• BIST 9096.05
  • Altın 2323.989
  • Dolar 32.3607
  • Euro 34.9689
  • Bartın 21 °C
  • Ankara 20 °C
  • Bolu 22 °C
  • Kastamonu 18 °C
  • Zonguldak 24 °C
  • Karabük 23 °C
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • “Aladağ’ına Seyir Terası ve Piknik Alanı İnşa Edeceğiz”
  • Sinemada Şaşkına Çeviren Evlilik Teklifi
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • “Aladağ’ına Seyir Terası ve Piknik Alanı İnşa Edeceğiz”
  • Sinemada Şaşkına Çeviren Evlilik Teklifi

AK Parti, CHP, MHP ve Saadet bayramlaştı

AK Parti Bartın İl Başkanlığı, CHP Bartın İl Başkanlığı, MHP Bartın İl Başkanlığı ve Saadet Partisi tarafından Kurban Bayramı münasebetiyle bayramlaşma programları düzenlendi.
AK Parti, CHP, MHP ve Saadet bayramlaştı

AK Parti Bartın İl Başkanı Hüseyin Manav, CHP Bartın İl Başkanı Mehmet Arslan, MHP İl Başkanı Ercüment Özçelik ve Saadet Partisi İl Başkanı Ünal Yurtbay tarafından parti binalarında bayramlaşma töreni düzenlendi. Partililer 4 ayrı il binasında düzenlenen programlara yoğun ilgi gösterildi.

Partililer yoğun ilgi gösterdi

AK Parti Bartın İl Teşkilatı tarafından Kurban Bayramı’nı birinci günü saat 16.00'da parti binasında bayramlaşma programı düzenlendi. Programa Ak Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, 22. Dönem Bartın Milletvekili Mehmet Asım Kulak, İl Başkanı Hüseyin Manav, AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri Ak Parti Bartın Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti il teşkilatı, partililer ve vatandaşlar katıldı. Programa partililer yoğun ilgi gösterdi.

21191993_1850964644921641_2975913843808591306_n.jpg

Umutların yeşerdiği özel günler

 Bayramlaşma sonrası değerlendirmelerde bulunan AK Parti İl Başkanı Hüseyin Manav; "Toplumsal yaşamımızda önemli yeri bulunan bayramlarımız, kaygıların ve sıkıntıların geri plana itildiği, sevginin, saygının ve hoşgörünün pekiştiği, insan ilişkilerinin güçlendiği, umutların yeşerdiği özel günlerdir. Bayramlarda birlik ve dayanışmamızı artırmalı, geleceğe yönelik umutlarımızı her koşulda korumalıyız. Bayramların anlamını, güzelliğini ve değerini, sayılı bayram günleriyle sınırlı tutmayarak yaşamın her evresinde ve tüm ilişkilerimizde hatırlamalıyız. Unutulmamalı ki bayramları bayram yapan onu yaşayan ve yaşatanlardır" dedi.

21191899_1850964568254982_3878318520209292459_n.jpgNice bayramlara erişmenizi temenni ederim

Manav; "Ramazan bayramının daha müreffeh bir geleceğe ulaşmamıza, aramızdaki kardeşlik bağlarını güçlendirmesine, toplum olarak birlik ve beraberlik içerisinde nice bayramlara erişmemize vesile olmasını diler, bayramın sadece milletimiz için değil, İslam alemi başta olmak üzere bütün dünyaya huzur ve barış getirmesini, kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, mutlu, umutlu, sevgi dolu nice bayramlara erişmenizi temenni ederim" diye konuştu.

