• BIST 8718.11
  • Altın 2247.714
  • Dolar 32.332
  • Euro 35.1694
  • Bartın 4 °C
  • Ankara 3 °C
  • Bolu 1 °C
  • Kastamonu 2 °C
  • Zonguldak 5 °C
  • Karabük 3 °C
  • Sinemada Şaşkına Çeviren Evlilik Teklifi
  • Engelsiz Sanat Evi Faaliyetlerine Devam Ediyor
  • Zabıta’dan Fırın Denetimi
  • Sinemada Şaşkına Çeviren Evlilik Teklifi
  • Engelsiz Sanat Evi Faaliyetlerine Devam Ediyor
  • Zabıta’dan Fırın Denetimi

“Abdipaşa’da Yaşar Dönmez’e tam destek”

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz TUNÇ, Abdipaşa Belediye Başkanı ve Belediye Başkan adayı Yaşar Dönmez ile birlikte belde sakinlerinin Abdipaşa Meydanını büyük bir coşkuyla doldurarak yoğun ilgi gösterdiği mitingde Abdipaşalılara seslendi.
“Abdipaşa’da Yaşar Dönmez’e tam destek”

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz TUNÇ, Abdipaşa Belediye Başkanı ve Belediye Başkan adayı Yaşar Dönmez ile birlikte belde sakinlerinin Abdipaşa Meydanını büyük bir coşkuyla doldurarak yoğun ilgi gösterdiği mitingde Abdipaşalılara seslendi.

Yaşar Dönmez’in Tüm Çalışmalarında Sonuna Kadar Arkasındayız

Abdipaşa biz sadece teşekkür edebiliriz diyen Milletvekili Tunç; “Abdipaşa her önüne konan sandıkta gereğini yapmıştır kullandığı oylarda tercihini her zaman Recep Tayyip Erdoğan'dan yana, AK Parti'den yana kullanmıştır, bundan sonrası için de şüphemiz yoktur. Biz size bu desteklerinizden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Desteğinize, güveninize layık olabilmek gayretiyle gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Yaşar Başkan burada bir sürü icraat saydı, vaat ettiklerini de söyledi. Biz Yaşar Başkan’ın yapacağı tüm çalışmalarda sonuna kadar arkasındayız, hükümetin desteği yanında, milletvekilinin desteği yanında, Ulus Belediyesi'nin desteği kardeşliği yanında. Bartın'da da pazar günü bir değişim olacak Yusuf Ziya Aldatmaz da pazar günü Bartın Belediye başkanı oluyor, İsmet hoca ile de Kumluca'yı geri alıyoruz ve AK Parti'nin ışığını, Recep Tayyip Erdoğan'ın ışığını Bartın'da 8 belediyede sizin desteğinizle 8’de 8 yakıyoruz. Bu seçimleri Siz de takip ediyorsunuz. Kim kiminle ittifak kuruyor, kim neyi söylüyor, millet hepsini not etti. Kim kiminle beraber, kim terörün uzantısı ile beraber hareket ediyor, kim bu ülkenin aleyhinde olanlarla birleşiyor, kim milletin menfaatine çalışıyor. Bu milletin öyle bir hafızası vardır ki not eder, zamanı geldiğinde de gereğini yapar.” Dedi.

