• BIST 9681.57
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • Bartın 27 °C
  • Ankara 29 °C
  • Bolu 26 °C
  • Kastamonu 25 °C
  • Zonguldak 26 °C
  • Karabük 32 °C
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!

Abdipaşa’dan AK Parti Milletvekili Adaylarına tam destek

AK Parti Bartın Milletvekili Adayları Yılmaz Tunç ve Yaşar Arslan, Abdipaşa beldesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Abdipaşa merkezde toplanan kalabalığa hitap eden Milletvekili Adayları, 24 Haziran’ın önemini anlatarak, destek istedi.
Abdipaşa’dan AK Parti Milletvekili Adaylarına tam destek

AK Parti Bartın Milletvekili Adaylarıı Yılmaz Tunç ve Yaşar Arslan, Abdipaşa beldesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Abdipaşa merkezde toplanan kalabalığa hitap eden Milletvekili Adayları, 24 Haziran’ın önemini anlatarak, destek istedi. Abdipaşa belde başkanlığı tarafından düzenlenen programda konuşma yapan AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı; “24 Haziran bir ülke meselesidir. Mazlum ve mağdurların meselesidir. Ülkemizin bekası, istikbali ve istiklali için ve büyük usta için devam diyeceğiz inşallah. Biz sizlere güveniyoruz. 2002’den önce kuyruklu bir Türkiye vardı. Her yerde kuyruklar vardı. Biz o kuyruklu Türkiye’yi istemiyoruz. Biz istediği kararı alıp uygulayabilen Türkiye’yi istiyoruz. Sizlerden ricam gençlerimize eski Türkiye’yi anlatalım. Türkiye’yi bölmek ve parçalamak isteyenlere fırsat vermeyelim. Partimizin üzerinde büyük oyunlar var. Ödünç oy isteyenler var. Hiçbir Ak Partili oyunu kiraya vermez. Bizim adımız CHP değil. Bizde kiralık oy olmaz. Kiralık milletvekili olmaz. 2 adayımıza sizlerden destek istiyoruz. 24 Haziran’da adaylarımızı önce Allah’a sonra sizlere emanet ediyorum” dedi.

24 Haziran çok önemli bir tarih

İl Başkanın konuşmasının akabinde kürsüye gelen AK Parti Bartın 2.Sıra Milletvekili Adayı Yaşar Arslan, şu ifadeleri kullandı; “Ben sizin bir evladınız, sizinle aynı kavşak suyunu içmiş, aynı havayı solumuş, aynı caddede yürümüş bir kardeşiniz olarak sizlerle birlikte sizin için, Bartın’ımız için, ülkemiz için büyük hedeflere yine sizlerle birlikte yürümek istiyorum. 24 Haziran tarihi ülkemiz için çok önemli. 24 Haziran asla sıradan bir seçim değildir. 24 Haziran eski ile yeninin yeniden şahlanışın seçimidir. 24 Haziran kıtlığa karşı bolluk ve bereketin seçimidir. 24 Haziran hastanelerde rehin kalmakla ücretsiz ve kaliteli hizmetin seçimidir. 24 Haziran sabahın erken saatlerinde kuyruğa girdiği halde ilacını bulamayan Türkiye ile istediği eczanede ilacını alabilme özgürlüğü bulunan Türkiye seçimidir.

Türkiye’ye inşallah güç vereceksiniz

24 Haziran okul kitaplarının parayla satıldığı, tebeşir parasının bile öğrenciden alındığı Türkiye ile, bedava tabletin, kitapların dağıtıldığı, akıllı tahtalarda eğitimin verildiği Türkiye’nin seçimidir. 24 Haziran dışa bağımlı, borç alan Türkiye ile kendi kararını kendi veren, dünya beşten büyüktür diyen Türkiye’nin seçimidir. 24 Haziran inancından dolayı üniversite kapılarından geri çevrilen Türkiye ile istediği gibi giyinebilen, okuyabilen, çalışabilen ve yazabilen Türkiye’nin seçimidir.  Bu nedenle kararınız çok önemli. Vereceğiniz kararla kendi uçağını, tankını, helikopterini, gemisini, silahını üreten Türkiye’ye inşallah güç vereceksiniz.

