• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Bartın 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • Bolu 13 °C
  • Kastamonu 11 °C
  • Zonguldak 12 °C
  • Karabük 13 °C
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!

AK Parti İl Başkanı Kalaycı, 24 Haziran seçimlerinde hedefi açıkladı

AK Parti Bartın İl Başkanlığı, adayların açıklamasının sonrasında Kültür Merkezi’nde Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü’nün katılımıyla 27’nci dönem milletvekilli adayları tanıtıldı.
AK Parti İl Başkanı Kalaycı, 24 Haziran seçimlerinde hedefi açıkladı

24 Haziran'da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili seçimi öncesi AK Parti Bartın İl Başkanlığı tarafından Kültür Merkezi’nde Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü’nün katılımıyla milletvekili adaylarının tanıtımı yapıldı. Partililerin katılım sağladığı toplantıda Bakan Faruk Özlü,  İl Başkanı Turhan Kalaycı, Milletvekili Adayları Yılmaz Tunç ve Yaşar Arslan gündeme dair açıklamalarda bulundu. Kalaycı; “Adaylarımızla birlikte seçimin startını veriyoruz. Bizim tek hedefimiz 2-0 yapmaktır. Allah’ın izniyle biz 24 Haziran akşamı 2-0’ı yakalayacağız. Buna inanalım ve bu amaç doğrultusunda çalışalım. Seçimlerde yüzde 74’ü yakalamamız lazım. Plaka kodumuz olan bu sayıya ulaşmamız gerekiyor. Aziz milletimize güveniyorum” dedi. Seçimlerin önemine değinen Bakan Özlü de Kozcağız beldesine ilçe sözü verdi.

Hedefimize iki değerli adayımızla ulaşacağız

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan toplantının açılış konuşmasını AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı gerçekleştirdi. Kalaycı; “Öncelikle Ramazan ayının İslam alemine, Bartın’ımıza ve partimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. 24 Haziran 2018 seçimlerinin mazlum ve mağdur coğrafyalara, Türkiye’mize, Bartın’ımıza ve partimize hayırlı olmasını diliyorum.  Tabii bugünkü toplantımıza aday tanıtım programı dedik. Fakat bizim adaylarımızı herkes tanıyor. Bir adayımız Milletvekilimiz, Bartın’ımızın Ankara’da ki gururu, dostum, arkadaşım ve kardeşim Sayın Yılmaz Tunç’tur. Diğer adayımız Bartın’ımızın tanıdığı 4,5 yıl il başkanlığı yapmış, dürüst, efendi ve beyefendi kişiliğiyle gönüllerimize taht kurmuş olan Yaşar Arslan abimizdir. İnşallah hedefimize iki değerli adayımızla ulaşacağız.

Bizim tek hedefimiz 2-0 yapmaktır

Kalaycı; “Türkiye’mizin beka seçimidir. İslam’ın son kalesi Türkiye’mizin geleceğinin seçimi olduğuna inanıyorum. Allah için, partimiz için ve Türkiye’miz için kanımızın son damlasına kadar çalışmalıyız. Bugün birlik günüdür. Bugün dirlik günüdür. Bugün beraber olma ve kucaklaşma günüdür. Bugün bu toplantımızla birlikte adaylarımızla seçimin startını veriyoruz. Bizim tek hedefimiz 2-0 yapmaktır. Allah’ın izniyle biz 24 Haziran akşamı 2-0’ı yakalayacağız. Buna inanalım ve bu amaç doğrultusunda çalışalım. Seçimlerde yüzde 74’ü yakalamamız lazım. Plaka kodumuz olan bu sayıya ulaşmamız gerekiyor. Aziz milletimize güveniyorum. Bu seçim sonrasında Sayın Cumhurbaşkanımızın karşısına Bartın 2 milletvekili ile Bartın gelsin. İl Başkanı olarak isteğim budur. Sayın Cumhurbaşkanımız sizlere selam gönderdi. ‘2-0’ı istiyorum’ dedi. İnşallah hep birlikte bizler için kefenini giymiş olan lidere yakışır bir sonuç elde ederiz. Adaylarımıza ve teşkilatımıza güveniyorum. Başarılar diliyorum” diye konuştu.

