• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Bartın 23 °C
  • Ankara 28 °C
  • Bolu 24 °C
  • Kastamonu 28 °C
  • Zonguldak 18 °C
  • Karabük 25 °C
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!

Ak Parti Bartın Milletvekili Aday Adaylarını Tanıttı

AK Parti İl Başkanlığı tarafından 24 Haziran Seçimlerinde Milletvekilliği için Aday Adaylığı başvurusunda bulunan adayların tanıtımı amacıyla tanıtım programı düzenlendi.
Ak Parti Bartın Milletvekili Aday Adaylarını Tanıttı

AK Parti İl Başkanlığı tarafından 24 Haziran Seçimlerinde Milletvekilliği için Aday Adaylığı başvurusunda bulunan adayların tanıtımı amacıyla tanıtım programı düzenlendi. Programa AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı’nın yanın sıra il yönetimi, merkez ilçe yönetimi, belediye başkanları, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis İyeleri, Amasra, Ulus ve Kurucaşile ilçe teşkilatları ve partililer ile Ak Parti aday adayları katıldı.

Bartın’dan iki milletvekili çıkaracağımıza inanıyorum

Dua ile başlayan programda ilk olarak Kurucaşile İlçe Başkanı Sinan Özekin ve Ulus İlçe Başkanı Kadir Saraç konuşma gerçekleştirdi. İlçe Başkanlarının konuşmasının akabinde de AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yusuf Ziya Aldatmaz kürsüye gelerek, 24 Haziran’ın önemini anlattı. Aldatmaz; “24 Haziran seçimlerinin Bartın’a ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Biliyorsunuz bu seçim yüz yılın seçimi. Bu seçim birlik ve beraber olma seçimi. Aday kim olursa olsun hep beraber teşkilat olarak 24 Haziran Pazar gününe kadar Bartın’dan iki milletvekili çıkarmak için ben ve teşkilatım olarak son dakikaya kadar çalışacağız. Tüm aday adayı arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Ben değil biz diyenlerin partisi olarak 24 Haziranda Bartın’dan iki milletvekili çıkaracağına inanıyorum” dedi.

img_7448.jpgHep beraber çalışacağız

Aldatmaz’ın konuşmasının akabinde kürsüye gelen İl Genel Meclis Başkanı Kenan Dursun; “Öyle bir döneme girdik ki 24 Haziran ülkemizin yeni bir döneme adım atmasıyla ilgili çok önemli bir noktadayız. Tabi biz bu seçim dönemi öncesi her zaman AK Parti’de yapılan temayül yoklaması bizim partimizde demokrasi geleneğinin bir göstergesidir. Adaylarımızın her birine inşallah bu temayül yoklamasında başarılar diliyoruz. Adayımız kim olursa olsun onların arkasında teşkilat olarak inşallah ilçe, belde köy köy hep beraber çalışacağız” diye konuştu.

img_7454-001.jpgBu erken genel seçim Türkiye’mizin Fatiha’sı olacak

24 Haziran seçimlerinin önemine değinen AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı; “Öncelikle 24 Haziran 2018 Erken Genel seçimlerinin ülkemiz Bartın’ımız ve partimize hayırlı uğurlu olmasını rabbimden diliyorum. Bizim bir davamız bizim bir sevdamız bizim bir aşkımız var. Bizim aziz milletimize bizim güzel memleketimize hizmet aşkımız hizmet sevdamız var. Ecdadımızın yadigârı başımızın tacı bu duanın mayasından evladını eşini çoluğunu çocuğunu evinde bırakıp onlarla adeta bir sefere gidercesine yola çıkan yiğitlerin inancı var, aşkı var, heyecanı var. İşte bu aşk bu heyecandır. Bu salonu dolduran kutlu davanın kutlu yolcuları sizleri tebrik ediyorum. Bu erken genel seçim Türkiye’mizin Fatiha’sı olacaktır. Nedir Fatiha bilir misiniz? Fatiha açmaktır. Artık Türkiye kendini vurulan prangalardan kurtulacak azizi millet, ile beraber önündeki 24 Haziran 2018 de son engeli de kaldıracaktır. Şahlanışını gerçekleştirecek, önünü açacaktır” dedi.

