizmetleri yaparken de vatandaşlar yol katkı parası almadık. Yeni su hattı ile su sıkıntısının önüne geçtik. Bu çalışmaların yanı sıra birçok sosyal alanı ilimize kazandırdık. Yalı Sevgi Parkı’nı yaptık. Gazhane Kültür Parkı’nı yaptık. Allah nasip eder bir aksilik olmazsa 5 Mayısta Kaynarca Spor Kompleksi ve Yaşam Parkı’nın da açılışını yaparak ilimize güzel bir alan daha kazandırmış olacağız. Sayın Genel Başkanımız bu tarihte ilimize gelecek. Bartın’ı şereflendirecekler. Sayın Genel Başkanımızın bu ziyaretinde çeşitli hizmetlerin temelini de atacağız” dedi.

Bize gelen vatandaşlara 3 şeyi sormayız

MHP teşkilatı olarak milletin hizmetkârı olduklarını belirten Akın; “Kavallar Caddesi’nde de güzel bir yaşam merkezi yapıyoruz. Burada da sonlara yaklaştık. Göreve gelirken kapım herkese açık olacak demiştim. Kapımızı hiç kapatmadık. Bana göreve geldiğimde ‘halk günü ne zaman olacak?’ diye sordular. Ben de ‘böyle şey mi olur’ dedim. Halkın günü olmaz.  24 saat kapımız ardına kadar açık. Telefonlarımız 24 saat açık. Her gelen bize istediği zaman ulaşabilecek. Bize gelen vatandaşlara 3 şeyi sormayız. ‘Nerelisin? Adın ne? Siyasi görüşün ne?’ diye kesinlikle bizde sorulmaz. Sayın İl Başkanımız 400 üyeden bahsetti. Bu 400 kardeşimize ilave olarak 40 yeni üyenin daha başvuruda bulunduğunu öğrendim. 440 arkadaşımız partimize hoş geldiler. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bu harekette olmak bir ayrıcalıktır. Bu milletin emrine amadeyiz. Biz teşkilat olarak bu milletin hizmetkârıyız. Bu hareket dualı harekettir. Biz halkımızla birlikte hangi görüşte olursa olsun yan yanayız. Partimize katılım sağlayan arkadaşlarımıza hürmetlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

img_4843.jpgMilliyetçilik binlerce yıldır varoluşumuzu sağlayan ruhun adıdır

Son olarak kürsüye gelen MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz ise; “Milliyetçi Hareket Partisi’nin yaklaşık yarım asırlık şerefli yolculuğunun herkes tarafından bilinmesi gerektiğini düşünüyorum. Aramıza katılan değerli dava arkadaşlarımıza hoş geldiniz diyorum. 49 yıllık zaman zarfında Türk milliyetçileri dışlanmıştır. Suçlanmış ve baskıya maruz kalmıştır. Ancak Türkiye sevdası asla silinmemiştir. Türk milliyetçileri mağdur olmuştur. Ama hiçbir zaman mağlup olmamıştır. 49 yıldır mücadele veren bu hareketin rahata ulaştığını söylemek doğru olmayacaktır. Milliyetçilik binlerce yıldır varoluşumuzu sağlayan ruhun adıdır. Milliyetçilik, vatanımızı emperyalizmden kurtaran misyonun adıdır, cumhuriyetimizi kuran şuurun adıdır. Dün kimsenin 'biz milliyetçiyiz' diyemediği zaman, biz milliyetçiydik ve vardık bugün herkesin milliyetçi olduğunu iddia ettiği günde de çok şükür varız. Milliyetçi hareketin ağır tahribatlara rağmen Türk milletinin ayakta kalan son burcudur” dedi.

28660895_1586823131431781_8430722393428370500_n.jpgLider haklı çıktı

Milliyetçi Hareketin duaların ve Allah'ın korumasında olduğunu söyleyen Durmaz; “Üzerimizde oynanan oyunlara rağmen dimdik ayaktayız. Tüm tezgâh ve tuzaklar bozuldu. Sayın Genel Başkanımız birçok konuda haklı çıkmıştır. Yakın siyasi tarihimizi incelediğimizde Sayın Genel Başkanımızın söylemlerini hatırlayalım. Lider öyle kolay olunmuyor. Ergenekon ve Balyoz davaları döneminde Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin, ‘Eğer ordumuzun içinde çürük elmalar varsa ki var olduğuna inanıyoruz, ayıklayın ama bu topyekün Türk Silahlı Kuvvetleri'ne diz çöktürmeyi kabul etmemiz mümkün değildir’ sözlerini hatırlayalım. Kim haklı çıktı, lider haklı çıktı” diye konuştu.

Cumhuriyet tarihinin en önemli kırılma noktalarından biri

Durmaz; “Gezi olaylarında, pek çok dava arkadaşımız 'Biz niye bu eylemlere katılmıyoruz, destek vermiyoruz' diye eleştirmişti. Ne oldu? Gezi olaylarının PKK ve FETÖ iş birliğiyle tezgâhlanmış bir kumpas olduğu, çok geçmeden ortaya çıktı. Kim haklı çıktı 'Hiçbir ülkücü sokakta olmayacak' diyen lider haklı çıktı. Sayın Devlet Bahçeli 2012'de düzenlediği bir basın toplantısında ‘Türkiye'nin güvenliği için Afrin'i içine alan hilal şeklinde kuşak oluşturulmalı’ demişti. 6 yıl aradan sonra liderimiz haklı çıktı. 15 Temmuz, cumhuriyet tarihimizin en önemli kırılma noktalarından biridir. Bu milletin, bu vatanın kendi cebinden verdiği harçlıklarla satın alınan silahları, bu milletin sözde evlatları, bu milletin üzerine doğrultular. İşin en önemli tarafı da bu, 250 şehit, 2 binin üzerinde gazimiz oldu. Türkiye en az 30 yıl geriye gitti” dedi.

28576994_1586823261431768_9158229151698214186_n.jpgAçık ve net dik duruşumuzu gösterdik

Her zaman demokrasiden yana olduklarını belirten Durmaz; “15 Temmuz gecesi kısa bir süre sonra Sayın Genel Başkanımız bir değerlendirme yapma gereği duydu ve su bardağını eline alarak; 'Bu bir kalkışma ama su gibi rengi ve kokusu yok, nereden geldiği bilme şansımız da yok ama biz milliyetçi hareket olarak, darbelerden en çok çekmiş siyasi parti olarak kimden, nereden geldiğine bakmaksızın, her türlü darbeye karşıyız’ dedi ve genel başkanımız tarihe geçecek sözünü söyledi; 'Sayın Başbakan'a söyleyin, biz her türlü darbeye karşıyız, hükümetin ve demokrasinin yanındayız' dedi. Bu konuda da açık ve net dik duruşumuzu gösterdik” diye konuştu. Yapılan konuşmaların ardından MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadır Durmaz, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın ve MHP İl Başkanı Ercüment Özçelik tarafından 400 yeni üyeye rozetleri takıldı.

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535