16 yıldır milletimize hizmet etmeye devam ediyoruz

İl Başkanı Kalaycı’nın konuşmasının akabinde kürsüye gelen AK Parti Bartın 2. Sıra Milletvekili Adayı Yaşar Arslan, şu ifadeleri kullandı; “14 Ağustos 2001 yılında kurulan partimiz 14 ay gibi kısa bir sürede 3 Kasım 2002 yılında tek başına iktidara gelmiş, o günden bugüne tüm zorluklara rağmen 16 yıldır kesintisiz olarak milletimize hizmet etmeye devam etmektedir. Bu nedenle bu dönem içerisinde her alanda gelişen ve büyüyen Türkiye’yi içeride ve dışarıda hazmedemeyenler rakamları eğip bükerek yapılan çalışmaları yok saymaktadırlar. Bugün Ak Parti’nin 16 yıllık icraatlarını eleştirenlerin aslında vicdanlarıyla konuşmadıkları herkesçe bilinmektedir. Onların yönetimde olduğu yılları, koalisyonlar döneminin kabusunu milletimiz hiçbir zaman unutmayacaktır. Çünkü ülkemiz bu dönem içerisinde çok büyük bedeller ödemiş, özellikle doksanlı yıllar boyunca hem siyasi hem ekonomik istikrarsızlıklarla boğuşmuştur. Milletimiz 10 yılda sadece IMF ye 27 milyar doları aşan rakamlarla borçlandırılmış ve geleceği ipotek altına alınmıştır.

img_8807.jpg

Büyük bir kararlılıkla yoluna devam etmiştir

Siyasi istikrarsızlıklarla yorgun düşen milletimiz, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevindeki icraatlarıyla tanıdığı, o dönemin yaşanamaz olan İstanbul’unu 4 yılda yaşanır bir hale getiren Recep Tayyip Erdoğan'a umut bağlamış, onun ve dava arkadaşlarının 14 Ağustos’ta kurduğu Ak Parti’yi 14 ay gibi kısa bir sürede, yapılan ilk genel seçimlerde tek başına iktidara getirmiştir. 3 Kasım 2002’de iktidara gelen partimiz vesayet döneminin zorlukları içerisinde bir taraftan millete hizmet etmiş diğer tarafta ise hak ve özgürlükler alanında çok büyük adımlar atmıştır. Demokratikleşme adımlarından rahatsızlık duyan vesayet odaklarının 2008 yılında devreye girmesiyle açılan kapatma davasını, partimize ve milletimize kurulan tüm tuzakları yine milletimizin duasıyla atlatan partimiz, Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte yeniden büyük bir kararlılıkla yoluna devam etmiştir.

img_8829.jpg

Her seçimde oylarımızı arttıran bir teşkilat olduk

2013 yılının Mayıs ayı geldiğinde 11 yıllık iktidarımız sonrasında ülkemizin sıyası ve ekonomik istikrarı sağlanmış, özellikle koalisyon dönemlerinin IMF ye açtığı 27 milyar doları ödeyerek milletimizin ve ülkemizin geleceğini güvence altına almıştır. 16 yıldır milleti ve ülkesi için, gecesini gündüzüne katan Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve Ak Parti Grubuna teşekkür ediyorum. Ülkesi ve milleti için kendisini feda eden böyle bir lidere yol arkadaşı olmaktan onur ve gurur duyuyorum. Mensubu ve bir neferi olmaktan onur duyduğum Ak Parti bir dava hareketidir. Ben de bu dava yolculuğunda 6 yıl teşkilat mensubu ve 4.5 yıl boyunca Bartın İl Başkanlığı görevini yürütmüş bir kardeşinizim. Görev yaptığım süre boyunca 2010 Anayasa referandumu, 2011 genel seçimi, 1 yerel seçim ve 2014 Cumhurbaşkanlığı seçim süreçlerini hep birlikte yaşadık ve girdiğimiz her seçimde teşkilatlarımızın özverisi ve Sayın Milletvekilimizin de gayretleriyle her seçimde Bartın’da oylarımızı arttırmayı başaran bir teşkilat olduk. 2002 yılından bugüne, teşkilatlarımızda görev almış il baş kanlarımız ve tüm teşkilat mensuplarımızı özveri ve gayretlerinden dolayı bir kez daha yürekten teşekkür ediyor, ebediyete irtikal edenlere de Allah’tan rahmet diliyorum.