31 Mart'ta Halk Karar Verecek, Millet Karar Verecek

CHP grup Başkanvekili Engin Altay’ın basına yansıyan sözlerine değinen Tunç; “Cumhuriyet Halk Partisi'nin Grup Başkanvekili bir konuşma yaptı. Grup Başkanvekili Engin Altay dedi ki: “31 Mart sonrası Recep Tayyip Erdoğan'ı ve Bahçeli’yi hücreye tıkacağız.” Sen darbeci misin? 31 Mart'ta halk karar verecek, millet karar verecek, senin gücün yeter mi, O’na? Türkiye 17 yıldır O’nu başından eksik etmedi. İstanbul'da 4 yıl boyunca yaptığı çalışmalar ile İstanbul'u İstanbul yaptı ve Millet onu başbakan yaptı, boşuna olmadı ve 13 yıl Türkiye'yi baştan sona yeniden imar etti ve Millet onu Cumhurbaşkanı yaptı. Hem de halkın seçtiği ilk Cumhurbaşkanı. Yetmedi 24 Haziran'da da bu millet onu 2. defa seçti. Sen neden rahatsızsın? Fetö'cüler yıkamadı O’nu. Fetö'cüler 15 Temmuz'da O’nu öldüremedi, şapkasını alıp gitmedi, sen mi hücreye tıkacaksın? 31 Mart'ta bunun cevabını Abdipaşa’dan, Ulus'tan, Kumluca’dan, Bartın'dan yüksek bir sesle vereceğiz. Niçin hücreye tıkacaksın? Barajlar yaptığı için mi, üniversiteler yaptığı için mi, duble yollar yaptığı için mi, en ücra köyümüze kadar yollar içme suları getirdiği için mi, doktoru hastanın ayağına gönderdiği için mi, evde bakıma ihtiyacı olan insanlara maaş bağladığı için mi, engellileri hatırladığı için mi? Neden istemiyorsun? Denizin altından trenler yürüttüğü için mi, denizin üstünde dünyanın en büyük köprülerini yaptığı için mi, dünyanın en büyük havaalanını yaptığı için mi, kendi silahını yaptığı için mi, Türkiye'ye IMF kapılarında el pençe divan duran ülke konumundan çıkardığı için mi? Niye istemiyorsun? Başörtüsünü serbest bıraktığı için mi, din ve vicdan özgürlüğünü düşünce hürriyetini alabildiğine genişlettiği için mi? İstemiyorsun. Milletin sesi olduğu için, Milli İrade’nin bayrağını yere düşürmediği için sen O’nu istemiyorsun! Ama millet sana onun cevabını hücrenin ne olduğunu sizi sandığın dibine indirerek gösterecek” dedi.

Abdipaşa’mıza Bugüne Kadar Yaptıklarımızın Daha Fazlasını Yapacağız

Milletvekili Tunç; “Yaşar Dönmez bizim belediye başkanımız. 2004'ten bu yana Abdipaşa’mıza hizmet ediyor ve çok güzel çalışmalar yaptı. Abdipaşa da AK Belediyeciliği hep Ulus'a örnek gösterdik. Çünkü Ulus'ta CHP'li bir belediye vardı. Ulus Karanlığa mahkûm edilmiş kanalizasyonu 4’üncü 5’inci katlara kadar leş gibi kokan, terkedilmiş, sönük bir vaziyetteydi. İşte hemşerilerimiz burada! 4-5 yıl önceki Ulus nasıldı? Terk edilmiş bir Ulus’u Abdipaşa ya bakın, gidin Yaşar Dönmez ne yapıyor görün, Ulus’u AK Parti'ye kazandıralım, Hasan Hüseyin Uzun’u Başkan yapalım; bakın Ulus’un bir anda çehresindeki değişimi göreceksiniz dedik. Ulus halkı da bize inandı, sizi örnek aldı, sizin yaptığınızı yaptı ve ne oldu? 5 yılda Ulus’un çehresi değişti! Irmak ıslahından, Üniversitesi'ne, Anaokulundan İmam Hatip Ortaokulu'na, stadyumuna, oteline, altyapısından üst yapısına, Hastanesinden diğer yatırımlarına kadar hepsini gerçekleştirdik. Tabi böyle olunca Yaşar Dönmez başkanımız da dedi ki benim de atağa kalkmam lazım o da Abdipaşa’da hizmet üstüne hizmet yaptı, alt yapı üst yapıyı yaptı, Dereleri ıslah etti. Bizim Belediye Başkanlarımız hizmet etmek için birbirleriyle yarışıyorlar şimdi. Yusuf Ziya Aldatmaz ile Bartın'da bu kervana katılacak İnşallah. Abdipaşa’mıza bugüne kadar yaptıklarımızın daha fazlasını yapacağız. İmam Hatip Ortaokulu yaptık, Abdipaşa Lisesi’ni yaptık, Kapalı Spor Salonu yaptık, spor sahalarını yaptık, cadde düzenlemelerini yaptık, dere ıslahlarını yaptık, Belediye Başkanımız Abdipaşa için ne istemişse yaptık! Şimdi Bartın'ın, Amasra’nın ve Abdipaşa'nın içme suyunu karşılayacak olan Ilındır Gölet’ini, aslında bir baraj yapıyoruz. Barajla Bartın'ın, Abdipaşa'nın, Amasra'nın 50 yıllık su sorununu çözeceğiz. Ulupınar suyuna da bir yeraltı barajı yapacağız, Kaynaktaki su miktarını arttıracağız. Proje çalışmaları devam ediyor. Bunlar bittiğinde üniversite şehri Bartın'ın su sorununu çözmüş olacağız ve tabii ki Abdipaşa’mız da bundan faydalanacak. Ulus'a doğalgaz sözümüz var, tabii doğalgaz Ulus'a gelirken Abdipaşa’mız da bundan faydalanacak. Ulus'a Amasra'ya Kozcağız’a doğalgaz gelirken Abdipaşa’mıza da gelecek. Bu konuda gayret göstermeye devam edeceğiz. Abdipaşa Irmak ıslahı en önemli projelerimizden biri bunu da bir an önce gerçekleştireceğiz” dedi.