Sizlere güveniyorum

Kalaycı, konuşmasının devamında şu ifadeleri kullandı; “Gençler, yiğitlerim kurban olduğum gençler ne olur siyasette aktif olun enerjinizi vatanımıza memleketimize geleceğinize verin. Biz sizlere güveniyoruz. Sizi asil milletin asil evlatlarısınız. Bu kutlu dava sizlerin omuzlarında yükselecektir. Bugün burada birbirinden değerli milletvekili aday adayı arkadaşlarımızla ilgili görüşlerimizi belirteceğiz. Bana telefon açan görüş soran kendi yönetimim dahil herkese özgürce görüşünü bildirmesini söyledim. Asla yönlendirme yapmadım. Yapanlara da karşıyım. Benim davamda adam kayırma yoktur, adam satma yoktur, ben yoktur biz vardır. Sizlere güveniyorum.

img_7404.jpgBiz eski Türkiye’yi istemiyoruz

Davamız için geleceğim için Bartın’ımız için partimiz için ülkemiz için yeryüzündeki mazlum mağdurlar için kim bizim davamızı en iyi bir şekilde temsil edebilir diye düşünerek görüş bildiriniz. Nasıl 2-0 yapabiliriz diyerek bildiriniz. Cumhurbaşkanımızı nasıl farklı bir şekilde seçtirebiliriz diyerek görüş bildiriniz. Benim adamım gelsin, benim arkadaşım gelsin demeyiniz.  Biz eski Türkiye’yi istemiyoruz. Sigortası olmadığı için ölümlere terkedilen insan görmek istemiyoruz. Bir üst geçide dahi bakanların açtığı küçücük köprüleri, gecekondu gibi okulları, başbakanın açılışını yaptığı İMF kapılarında dilenen vatandaşını üç kuruşa muhtaç eden, başbakanının hazırolda beklediği, sadece vaatlerin verildiği, isteklerin sigara paketine yazıldığı, paket bitince çöpe atıldığı kıvrım kıvrım yollarıyla ömür biter yol bitmez dedirten, trafikte kuyruk, hastanede kuyruk, eczanede kuyruk, maaşları alırken kuyruk, fatura öderken kuyruk... Biz o kuyruklu Türkiye’yi istemiyoruz.

Oyunbozan, oyun kuran, oyun yazan ve oynayan bir Türkiye var

AK Partimiz tüm engelleri aşarak kapatma davası açılmasına rağmen 367 garabetine rağmen, gezici hainlerine rağmen yargı, darbesine rağmen, emperyalist güçlere rağmen Cumhuriyet tarihinin en büyük en vahşi en kalleş ihanet çetesine rağmen dirilmiş ayakları üstünde durmuştur. Otur deninde oturan, kalk denince kalkan, kurudukça sulanan, yeşerdikçe budanan Türkiye yoktur. Oyunbozan, oyun kuran, oyun yazan ve oynayan bir Türkiye vardır.  24 Haziran 2018 tarihinde şaha kalkacak olan bir ülkenin milletvekili adayının belirleneceği ilk adımda söz sahibisiniz. Bu adımı atarken İl Başkanınız olarak ben şunu söylemek isterim. Rahmetli babam mezardan çıkıp aday adayı olsa ben Bartın’ımı ve partimi düşünürüm. Sizlerin de en az benim kadar düşüneceğinizi umarak 24 Haziran 2018 genel seçimlerinin ülkemize vatanımıza partimize hayırlı uğurlu olsun.