img_8812.jpg

Bismillah diyerek çalışmalarımıza başlayacağız

24 Haziran seçimlerinin gündeme gelmesiyle birlikte, seçim takvimi içerisinde partimize müracaat eden ve her biri birbirinden değerli 17 arkadaşımızdan, genel merkezimizce yürütülen titiz ve kapsamlı çalışmalar sonucunda 1.Sıra Yılmaz Tunç 2. Sıra Yaşar Arslan olarak açıklanmıştır. Ben de bu görevi almış olmanın sorumluluğunu ve onurunu yaşamaktayım. 24 Mayıs günü Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla yapılan aday tanıtım toplantımızın ardından, bugün burada sayın bakanımız Faruk Özlü’nün de katılımlarıyla Bartın halkımıza vereceğimiz güçlü bir mesajla bir kez daha ‘bismillah’ diyerek çalışmalarımıza başlayacağız. “Var gücümüzle çalışacağız” Son olarak Bartın’da 2-0 yapmak için tüm teşkilat mensuplarıyla birlikte var güçleriyle çalışacaklarını ifade eden Arslan, “24 Haziran seçimleri ülkemizin geleceği açısından çok büyük önem taşımaktadır. Dış güçlerin ülkemiz üzerindeki hain planları artık açıkça görülmektedir. 30 gün boyunca şahsım ve milletvekilimiz olmak üzere tüm teşkilatımızla birlikte var gücümüzle çalışarak kazanacağımız 2 milletvekilinin müjdesini 24 Haziran akşamı inşallah hep birlikte Sayın Cumhurbaşkanımıza ileteceğiz.”

Güçlü bir Türkiye haline geldik

24 Haziran’ın önemine değinen AK Parti Bartın 1.Sıra Milletvekili Adayı Yılmaz Tunç ise; “24 Haziran çok önemli bir dönüm noktası ülkemiz için. AK Parti bir millet hareketi olarak doğdu. İcraat partisi olacağını milletimize vaat etti ve kısa süre içerisinde de 2002 yılında hemen bir yıl dolar dolmaz tek başına milletimiz tarafından iktidara getirildi. Ülkenin 16 yıl önceki durumuyla bugünü kıyasladığınızda arada çok büyük farklar olduğunu herkes görüyor ve tüm dünya görüyor. Çok büyük sorunlar vardı. IMF kapılarında el pençe divan duran bir Türkiye’den bugün IMF borcunu kapatıp IMF’ye borç verebilecek güçlü bir Türkiye’ye geldik. Dünyanın en hızlı küçülen ülkesi olan Türkiye’den bugün yüzde 11’le dünyanın en hızlı büyüyen Türkiye’si haline geldik. Sizler sayesinde, AK Parti sayesinde ve Recep Tayyip Erdoğan sayesinde. Bir Türkiye’nin yanına gayri safi milli hasılasını 3’e katlamış, bir Türkiye’nin yanında 3 Türkiye daha eklemiş güçlü bir Türkiye haline geldik “dedi.

İnsanı yaşat ki devlet yaşasın

Tunç, konuşmasının devamında şu ifadeleri kullandı; “Ülkemizin kronikleşmiş sorunlarını tek tek çözen AK Parti ülkemizin 81 vilayetinde kalkınma hamlesi başlattı. En ücra köyümüzün, en ücra köşesinde ki evine kadar ulaşabildik. Oraya doktor gönderdik, hasta bakıcısı gönderdik, hastaneye gelip doktor bulamayan vatandaşlarımızın AK Parti sayesinde ayağına doktor geldi. İşte insanı yücelt ki devlet yücelsin, insanı yaşat ki devlet yaşasın derken bunu slogan olarak söylemedik. Diyaliz hastaları Bartın’dan haftanın 3 günü Ankara’ya diyaliz makinelerine girmek için giderdi. Hatırlayalım AK Parti döneminden önce otobüslerle Ankara 6 saatti. Zonguldak’a giderlerdi sıra bulabilirlerse. Sağlam bir insanı haftada 3 gün Ankara’ya, Zonguldak’a gönderdiğiniz zaman zaten hasta olur. Böbrek yetmezliği olan insanlara bu çileler çektirilirdi. Bir MR filmi Türkiye’nin sadece 17 yerinde çekilebiliyordu. Şimdi Bartın’da da çekilebiliyor ve 1 gün sonrasına gün veriliyor. Tomografi filmi her yerde yoktu. Eskiden kalp ameliyatı olmak için yurt dışına gitmek zorunda kalan vatandaşlarımız bugün bir kuruş bile ödemeden kalp ameliyatını olabiliyor.

img_8792.jpg

Türkiye buna müsaade eder mi?

