• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • Bartın 18 °C
  • Ankara 18 °C
  • Bolu 19 °C
  • Kastamonu 12 °C
  • Zonguldak 19 °C
  • Karabük 16 °C
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!

9 yılda 123 park yapıldı

Bartın Belediyesi Park ve Bahçe Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çocuk oyun parkı çalışmaları ile mahallelerde çocukların eğlenebileceği, sosyalleşebileceği alanlar meydana getiriliyor.
9 yılda 123 park yapıldı

Bartın Belediyesi Park ve Bahçe Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çocuk oyun parkı çalışmaları ile mahallelerde çocukların eğlenebileceği, sosyalleşebileceği alanlar meydana getiriliyor. Belediye Başkanı Cemal Akın’ın talimatı ile başlayan bu projeler, 9 yılda 123 park sayısına ulaştı. Bartın Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Çocuk Oyun Parkı çalışmaları devam ediyor. Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ın göreve başladığı süreden itibaren kent merkezinde 123 adet park yapıldı. Bartın Belediyesi olarak park çalışmalarına büyük önem verdiklerini söyleyen Başkan Cemal Akın, “Mahallelerimizde, çocuklarımızın ve yetişkin vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu sosyal alanları meydana getirmek en büyük görevlerimizden biridir” dedi.

Önemli alanlar oluşturuldu

Başkan Akın, açıklamasında şu ifadeleri kullandı; “Göreve başladığımız 2009 yılında itibaren özellikle çocuklarımızın huzur ve güven içinde vakit geçirebileceği yetişkin vatandaşlarımızın da boş vakitlerini daha iyi değerlendirebileceği alanlar oluşturmakla ilgili çalışma başlattık. Çalışmalarımız kapmasında 9 yılda 123 parkı halkımızın hizmetine sunduk. Ayrıca 2009 yılı öncesinde yapılan tüm parklarında revizyon ve bakımlarını gerçekleştirdik. Yapmış olduğumuz parkların verimliliğini artırmak amacıyla parklarımıza engelli kondisyon ve kondisyon aletleri yerleştirdik. Halkımızın hizmetine sunmuş olduğumuz 123 parkında 92 tanesinde kondisyon aleti bu parkların 10 tanesinde de engelli kondisyon aletleri yerleştirdik. Mahallelerimizde yaptığımız çalışmalar çerçevesinde Karaköy Mahallesi’nde 8 park yaptık. Bu parkların 2’sinde engelli olmak üzere 6 adet kondisyon aleti kuruldu. Ağdacı Mahallesi’nde 3 yeni park yaptık. 1 park ise ekiplerimiz tarafından revize edildi. Mahallemize yapılan parklarımızın 3 tanesinde kondisyon aletli yer almaktadır.

Aladağa 7 yeni park yaptık

 Aladağ Mahallesi’nde 7 park yaptık. Bu parklarımızın 7 tanesinde de kondisyon aletli yer almaktadır. Cumhuriyet Mahallesi’nde 13 yeni park yaptık. Yaptığımız 11 parkta kondisyon aleti yer alırken, yine bunlardan 3 tanesinde engelli kondisyon aleti yer almaktadır. Çaydüzü Mahallesi’nde 4 yeni park yaptık. Demirciler Mahallesi’nde 7 yeni park yaptık. 4 parkımıza da kondisyon aletli yerleştirildi. Esentepe Mahallesi’nde 8 yeni park yaptık. Mahallemizde bulunan 8 parkımıza kondisyon aletli yerleştirildi. Gölbucağı Mahallesi’nde 12 yeni park yaptık. 1 tanesi engelli olmak üzere 7 parkımıza kondisyon aleti yerleştirdik. adet yeni park yaptık. Bunların 7 tanesine kondisyon aleti yerleştirdik. Karaçay Mahallesi’nde 2 yeni park yaptık. 1 adet park ise ekiplerimiz tarafından revize edildi. Yaptığımız parkların 2 tanesine de kondisyon aleti yerleştirildi. Kemerköprü Mahallesi’nde 8 park yaptık. 1’i engelli olmak üzere 5 adet parkımıza kondisyon aleti yerleştirildi. Kırtepe Mahallesi’nde 9 yeni park yaptık. 1’i engelli olmak üzere 5 adet parkımıza kondisyon aleti yerleştirildi.

Şehrimizi güzelleştirmeye devam edeceğiz

Okulak Mahallesi’nde 1 adet engelliye uygun kondisyon aletli yeni park yaptık. Orduyeri Mahallesi’nde 15 yeni park yaptık. 1’i engelli olmak üzere Mahallemizde bulunan 14 parka kondisyon aleti yerleştirildi. Köyortası Mahallesine 3 adet yeni park yapıldı. Bunlardan bir tanesine kondisyon aleti yerleştirildi. Şiremirçavuş Mahallesi’nde 3 adet yeni park yaptık. Mahallemizde bulunan 3 adet parka kondisyon aleti yerleştirildi. Tuna Mahallesi’nde 8 adet yeni park yaptık. 1’i engelli olmak üzere 7 parkımıza kondisyon aleti yerleştirildi. Yine Belediyemize bağlı olan tatil beldemiz İnkumu’nda ise 4 yeni park yaptık. 1 parkımıza da kondisyon yerleştirildi. Bu çalışmalarımızın yanı sıra park yapılamayacak kadar küçük olan alanlara da salıncak, tahterevalli gibi oyun aletleri koyduk. Yaptığımız bu çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Halkımız için çalışmaya, şehrimizi güzelleştirmeye devam edeceğiz” dedi.

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535