img_7406.jpg24 Haziranda Allah’ın izniyle zafere hazır olun

Sizler 24 Haziran 2018 tarihini ne kadar önemli olduğunu çok iyi biliyorsunuz. Bugüne kadar tüm kazanımlarımız, tüm yatırımlarımızın, devam eden yatırımlarımızın heba olmaması için çok çalışacağız. Çok çalışacağız. Ayrıca 24 Haziranda sadece Türkiye’nin başkanını onaylamayacaksınız. Mazlum ve mağdurların başkanını dünya liderini aynı 15 Temmuz da millet olarak onayladığımız gibi onaylayacaksınız. O nedenle her bir görüşünüz önemli. 24 Hazirana kadar uyumak yok, yorulmak yok. Ümitsizliğe kapılmak yok durmak yok yola devam diyoruz. En derin en kalbi sevgi ve saygılarımla Allah'a emanet olun 24 Haziranda Allah’ın izniyle zafere hazır olun.” İl Başkanı Kalaycı'nın konuşmasının ardından Aday adayı tanıtım toplantısına katılmayan Aday Adayı Ali Özer’in göndermiş olduğu telgraf okundu.

img_7480.jpgSiyaset anlayışımızda asla ben olmayacak

Aday Adayı Ahmet Adıyaman’ın konuşmasının akabinde kürsüye gelen Ahmet Bensiz; “ Bizim siyaset anlayışımızda asla ben olmayacak. Çirkinlikle ben yaptım ben ettim olmayacak. Teşkilatımızla beraber biz yaptık biz ettik olacak. İstişarelerimizi yapacağız ondan sonra öncelikle Bartın sonrada memleketimiz için yapılacak şeyleri hep beraber yerine getireceğiz. Bizim siyaset anlayışımızda siyaset, demokrasi ve halkın istekleri önemlidir. Biz halkın istekleri doğrultusunda siyaseti yönlendireceğiz. Değerli dostlarım sizden istirhamım şu karar verirken temayülde oy kullanırken bir Meclis çalışmalarında Bartın’a ne kadar katkı sunabilir ikincisi ise iki sıfır hedefimize ne kadar katkı verebilir bunları düşünerek karar verin” dedi.

img_7509-001.jpgBartın’da tarih yazacağız

Aday Adayı Aydın Ulukaya’nın konuşmasının ardından değerlendirmelerde bulunan Aday Adayı Emin Özkan; “18 yaşından beri siyasetin içindeyim. 2004 seçimlerinden bugüne kadar da Bartın’da bütün seçimlerde gerek SKM’lerde bir nefer olarak gerek aday adayı ve aday olarak hep sizlerle birlikte oldum. 24 Haziran Erken Genel Seçimleri için de yaptığım istişareler neticesinde aday adayı olmaya karar verdim. 24 Haziran seçimleri sıradan bir seçim değil. Ben de bu seçimde Cumhurbaşkanımıza destek vermek için sizlerle birlikte köy köy, kapı kapı gezmeye hazırım. Bu davaya gönül veren tüm yol arkadaşlarımızla birlikte 24 Haziran’da Bartın’da tarih yazacağız” diye konuştu.

Gece gündüz demeden çalışacağız

Özkan; “İnşallah 24 Haziran’dan sonra AK Parti Genel Merkezi, Bartın’ı konuşacak. Seçim dönemi hepinizin bildiği gibi Ramazan ayına denk geliyor. İşte bu da bizim için büyük bir fırsat ve eğer ben de aday olursam gerekirse hiç uyumadan gece gündüz demeden çalışacağız. Bartın teşkilatının azmini ve kararlılığını gördüğüm için çok mutluyum. İnşallah aday olduğumda da sizlerle beraber, ben demeden, biz diyerek, gönülleri kazanmaya, hiç kimseyi dışlamadan, hiç kimseyi dışarda bırakmadan yol alacağız. Ben buna inanıyorum. Biz sadece bir aday adayı olarak burada değiliz. Aday adayı arkadaşlarımızın hepsi cumhurbaşkanımızın tarafındayız” dedi.

