• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Bartın 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • Bolu 13 °C
  • Kastamonu 20 °C
  • Zonguldak 17 °C
  • Karabük 24 °C
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!

74 TL kampanyasına 29 kişi destek verdi

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartınspor yönetimi ve futbolcuları ile Gazhane Kültür Parkı’nda düzenlediği kahvaltı programında bir araya geldi. 
74 TL kampanyasına 29 kişi destek verdi

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartınspor yönetimi ve futbolcularına yönelik kahvaltı programı düzenledi.  Gazhane Kültür Parkı’da gerçekleştirilen programa Belediye Başkanı Cemal Akın’ın yanı sıra MHP İl Başkanı Ercüment Özçelik, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Taner Çetin, MHP Yönetim Kurulu Üyesi Aykut Oktay Ulu, Bartınspor Başkanı Mehmet Bulut,  Bartınspor Teknik Direktörü Hasan Basri Kara ve yardımcıları ile Bartınsporlu futbolcular katıldı.

Aynı duyarlılığı diğer büyüklerimizden de bekliyoruz

Kahvaltı programının ardından değerlendirmelerde bulunan Bartınspor kaptanı Eray Şekerci; “Bize her zaman desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Her anlamda bizim yanımızda hem maddi hem manevi. Aynı duyarlılığı diğer büyüklerimizden de bekliyoruz. Artık geride kalan 12 maçımız ayrı ayrı final havasında olacak. Bu yüzden bizi bu meşakkatli yolda kimsenin yalnız bırakmamasını temenni ediyoruz. Tekrar takım arkadaşlarım ve hocam adına Sayın Belediye Başkanımıza ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Bartınspor Teknik Direktörü Hasan Basri Kara ise; “İyi bir kamp dönemi geçirdik. İnşallah ikinci yarıda da takımımıza güveniyoruz. Eksikliklerimizi devre arasında giderdik. Takımın uyumu çok iyi. Yaptığımız takviyelerle de takımımızı daha da güçlendirdik. Transfer ettiğimiz oyuncuları iyi değerlendirip aldık. Bildiğimiz oyuncular. İnşallah takımımıza katkı vereceklerdir” diye konuştu. 

Spor kulüpleri ile iç içeyiz

İlk yarı oynanan oyunda memnun olduklarını belirten Belediye Başkanı Cemal Akın; “Birinci dönemi bize göre başarılı bir şekilde geçirdik. İkinci dönemin başındayız. Biz bu ekibin yöneticisiyle, hocalarıyla ve futbolcu arkadaşlarımızla başarılı olacağına inanıyoruz. 18 yıl sonra şampiyonluğa gideceğine ve lige çıkacağına inanıyoruz. Bu noktada arkadaşlarımıza Bartın Belediyesi olarak biz elimizden gelen, kanunlar çerçevesinde bütün destekleri sonuna kadar veriyoruz. Bu yeterli oluyor mu tabii ki yeterli olmuyor. Yeterli olmadığı zaman da zaman zaman maddi sıkıntılar yaşanıyor. Bende 3. ligde olduğumuz zaman Bartınspor’da yöneticiydim. O günlerden biliyorum. Yine bazı kulüplerin kurucu başkanlığını yaptık. Bugün de Belediye Başkanı olmamız hasebiyle Bartınspor ile kol kolayız, iç içeyiz. Bütün futbolcularla, yine Bartın’daki bütün amatör spor kulüpleri ile de iç içeyiz” dedi.

Maddi destek gerekiyor

Başlatılan 74 TL’lik kampanyaya herkesi destek olmaya davet eden Akın; “ Bartın’da bizim değerimiz olan Bartınspor’u gerçekten değer verdiğimiz bir yerde olmasını istiyoruz. Onun da için de maddi destek gerekiyor. Zaman zaman dostlarımız maddi destek veriyor. Bu kapsamda da bir kampanya başlatıldı. Bu kampanyanın adı bizim plakamız olan 74’den dolayı 74 TL destek verilmesi. Bir kaç paket sigara parası. Bu desteğin verilmesini arzu ediyoruz. Bizler de Valimiz Nusret Dirim Beyle bu desteğe katıldık. MHP İl Başkanımız Ercüment Özçelik de bu desteğe katıldı. Bu büyük bir para değil. Ama biz 10, 20 veya 30 bin gibi destek verilirse biz bu dönemi çok rahat atlatabiliriz. İnşallah bu da gerçekleşecektir diye inanıyorum. Bu inanç eşliğinde bugün burada sohbet edelim arzu ettik. Allah’ım bu başarıyı daim eylesin. Allah’ım bize yılsonunda şampiyon olmayı nasip eylesin diliyorum. Dertsiz sıkıntısız, kazasız, belasız bir şekilde şampiyon olalım istiyorum” diye konuştu.

Destek konusunda beklediğimiz yerde değiliz

Başkan Akın’ın konuşmasının akabinde değerlendirmelerde bulunan Bartınspor Kulübü Başkanı Mehmet Bulut, düzenlenen destek kampanyasına herkesin katılması gerektiğini ifade etti. 11 Ocak-31 Ocak tarihleri arasında Bartınspor’a Destek Kampanyası adı altında gerçekleştirilen seferberliğe tüm Bartınlıları davet eden Başkan Bulut; “Bildiğiniz gibi bir seferberlik başlattık. Bu seferberlik kapsamında başlattığımız destek kampanyası ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Şehrimizi kampanya ile ilgili bilgilendirmeye devam ediyoruz. Şu anda sayı anlamında heyecanla beklediğimiz yerde değiliz” şeklinde konuşu.

Bu sene şehre bu sevinci yaşattıracağız

Bulut; “11 Ocak’tan buyana 29 kişi Bartınspor hesabına 74 TL para yatırdı. Ancak biz bu şehrin kampanyaya destek vereceğinden eminiz.  Desteğin kısa bir zamanda çığ gibi büyüyeceğini düşünüyoruz. Bu kampanyanın sürekli gündemde kalması için basınımıza büyük iş düşüyor. Bu şehir bunun üstesinden birlik ve beraberlik içerisinde çıkacak. Sayın Başkanımıza düzenlediği kahvaltı programı için teşekkür ediyorum. Sayın Başkanımız bizlere her zaman destek veriyor. Her zaman yanımızda. Futbolcu kardeşlerimiz inandı. Bizler inandık. Şehir inandı.  Bu işin ekonomik ayağını da el birlik çözdüğümüz takdirde hedefe ulaşacağız. Allah’ın izniyle bu sene şehre bu sevinci yaşattıracağız” dedi.

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535