Artık bugün karar günü

İnanıyoruz ki Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a Bartın’dan en güçlü desteği vereceksiniz.2002’den bugüne Bartın’a çok büyük hizmetler yapıldı. Yollar, okullar, barajlar, hastaneler, tüneller ve daha saymakla bitiremediğimiz 6 milyarlık yatırım… Devam eden 6 milyarlık daha yatırımımız var. Bu yatırımların katlanarak devam etmesi için sizlerden en güçlü desteği istiyoruz. Ak Parti’ye oy vermenin haklı gururunu yaşıyor olabilirsiniz. Belki de bugüne kadar Ak Parti’ye hiç oy vermemiş, kararsız kalmış da olabilirsiniz. Artık bugün karar günü. Büyük hedefleri olan büyük Türkiye’mizin geleceğine sizin de katkınız olması için bir kez daha düşünün. Önümüzde iki seçenek var. Yıkmaktan, durdurmaktan ve satmaktan başka söylemi olmayan bir yıkım ittifakı, bir de sizlere hizmet aşkıyla yanıp tutuşan dünya lideri Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın aday olduğu Cumhur İttifakı var.

Bartın’ımız için hayırlı olmasını diliyorum

24 Haziran karar günüdür. Erdem, irade ve cesaretle yeniden şahlanış için eski Türkiye’ye geçit vermemek için, müreffeh bir Türkiye için, terörü kökünden bitirmek için, işsizliği bitirip kalkınma hızının artarak devam etmesi için, bir daha 15 Temmuz gibi hain darbe girişimlerinin yaşanmaması için, Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemindeki meclisimizin güçlü ve kararlı olabilmesi adına Bartın’dan iki milletvekili olarak sizleri temsil etmek istiyoruz. Sizlerden destek bekliyoruz. Mührünüzü Ak Partimizin ampulünün altına basalım. Ülkemizi aydınlatmaya devam edelim. Vereceğiniz kararın ülkemiz, milletimiz ve Bartın’ımız için hayırlı olmasını diliyorum.”

Milletimizin 24 Haziran’da gerekeni yapacağını gördük

AK Parti Bartın 1.Sıra Adayı Yılmaz Tunç ise konuşmasında; “Bizler Abdipaşa’ya seçimden seçime gelen adaylardan değiliz. Bizler Abdipaşa’nın evladıyız. 3 gün gibi bir zaman kaldı. Kalan süre zarfında da Bartın’ı tarayacağız. Ramazan ayı boyunca halkımızla beraberdik. Sohbetlere ettik. Milletimizin 24 Haziran’da gerekeni yapacağını gördük. İlk turda büyük oy oranıyla Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a durmak yok yola devam diyeceğiz. İki oy pusulası var. Bir tanesi cumhurbaşkanlığı için, diğeri de milletvekili için. İki oy pusulasında da Ak Parti’ye oyumuzu atacağız. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Bolluk ve bereket için Türkiye vakti diyoruz

Yatırımların artarak devam edeceğini belirten Tunç; “CHP adayı günlerce açıklayamadı. Kılıçdaroğlu aday olmaya cesaret edemedi. Kendisine rakip olan Muharrem İnce’yi aday gösterdi. Bunlar bir de ittifak yaptılar. Ak Parti milletin faydasına ne yaptıysa satacaklarını açıklıyorlar. Bu yıkım ittifakına Abdipaşalı kardeşlerimiz 24 Haziran’da gereken cevabı verecektir. Türkiye’yi ekonomik krizlerden kurtardık. 4 kat büyüttük. Dünyanın en hızlı büyüyen ülkesi yaptık. Yeni dönemde de bu yatırımlarımızı sürdüreceğiz.  5 yılda milli geliri artıracağız. İstikrar ve güven ortamı önemli. Birlik, bolluk ve bereket için Türkiye vakti diyoruz” diye konuştu.

Bartın’ın elini güçlendireceğiz

Tunç; “Geçmişte hangi partiye oy verdiğiniz hiç önemli değil. Biz Ak Parti ile ilk kez iktidar olduğumuzda yüzde 34 ile göreve geldik.  Normalde iktidarda ki bir partinin yıpranması gerekiyor. Ancak Ak Parti yıpranmadan yoluna devam etti. Her seçimde oylarımızı artırdık. Bartın’da 28 bin oyla başladık. 2002’den buyana 64 bin 900 oya ulaştık. 24 Haziran seçimlerinde oyumuzu 80 bine çıkarttığımızda Bartın 2-0 oluyor hayırlı uğurlu olsun. Bartın’ın elini güçlendireceğiz. Muhalefet adaylarının söyleyecek bir şeyleri yok. Seçimden seçime geliyorlar. Bizim 265 köyde eserlerimiz var. Abdipaşamıza da birçok eserler kazandırdık. Yaparsa yine Ak Parti yapar. Abdipaşa bize her zaman güvendi. Biz de bu güveni boşa çıkartamamak için gece gündüz çalıştık. Biz sizin evladınızız. Sizin sesiniz olmaya devam edeceğiz” dedi.

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535