img_7513-001.jpgİstihdamı artıracak çalışmalar yapacağız

Bartın’ın gelişimine ve kalkınmasına katkı sağlamayı hedeflediğini belirten Milletvekili Aday Adayı Fahri Ustaoğlu ise; “Biz Bartın’ımızın yaşamış olduğu sıkıntıları yakından biliyoruz, neler beklediğini de biliyoruz. Göç veren değil göç alan bir Bartın için çalışmak istiyoruz. Bartın’a organik tarım alanında, turizm alanında yatırımlar yapalım istiyoruz. Devletim yol, okul, baraj gibi yatırımları zaten yapıyor. Biz buraya özel sektörün önünü açarak, onlara finansal destek bularak buraya yatırımlar yapmalarını sağlayalım ve böylelikle Bartın’ımızda işsizliğin önüne geçerek istihdamı arttırarak, kalkınmaya destek verelim. Bununla ilgili olarak da yapabileceğimiz çalışmalarımız var. Dünyadaki finans ve yatırım camiasını çok yakından biliyoruz. Hükümetimiz güçlüdür ve Cumhurbaşkanımızın da bir dünya lideri olduğunu gittiğimiz her yerde görüyoruz. 24 Haziran seçimleri ülkemize,  milletimize hayırlar getirsin. İşsizliğin önüne geçip, yatırımın önünü açabilmek için bize destek vermenizi arzu ediyoruz” diye konuştu.

img_7524-001.jpgRecep Tayyip Erdoğan’ın neferleriyiz

Milletvekili Aday Adayı Fahri Ustaoğlu’nun konuşmasının akabinde kürsüye gelen Hüseyin Manav da “Biz siyasete gözümüzü AK Parti’de açtık. Recep Tayyip Erdoğan’ı gördük, sevdik, gönül bağı kurduk ve bu günlere kadar geldik. Siyasete burada başladık ve burada da bitiririz. Bu ülkenin Recep Tayyip Erdoğan’a ihtiyacı var çünkü; O’ndan daha etkin bir lider yok, daha reformist bir lider yok, mazlum coğrafyaların savunucusu olan başka bir lider yok, milletin adamı olan başka bir lider daha yok, gençlere önem veren, seçme ve seçilme yaşını 18’e indiren başka bir lider daha yok, ekonomik istikrarı sağlayan,16 yıldır Türkiye’ye çağ atlatan başka bir lider yok, milli birlik ve beraberlikten söz eden başka birisi yok, azalan dışa bağımlılığı bu ülkeye kazandırmış başka bir isim daha yok, hem içerde hem dışarda terörle etkin mücadele eden başka bir lider yok ve en önemlisi de ‘Dünya 5’ten büyüktür’ deyip dünyadaki bütün mazlum coğrafyaların umudu olmuş başka bir lider daha yok. Biz bunun için Recep Tayyip Erdoğan’ın neferleriyiz, AK Parti’nin neferleriyiz. Aday olup olmamızın da hiçbir önemi yoktur. Aday adayı arkadaşlarımızın hepsi Bartın’ı, AK Parti’yi ve Türkiye’yi temsil edebilecek beceridedir” dedi.

