• BIST 9077.87
  • Altın 2324.865
  • Dolar 32.3699
  • Euro 34.9644
  • Bartın 20 °C
  • Ankara 16 °C
  • Bolu 19 °C
  • Kastamonu 15 °C
  • Zonguldak 21 °C
  • Karabük 20 °C
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • “Aladağ’ına Seyir Terası ve Piknik Alanı İnşa Edeceğiz”
  • Sinemada Şaşkına Çeviren Evlilik Teklifi
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • “Aladağ’ına Seyir Terası ve Piknik Alanı İnşa Edeceğiz”
  • Sinemada Şaşkına Çeviren Evlilik Teklifi

Ak Parti Bartın Milletvekili Tunç mazbatasını aldı

24 Haziran Milletvekili Genel Seçimlerinde 27. Dönem AK Parti Bartın Milletvekili olarak seçilen Yılmaz Tunç, İl Seçim Kurulundan mazbatasını aldı.
Ak Parti Bartın Milletvekili Tunç mazbatasını aldı

24 Haziran’da gerçekleştirilen Milletvekili Genel Seçimlerinde 5. kez milletvekili seçilen AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç mazbatasını teslim aldı. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı ve Adalet Komisyonu Başkanlığı görevlilerini de yapan İl Seçim Kurulu Başkanı Sait Özdemir’den mazbatasını alan Milletvekili Tunç’a Ak Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, Belediye Meclis Üyeleri İlker Camcı ve Cahit Kemik, Kadın Kolları Başkanı Yasemin Dora Kurtkaya, teşkilat üyeleri ve partililerde eşlik etti.

Milletimize teşekkür ediyoruz

Milletvekili Tunç, mazbatasını aldıktan sonra Adliye önünde açıklamada bulunarak bu seçimde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti’ye teveccühte bulunan Bartın halkına teşekkür etti. Seçim süreci boyunca Bartın’dan 2 milletvekili çıkarmak için çalıştıklarını belirten Tunç, konuşmasının devamında şu ifadeleri kullandı; “Bugün Bartın Adliyesinde 27. Dönem Bartın Milletvekilliği mazbatasını almış bulunuyoruz. Bartın’ımız ve ülkemiz için hayırlı uğurlu olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.  2007’de ilk mazbatamı almıştım. Bu tabi benim 5. mazbatam oldu. Aradan geçen süre içerisinde yapılan seçimlerinde Bartın halkının her seçimde göstermiş olduğu teveccühle art arda 5 dönem milletvekili olmanın onurunu ve şerefini yaşıyorum. Öncelikle bu şerefi bize yaşatan Cenab-ı Allah’a şükrediyoruz. Takdirlerini sunan milletimize teşekkür ediyoruz.

Türkiye’nin lider ülke olma yolundaki adımlarını hızlandıracak

Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere Başbakanımıza, İl Başkanımıza, SKM Başkanımıza, Kadın Kollarımıza Gençlik Kollarımıza İl Genel Meclisi Üyelerimize, Belediye Meclisi Üyelerimize, muhtarlarımıza,  teşkilatımızın tüm fertlerine ve bize destek olan gönüllü olarak çalışan herkese çok çok teşekkür ediyoruz. Bize destek vere oy veren herkese çok çok teşekkür ediyoruz. Oy verenlerin de oy vermeyenlerin de hepsinin hizmetinde olacağız.  Bartın’ımız AK Parti’nin avantajlarını yaşamaya devam edecek.  Ülkemiz yeni bir sisteme geçti. Türkiye artık Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle yönetilecek. Cumhuriyet rejimini ve demokrasimizi daha da güçlendiren yeni bir hükümet sistemi. Parlamentosu daha güçlü, hükümet yapısı itibariyle daha güçlü. Güçlü yasama, güçlü hükümet inşallah güçlü Türkiye’nin lider ülke olma yolundaki adımlarını çok daha hızlandıracaktır.

Gece-gündüz çalışmaya devam edeceğiz

Biz de tabi bu yolda milletvekili olarak hem parlamentodaki çalışmalarımızla hem de Bartın’a getirilecek yatırımlar halkımızın sorunlarını giderme noktasında elimizden gelen gayreti bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da göstermenin gayreti içerisinde olacağız. Gece-gündüz çalışmaya devam edeceğiz.  Tabi bizim isteğimiz Bartın’dan AK Parti’nin 2-0’lık bir galibiyetle çıkmasıydı. Bunun için çok çalıştık. 21 Mayıs’tan bu yana seçim kampanyası yaptığımız süre içerisinde Ramazan’ın da bereketiyle geniş halk kitleleriyle buluşma fırsatımız oldu. Onlara AK Parti’nin yeni dönemde hem Türkiye için hem Bartın için yapacağı projeleri anlattık. Karalama siyaseti yapmadık. Düzeyli bir propaganda çalışması oldu.

Milletvekili adayımız Yaşar Arslan’la birlikte çok çalıştı

AK Parti’nin 16 yılda Türkiye’yi nereden nereye getirdiğini anlattık. Bartın’a yapılan devasa yatırımları, 6 milyarlık yatırımların neler olduğunu bir kez daha halkımızla paylaştık. Şuanda devam eden 6 milyar TL’lik yatırım ve gelecekte Bartın’a neler kazandıracağımızı, kısaca projelerimizi konuştuk. AK Parti olarak her toplum kesimine ulaşmanın gayreti içerisinde olduk. 2-0’lık bir sonucu elde edecek bir noktaya çok yaklaştık. Aslında son saatte kadar da televizyonlar Bartın’ın 2 milletvekilinin AK Parti’den seçileceğini duyurmuşlardı. Ancak son sandıklarda bu fark kapanınca sonuç 1-1 oldu.  Diğer milletvekili adayımız Yaşar Arslan’la birlikte çok çalıştık. Çok gayret gösterdik ama nasip değilmiş demek ki. Yaşar Bey bu davanın insanı. Hep birlikte çalışmalarımızı yine ileriyle dönük sürdürmeye devam edeceğiz.

Bartın’ımız için hayırlı uğurlu olsun

Ben yine İl Başkanımıza ve tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Bize güvenen Bartın halkına çok çok teşekkür ediyorum. 2002’den bu yana AK Parti’ye Bartın’da artan bir teveccüh var. Demek ki milletimiz boş konuşmalara değil, hizmete, icraata oy veriyor. Cumhurbaşkanımızın aldığı oy 74 bin. Bizim milletvekilliğinde aldığımız oy 60 bin. Bunlar çok yüksek rakamlar. Geçmiş seçimlere baktığımız zaman halkın yarıdan fazlasının hem Cumhurbaşkanımıza hem milletvekili seçimlerinde partimize teveccüh etmesinin sebebi AK Parti’nin bir millet hareketi olması ve siyasetini de millet içinde yapmış olması.   Milli irade bayrağını da hiçbir zaman yere düşürmemesinden kaynaklanıyor. Biz de halkımızın bu güvenini boşa çıkarmamak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Cenab-ı Allah milletimizin güvenine layık olabilmeyi bizlere nasip eylesin. Allah yar ve yardımcımız olsun. Bu süreçte basın da çok yoruldu. Sizler de haberlerimizi yaptınız. Bizleri takip ettiniz. Konuşmalarımızı yazılara çevirdiniz ve belki de bu haberleri yetiştirebilmek için gece uyumadınız. Bu nedenle de sizlere de ayrı ayrı çok çok teşekkür ediyoruz. Bartın’ımız için hayırlı uğurlu olsun.”

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535