• BIST 5.022,11
  • Altın 1203.146
  • Dolar 19.0932
  • Euro 20.5547
  • Bartın 16 °C
  • Ankara 12 °C
  • Bolu 9 °C
  • Kastamonu 11 °C
  • Zonguldak 16 °C
  • Karabük 14 °C
  • Kızılay Toplumun Anası Kadınlarımızın Yanında
  • “Yaraları Birlikte Sarıyoruz”
  • Ekipler Canla Başla Çalışıyor
  • Kızılay Toplumun Anası Kadınlarımızın Yanında
  • “Yaraları Birlikte Sarıyoruz”
  • Ekipler Canla Başla Çalışıyor

430 Gündür Annesini Arıyor

Karabük'te evinden ekmek almak için çıkan ve bir daha haber alınamayan 72 yaşındaki Hatice Özkur'un oğlu, 430 gündür annesini bulmaya çalışıyor.
430 Gündür Annesini Arıyor

Karabük'te, evinden ekmek almak için çıktıktan sonra kendisinden haber alınamayan 72 yaşındaki Hatice Özkur'un oğlu, 430 gündür annesini arıyor.

Yeşil Mahalle Camialtı Sokak'ta oturan ve ekmek almak için evden ayrıldıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamayan Özkur'un 48 yaşındaki oğlu İsmet Özkur, 29 Şubat 2016'dan bu güne annesini bulmak için çaba harcıyor.

Özkur, gazetecilere yaptığı açıklamada, annesini her yerde aradıklarını ve sormadık kimseyi bırakmadıklarını söyledi.

Her gün annesi için ağladığını ifade eden Özkur, "Annem için çok üzülüyoruz. Bu yüzden hasta oldum. Anneme benzeyen birisini görsem koşarak yanına gidiyorum. Aklımıza her şey geliyor ama yine de umudumu koruyorum. Hayattaki en büyük varlığım olan annemi bulursam dünyalar benim olur. 13 yaşındaki oğlum her zaman takdir alıyordu. Babaannesi kaybolduktan sonra üzüntüden okuluna gidemedi. Babaannesinin resmini yanından ayırmıyor ve devamlı ağlıyor. Benim gibi olmasından korkuyorum. Annemi gören, duyan olursa polise ve jandarmaya haber verirlerse çok mutlu olurum." diye konuştu.

Yeşil Mahalle, Camialtı Sokak'ta oturan Hatice Özkur, 29 Şubat 2016 Pazartesi günü sabah saatlerinde ekmek almak için evden ayrılmış, akşam olmasına rağmen evine dönmeyince yakınları polise kayıp başvurusunda bulunmuştu.

AFAD Karabük İl Müdürlüğü, İstanbul Mahalle Afet Gönüllüleri ve Karadeniz Ereğli İtfaiye Kurtarma ekiplerinden oluşan 50 kişilik grup, iki çocuk annesi Özkur'un düşme ihtimali bulunduğu Araç ve Filyos çaylarında dalgıç ve kurtarma köpekleri eşliğinde arama çalışması yapmış ancak hiç bir sonuç alınamamıştı.

 

Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535