img_7531.jpgAK Parti’nin yükselişine Bartın olarak 2-0 katkıda bulunduk

Aday Adayı Asım Kulak ise konuşmasında şu ifadeleri kullandı; “Temayül yoklamaları sonuçlarının ülkemize, milletimize ve Bartın’ımıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Biliyorsunuz 2002 Genel Seçimlerinde Bartın’dan Milletvekili Adayı olarak seçimlere katıldım. O tarihte AK Parti’nin önlenemez yükselişine Bartın olarak 2-0 katkıda bulunduk. Bu gerçekten Bartın tarihine baktığınız zaman bir rekordur. Çünkü Bartın tarihinde ilk defa bir sağ partiden 2 milletvekili çıkmıştır. Maalesef sonraki genel seçimlerde bu sayı partimiz adına 1’e düştü. Bunun nedenlerinin araştırılması lazım. Çok kısa sürede belki tahlilini yapamayız ama yaşanan süreçlerde bunların araştırmasını yaptık. Seçimlerde 2-0 nasıl yapılır? İl Belediyesi nasıl alınır? Bununla ilgili fikirlerimizi hep birlikte paylaştık. Bizim bir misyonumuz ve ideallerimiz var. AK Parti bu ülkede çok şeyi değiştirdi. Yapılamaz denilenleri yaptı. Bazı insanlar bunlara inanamadı. 16 yıllık AK Parti iktidarında nelerin gerçekleştirildiği, dünya lideri bir ülke olma yolunda nasıl hedefler konulduğuna artık herkes inanır hale geldi.

AK Parti’ye artı oy kazandırabilecek aday profili gerekiyor

Hepimiz Bartın’da yaşıyoruz ve hepimiz Bartınlıyız. Biz AK Partili insanlar olarak bir takım şeyleri içimizde değerlendirebiliriz. Ama merkezdeki, köylerdeki vatandaşın ne dediğine kulak vermemiz gerekiyor. Seçim sandığına sadece AK Partililer oy atmıyor. Bu ülkenin reşit vatandaşları oy atıyorlar. Bizim AK Parti olarak Bartın’da 2-0’ı almamız AK Parti oylarıyla olmuyor, yetmiyor. Bizim 2-0’ı kazabilmemiz için dışarıdaki, şehirdeki, köydeki velhasıl en ücra köyde yaşayan vatandaşlarımızın siyasi görüşü ne olursa olsun oylarını AK Parti’ye çekmemiz gerekiyor ve bu yönde oylarını kullanmaya teşvik etmemiz gerekiyor. Bu da her gönle hitap eden, herkesle iyi ilişleri olan, her zaman halkın içinde olan, halkın derdiyle dertlenebilen aday profili ile olur. İl Belediye seçimlerinde de aynısı geçerli. Bize AK Parti’ye artı oy kazandırabilecek aday profili gerekiyor.

Ben Bartın’ın dertlisiyim

Siyaset halka hizmet etme sanatıdır. Biz halkımızla bir bütün olacağız, dertleriyle dertleneceğiz ve onların sorunlarını hep birlikte aşmaya çalışacağız. Bartın’ın ihtiyaçlarının tespitinde onlardan da yararlanacağız. Hepimiz burada yaşıyoruz, Bartın’la dertleneceğiz. Sorunları çözme noktasında Ankara’da bulunan arkadaşlarımız koşturup Bakanların kapısında yatacaklar. Ben inanıyorum ki aday adayı olan tüm arkadaşlarımız hizmet için yola çıkan arkadaşlarımızdır. Şahsım olarak 32 yıllık siyasi yaşamım boyunca 5 yıl Milletvekili olarak sizlerin temsilcisi oldum. Milletvekilliği dönemimde haftanın 4 gününü Bartın’da 3 gününü ise Ankara’da geçiren bir Milletvekili oldum. İkametimi hiçbir zaman Ankara’ya almadım. Evim hep Bartın oldu çünkü ben Bartın’ın sevdalısıyım. Ben Bartın’ın dertlisiyim. Bartın halkı ile hep iç içe ve hep birlikte yaşıyorum. Bundan sonraki yaşamımda da bu değişmeyecek. Bana tekrar Milletvekilliği nasip olursa yine aynı şekilde olacak çünkü benim yaşam biçimim budur.”