whatsapp-image-2017-09-01-at-16.34.43(3).jpeg

Arslan, Bartınlıların bayramını kutladı

Cumhuriyet Halk Partisi Bartın İl Teşkilatı bayramlaşma töreni de bayramın birinci günü saat 12.00'da parti binasında gerçekleşti. CHP Bartın İl Başkanı Mehmet Arslan tarafından düzenlenen törende partililer hazır bulundu. Partililerin yoğun ilgi gösterdiği törene CHP Bartın Milletvekili M. Rıza Yalçınkaya il dışında olmaları nedeniyle katılamadı. Tören sonrası değerlendirmelerde bulunan İl Başkanı Arslan; "Bayramlar yoksullara, yoksunlara, mazlumlara, çare bekleyenlere, kimsesizlere yakınlaştığımız; geçmiş öfkeleri, kin ve nefret duygularını kenara bıraktığımız, kardeşçe kucaklaşmanın, sulhun, bağışlamanın ve bağışlanmanın öne çıktığı özel günlerdir. Bu yıl 1 Eylül Dünya Barış Günü ile aynı güne denk gelen Kurban Bayramının ülkemize ve tüm İslam dünyasına mutluluk, esenlik ve barış getirmesini umut ediyorum" dedi.

21269960_801964976650280_754995492_n.jpgBaşkan Akın, partililerle bayramlaştı

MHP Bartın İl Teşkilatı da Ramazan Bayramının ilk günü saat 12.30'da düzenlenen program ile bir araya gelerek bayramlaştı. Parti binasında düzenlenen törene MHP İl Başkanı Ercüment Özçelik’in yanı sıra Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, MHP Merkez İlçe Başkanı Murat Demir, MHP Kadın Kolları Başkanı Nuran Akmaz, Bartın Ülkü Ocakları İl Başkanı Bünyamin Özgüroğlu, ve partililer katıldı.

21322992_801964983316946_1409864332_n.jpgHayırlara vesile olmasını diliyorum

Özçelik, mesajında şu ifadeleri kullandı; "İdrak ettiğimiz Kurban Bayramı'nda dualarla yapılan ibadetlerin, gerçekleştirilen ziyaretlerin, uzanan yardım ellerinin bizi sımsıkı bir şekilde sardığı ve kardeşliğimizi güçlendirdiği açıktır. Bayramlar vefanın sırrını, hatırlamanın ve sadakatin zenginliğini, tanışmanın ve kaynaşmanın derin anlamını yaşadığımız ve yaşattığımız eşsiz zamanlardır. Birbirimize daha çok yaklaşmanın; büyüklerimizi, aile fertlerimizi, yakın çevremizi, dost ve arkadaşlarımızı sevindirmenin, onlarla aramızdaki bağları güçlendirmenin ve hasretleri bitirmenin yegane yollarından biri tartışmasız bayramlardır. Sevgi ve şefkatle küçükleri kucaklamak ve onları hediyelerle taltif etmek sevinçlerin ve umutların tekrar canlanmasına da vesile olacaktır. Birbirimize gösterdiğimiz sevgiler, karşılıklı olarak sunduğumuz ikramlar, şuurla destek verdiğimiz kardeşlik bağları hiçbir kötü emelin ve habis niyetin başını kaldırmasına müsaade etmeyecektir. Türk milleti, sağlam ve emin adımlarla varlığını ve bütünlüğünü koruyacak yüksek erdem ve iradeyi tıpkı bayram coşkusunda olduğu gibi sonsuza kadar gösterecektir. Kurban bayramının tüm İslam Alemi için hayırlara vesile olmasını diler saygılar sunarım."

Yardımlaşmayı ve paylaşmayı simgeliyor

Saadet Partisi İl Başkanı Ünal Yurtbay da parti binasında düzenlenen törenle partililerle bayramlaştı. 3 Eylül Pazar günü gerçekleştirilen bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmasında İl Başkanı Yurtbay; “Bayramlar, Milletçe birlik ve beraberlik içinde olduğumuz, sevginin, saygının, kardeşliğin, sosyal dayanışmanın ön plana çıktığı müstesna günlerimizdendir. Birlik beraberlik ve kardeşlik gibi manevi değerleri özünde barındıran dinimizin anlamlı günlerinden biri olan Kurban Bayramı, özellikle "yardımlaşmayı ve paylaşmayı" simgeler. Bu vesile ile hemşehrilerimin Kurban Bayramını en içten duygularımla kutlar, bütün İslam alemine hayırlara vesile olasını diler, sevgi ve saygılarımı sunarım" ifadelerini kullandı.

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535