31 Mart’ta Türkiye’nin Bayramını Kutlayacağız

Milletvekili Tunç; “HDP’liler ne diyor Ankara'da Mansur Yavaş kazanırsa bilecek ki HDP’nin desteği ile kazandı, Ankaralı buna 31 Mart'ta cevap verecek. İstanbul'da diyor Ekrem İmamoğlu kazandığı zaman bilecek ki HDP’nin ve PKK'nın desteğiyle kazandı. İstanbullu bunun cevabını Cumhuriyet tarihinin en başarılı Ulaştırma Bakanı olan Başbakanlık yapmış Meclis Başkanlığı yapmış Binali Yıldırım'ı seçerek, hem de rekor bir oyla seçerek cevabını verecek. 31 Mart'ta Türkiye'nin bayramını Abdipaşa'nın bayramını önce siz burada kutlayacaksınız, Ulus Ulus'ta kutlayacak ardından hep beraber Bartın Cumhuriyet Meydanı'na gideceğiz. Çünkü Bartın'da bir değişim olacak Bartın'da milletimiz bir karar verecek ve “Bir şey değişecek her şey değişecek!” Yusuf Ziya Aldatmaz Bartın Belediye Başkanı olduğunda ilçeler beldeler Cumhuriyet Meydanı’nda Bartın'ın bayramını kutlayacağız, Türkiye'nin bayramını kutlayacağız.” Dedi.

Türkiye'ye Bahar 2002 Yılında Recep Tayyip Erdoğan'la Geldi

Türkiye üzerinde oynanan oyunlara değinen Milletvekili Tunç; “Recep Tayyip Erdoğan'ın önünü kesmek isteyenler, Gezi olaylarında bu ülkeyi karışıklığa sevk edip kaos oluşturup Türkiye'nin önünü kesmek isteyenler, 17/25 Aralık yargı darbesi ile Recep Tayyip Erdoğan hükümetini düşürmek isteyenler, terörü azdırarak PKK’yı azdırarak Türkiye'nin önünü kesmek isteyenler, 15 Temmuz darbe girişimi ile milletimize diz çöktürmek isteyenler, 31 Mart Pazar gününü “Bahar gelecek” diyerek bekliyorlar. Daha önce Kiraz Mevsimi diyorlardı şimdi Bahar gelecek diyorlar. Türkiye'ye Bahar 2002 yılında Recep Tayyip Erdoğan'la çoktan geldi. Bahar gelecek sloganı Okyanus ötesinden fısıldanan ve onların kullandığı bir slogan. Meral Akşener diyor ki asker hapiste. Askerimiz Hapiste mi? Askerimiz Afrin'de, askerimiz El-Bab'ta, askerimiz Cerablus'ta, askerimiz sınırda nöbet bekliyor. O’nun asker dediği milletin silahını millete doğrultan teröristler. Kim kiminle beraber gördünüz mü CHP, İYİ Parti, HDP ve Saadet; Recep Tayyip Erdoğan gitsin de ne olursa olsun anlayışıyla siyaset yapanlara 31 Mart'ta cevabı yüksek sesle vereceğiz. 31 Mart Abdipaşa'nın Bayramı olacak, Ulusun bayramı olacak, Bartın'ın bayramı olacak, Türkiye'nin bayramı olacak!” dedi.

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535