img_7545.jpgBu destanın mührü sizde

Aday Adayı Muhammet Köse ise konuşmasında; “Sizlerle hep iç içe oldum. Bugün, karar sizin. Bu destanın yazarı bugün sizlersiniz. Bugüne kadar bizler getirdik fakat bu günden sonra bu destanın mührü sizdedir. Bugün niyetinizde bası isimlerle gelmiş olabilirsiniz. Hiç kimsenin etkisi ve tesiri altında kalmadan oyunuzu aslında kendinize verin. Özgür ve hür idarenizle 2 milletvekili ile bizi kim temsil edebilir düşüncesiyle karar vermenizi istiyorum. Önümüzdeki 24 Haziran seçimleri çok önemli. Çünkü bu ülke 15 Temmuz gibi bir badire atlattı. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ve milletimizin idaresinde bu atlatıldı. İnşallah ülkemiz bu gibi sıkıntılar yaşamasın. Yaşamaması için 24 Haziran’da Bartın’dan Türkiye’ye en güçlü desteği vermek zorundayız. Bunu nasıl başaracağız? Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde Türkiye için, İl Başkanımız Turhan Kalaycı önderliğinde Bartın için başaracağız. İnanırsak başarırız. Bu defa hedefimiz mutlaka 2 milletvekili. Bunu başarabilecek güçteyiz. Önümüze baktığımızda Recep Tayyip Erdoğan gibi bir liderimiz var. Çevreme baktığımda sizler gibi dava arkadaşlarım var. Samimiyetle bu davanın Bartın’da liderliğini yapan İl Başkanımız Turhan Kalaycı var. Bartın göç veren değil Türkiye’ye güç veren şehir olmalı” şeklinde konuştu.

img_7556.jpg24 Haziran’dan zaferle çıkacağımıza inanıyorum

Delegelerden temayülde destek isteyen Aday Adayı Murat Yıldırım; “Devlet adamı Devlet Bahçeli ülke için “erken seçim elzemdir” açıklamasında bulundu. Dünya lideri ve bizim liderimiz olan, “Dünya 5’ten büyüktür” diyerek, Davos’ta dünyaya meydan okuyarak, Türk halkının ve dünya mazlumlarının yanında olarak kalplerde taht kuran liderimiz Recep Tayyip Erdoğan bugüne dualarla geldi ve inşallah dualarımızla da bizim ülkemize liderlik yapmaya devam edecek. Bizlerde bir kardeşiniz olarak büyüklerimizle ve gençlerle istişarelerde bulunup aday adaylığı başvurumuzu yaptık. Bu konuda hepinizden destek bekliyor ve vereceğiniz destekler için şimdiden teşekkür ediyorum. 15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra bir gazeteci kardeşimiz iş yerimize geldi ve bir röportaj yaptık. O gün yaptığım açıklamada 15 Temmuz hain darbe girişiminde ülkemiz Türk insanın feraseti ile ve inancı ile ülkemizin gelecek 100 yılını kurtardığını söylemiştim. 24 Haziran’da hep birlikte kurtardığımız gelecek 100 yılı sağlam temellere oturtmayı oylayacağız. Biz aday olsak da olmasak da bu dava için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz.  Son olarak şunu belirtmek istiyorum. Gelecekte tarih kitapları 2 ayrı tarih yazacak. Bunları lütfen not edin. Bu tarihlerden biri 15 Temmuz biri de 24 Haziran olacak. 24 Haziran’dan zaferle çıkacağımıza inanıyorum” dedi.

