• BIST 9530.85
  • Altın 2474.123
  • Dolar 32.4867
  • Euro 34.6107
  • Bartın 31 °C
  • Ankara 26 °C
  • Bolu 27 °C
  • Kastamonu 28 °C
  • Zonguldak 31 °C
  • Karabük 28 °C
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!

74 TL kampanyasında süre sınırlaması kaldırıldı

Bartınspor Kulübü Derneği tarafından 11 Ocak-31 Ocak tarihleri arasında Bartınspor’a Destek Kampanyası adı altında gerçekleştirileceği açıklanan seferberliğin zaman sınırlandırılması kaldırıldı.
74 TL kampanyasında süre sınırlaması kaldırıldı

‘50 bine ulaşılıncaya kadar devam’

Bartınspor’a destek sağlamak amacıyla ALBARDER’in düzenleyeceği Bartınlılar Gecesine katılmak üzere yönetimiyle birlikte Almanya’ya giden Bartınspor Kulübü Başkanı Mehmet Bulut,  Gelsenkirchen şehrinde sosyal medya hesabından yaptığı canlı bağlantı ile önemli açıklamalarda bulundu. Açıklamalarında birlik beraberlik çağrısı yapan Bulut, 11 - 31 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilen 74 TL’lik destek kampanyasının süre sınırlandırılmasının kaldırıldığını açıkladı. Kampanyanın 50 bine ulaşılıncaya kadar devam edeceğini vurguladı.  

Çalışmalarımızı sürdürüyoruz

Bulut, “Bartınspor’un geleceği için düştük yollara. Bartınspor’un geleceğini ve ekonomisini sağlam zemine oturtmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu bağlamda Almanya’da Bartınlıları Derneği’nin düzenlediği programa geldik. Keşke bu sorunları şehrimizde çözmüş olabilseydik. Ama bu vesileyle burada memleket hasreti çeken hemşerilerimizi ziyaret etmiş oluyoruz. Bu boyutu güzel. İnşallah o programda büyük bir destek almış oluruz” dedi.

Tribünlerde ailesel bir ortam oluşturalım

Karadeniz Ereğli Belediyespor maçı ile ilgili bilgiler veren Bulut; “Heyecanı yüksek bir karşılaşması olacak. İnşallah arzuladığımız puanı alırız ve yolumuza emin adımlara devam etmiş oluruz. Biz uçak programını ayarlayabilirsek, maça yetişmeye çalışacağız. Ereğli’den gelenlere misafirperliğimizi gösterelim.  Bu maçta; Bartın’ın ayağa kalkacağı, birliğin beraberliğin dostta düşmene göstereceği bir katılım olmasını arzu ediyorum. Bunu Bartın’ın göstereceğini düşünüyorum. Tribünlerde ailesel bir ortam oluşturalım. Sahada iyi oynayanın kazanacağı dostane bir maç olsun. Kazananın da biz olalım. Bu maçı kazandığımız takdirde engellerin, fikstürün bizlere dönecektir. Bu bağlamda çok ciddi bir karşılaşma olacak” diye konuştu.

Zaman sınırlamasını kaldırdık

Geçtiğimiz günlerde Bartın’ın plaka kodu ile başlayan 74 TL’lik Bartınspor’a destek kampanyasını değerlendiren Bulut, kampanyaya katılımın az olduğunu, bu yüzden hedeflenen 50 bine ulaşmak adına kampanyanın zaman sınırlamasının kaldırıldığını açıkladı. Bulut; “Bartınspor geleceğini kurtarma kampanyasını el birliğiyle başarıya ulaştıralım. Kampanyada beklediğimiz, arzuladığımız bir katılım olmadı. Ama kampanyamız devam ediyor. Kampanyanın zaman sınırlamasını kaldırdık, hedef 50 bine ulaşana kadar. Dolayısıyla her Bartınlıların, ‘Bartınspor’un başarısında benimde bu çorbada tuzum olsun’ dediği o günler çokta uzak olmadığını düşünüyorum. Bu yüzden de beraberlik içinde bu kampanyayı amacına ulaştırmış olacağız. 74 TL çok büyük bir para değil. Daha az miktarda destek yapabilirsiniz. 10 TL ile de kampanyaya katılabilirsiniz. Mesele kampanyaya katılmak, mesele Bartınspor tarihine isminizi yazdırmak. Bu memleket sorumluğu altından yapılması gerekiyor. Haydi el birliği ile bu kampanyayı dalga dalga büyütelim. Bartın’a yakışanı yapalım. Dayanışma ruhunu ortaya çıkaralım” dedi.

Turizm ve tanıtım anlamında şehrimize çok şey katacak

Kampanyaya herkesin davet edilmesi gerektiğini belirten Bulut; “Bu kampanyayı çok önemsiyoruz. Katılmayan arkadaşların bu kampanyaya duyarlı olmalarını, takımlarına sahip çıkmalarını, işadamlarının kendi bünyesinde çalışan personellerini kampanyaya davet etmelerini istiyorum. Sırtımıza altığımız yükü hep birlikte taşıyalım. Yönetici arkadaşlarımızdan 4 tanesi Almanya’da. Burada ki Bartınlılar bu kampanyayı önemseyeceklerini düşünüyoruz. İnşallah arzuladığımız desteği Almanya’da buluruz. Gerekirse İstanbul’da bütün dernek başkanlarımızla programlar yapabiliriz. Küsmeden, yılmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz. İnşallah hep beraber sonuç olacağız. Güzel günleri yakında… Hep birlikte bu günleri göreceğiz. Bartın’ın marka değeri olan Bartınspor ilimizin en büyük reklam aracı olacak. Çünkü şehirlerin en büyük reklamı sporla yapılabiliyor. Bu yüzden Bartınspor’umuzun 3. Lig’de ya da profesyonel liglerde olması halinde maçlarımıza çok sayıda seyirci gelecektir.  Turizm ve tanıtım anlamında şehrimize çok şey katacaktır. Bu bağlamda Bartınspor büyük önem arz ediyor” şeklinde konuştu.

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535