img_7563.jpgBen kendimi size emanet ediyorum

Kendisini temayül öncesi partililere emanet eden Aday Adayı Mustafa Yelkenci; “Bartın’ımızda dördüncü dönem aday oluyorum. Biliyorsunuz ki ben yalnız politika değil Sivil Toplum Örgütlerinde de çok önemli görevler yaptım. Şu anda da Türkiye’nin ihracatının yüzde 10’unu yapan  Kimyevi İhracatçılar birliğinin 12 senedir Yönetim Kurulu Üyeliği görevini yapmaktayım. 10 sene de plastik sektöründe faaliyet gösterdiğim için Plastik Sanayiciler Derneğinin de Başkanlığını yaptım. Biz doğuştan insanımıza hizmet etme yolunda ömrümüzün sonuna yaklaştık. 1973’te başlayan bu kervan bu gün 64 yaşındayım. En yaşlı adaylarınızdan biriyim. Ben 33 yaşında aday adayı ve aday oldum. Aynı aşk ve sevda ile bugün sizin karşınızdayım ve kendimi siz teşkilat mensuplarına emanet ediyorum. Bugün ki temayülün bazılarının “ehemmiyeti yoktur” demesine aldırmıyorum. Bu çok önemli bir temayül yoklamasıdır. Çok önemli bir tercihtir çünkü vatandaşlarımızın, teşkilatlarımızın tercihidir. Bunun için kendimi siz teşkilat mensuplarına emanet ediyorum” diye konuştu.

img_7575.jpgEn objektif kararı vereceğinize inanıyorum

Milletvekili Aday Adayları Mehmet Yılmaz, Musa Gürüz, Müjdat Gür’ün konuşmasının akabinde kürsüye gelen Milletvekili Aday Adayı Nurzen Çağdaş; “2003 yılından bu yana partimin çeşitli yönetimlerinde görev almış bir dava arkadaşınızım. Yönetimde görev aldığım ve almadığım her dönemde davamın arkasında olup destek veren bir kardeşinizim. Benim bugün burada olmanın yegane sebebi de budur. 2002 seçimlerinden güçlü olarak çıktıktan sonra Türkiye’yi yeniden inşa etmeye başladık. 24 Haziran seçimlerinde bu inşanın hızlı bir şekilde devam etmesi için Cumhurbaşkanımıza mecliste en güçlü desteği vermemiz hayati bir önem taşımaktadır. Çünkü Cumhurbaşkanımızı hiçbir şekilde yenemeyeceğini bilen muhalefet şuanda tüm stratejisini Meclis aritmetiği üzerinde yapmaktadır.  Bu nedenle biz aday adayları olarak nefsimize yenik düşüp sizlerden farklı taleplerde bulunmuş olabiliriz. Ben en objektif kararı vereceğinize inanıyorum” dedi.

img_7579.jpgÇalışmaya devam edeceğim

Milletvekili Aday Adayı Yasemin Dora Kurtkaya ise konuşmasında; “2002 yılında  AK Parti Kadın Kolları Yerel Yönetimler Başkanı olarak partime hizmet etmeye başladım. Merkez İlçe Başkan Yardımcılığı ve 3 dönemdir de Kadın Kolları Başkanlığı yapmaktayım. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yakinen bir konuşmasını dinledikten sonra dünyanın lideri mazlumun ve ümmetin umudunu bağladığını ve gece gündüz dua ettiği liderimizle partimize, milletimize ve Bartın’ımıza o günden bugüne kadar liderimin ve AK Parti’min düsturundan hiçbir zaman çıkmamak kaydıyla ve ona mahcup olmamak için halen çalışıyorum ve çalışmaya devam edeceğim” diye konuştu.

img_7593.jpgBütün aday adayı arkadaşlarımızı tebrik ediyorum

Son olarak kürsüye gelen Milletvekili Aday Adayı Yaşar Arslan ise 24 Haziran seçimlerinin önemine değinerek, delegelerden destek istedi. Arslan; “2002’den bugüne kadar birçok seçim geçirdik ama her seçimde çıtamızı daha yükselttik. Her seçimin kendi içinde çok büyük önemi var. 24 Haziran seçimlerde de siyasi büyüklerimiz teveccüh ederse ve teşkilatlarımız da uygun görürse bu görev bize tebliğ edilirse sıfatımız ve görevimiz ne olursa olsun bu ulvi davanın bir neferi olmaya devam edeceğiz. Bugün yapacağımız temayül yoklamasının teşkilatımıza, Bartın’ımıza ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bütün aday adayı arkadaşlarımızı tebrik ediyorum” dedi.

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535