Büyük projeler; tüneller, barajlar, yollar, okullar, üniversiteler… Her alanda büyük bir gelişme ve kalkınma hamlesinin yanı sıra temel hak ve özgürlükler noktasında da hayal dahi edilemeyecek yerlere gelindi. Üniversitelerin kapılarından yaka paça atılan kız çocuklarımızı hatırlayalım. Nereden nereye geldiğimizi, özgürlükler ve temel haklar konusunda, demokratikleşmede bu ülkenin nereden nereye geldiğini inkâr etmek mümkün mü? Birileri inkâr edebilir ama milletimiz inkâr etmez. Uyguladığımız insani ve vicdani dış politika ile mazlumların sesi olduk. Dünyada haklının, hakkın tek sesi olduk. Türkiye olduk, birlikte Türkiye olduk. Recep Tayyip Erdoğan sadece Türkiye için değil, dünya mazlumlarının, Müslümanların, insan haklarına saygı duyan herkesin gurur duyduğu lider oldu. Bugün Fransız dergisi Recep Tayyip Erdoğan’ı kapağa koymuş. Kapakta “24 Haziran’da gidecek” diyor. “15 Temmuz’da gitmedi” diyor ve “Şimdi sıra 24 Haziran’da” diyor. Türkiye buna müsaade eder mi?

Yeni bir döneme gireceğiz

16 yıldır ülkemizin her bir köşesine yatırım yapıyoruz. Bartın’da en büyük yatırımların altına yine imzamızı attık. 5,86 milyar liralık kamu yatırımını Bartın’a kazandırdık. 6 milyar liralık Bartın’a yatırım yapan bir iktidarın mensuplarıyız. Yani 1 milyar için el pençe divan duran bir Türkiye’den o paranın 6 mislini sadece Bartın’a yatırım yapan bir iktidara geldik. Şimdi 6 milyar daha devam eden yatırımımız var. İnşallah yeni hükümet sisteminde bunları çok daha hızlı, çok daha kolay hayata geçireceğiz. Önümüzdeki 5 yıllık istikrar süreci Bartın’da da büyük değişim ve kalkınma hamlesi olacak. Gerçekleştirmiş olduğumuz büyük projelere yenilerini ilave ettiğimiz yeni bir döneme gireceğiz.

Erdoğan’ı iktidardan düşürürüz zannettiler

16 yıllık bu kutlu yürüyüşü kesmek için, AK Parti iktidarını engellemek, Türkiye’yi güçsüz düşürüp bu sayede bölgemizde kendi planlarını uygulayabilmek için birçok karanlık güç odağı, dışarıdan da destek alarak ülkemizi karıştırmaya çalıştılar ama başaramadılar. “367 krizi” dediler, “halka Cumhurbaşkanı seçtirmeyiz” dediler. Bizde “halka seçtiririz o zaman” dedik. Millete gittik ve millet “ben seçeceğim” dedi. Bugün cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine 24 Haziran’da geçilecekse işte bu 367 krizini dayatanların sonucudur. Millette dedi ki “Cumhurbaşkanı ben seçerim”. Ben 2007’de milletvekili oldum 2008’de kapatma davası açtılar. Neymiş? Laikliğe aykırı eylemlerin odağı olmuş. Ne yapılmış? Kutlu doğum haftasında kız öğrenciler ilahi okuyup başlarını kapatmış. Bunlar bu ülkede parti kapatma nedeni olarak gösterildi maalesef. Bugün özgürlük ve demokrasiden bahsedenler o gün “Anayasa Mahkemesi farklı bir karar verirse kaos çıkar” demişlerdi. O günleri aştık. Sonra gezi olaylarıyla ülkemizi karıştırmaya çalıştılar. Bir sokak hareketine bu millet itibar eder ve iktidarı devirip Recep Tayyip Erdoğan’ı da iktidardan düşürürüz zannettiler.

img_8846.jpg

15 Temmuz’da başaramadıklarını 24 Haziran’da başarmaya çalışacaklar

MİT Müsteşarını tutuklamaya kalkıştılar. Ardından MİT tırlarını durdurarak Bayırbucak Türkmenlerine yardım için giden tırlarımızı sanki IŞID’e silah götürüyormuş havası yayarak Türkiye’yi teröre destek veren bir ülke olarak dünyaya göstermek istediler. Hiç birinde başarılı olamadılar. 17-25 Aralık yargı ve emniyet darbesi ile iktidarı düşüreceklerini zannettiler. Onda da başarılı olamadılar. Terörü azdırdılar, PKK’yı azdırdılar. Terör olaylarıyla ülkemizi sindirmeye çalıştılar. Ülkenin değişik yerlerinde patlamalar meydana getirdiler. Ve milletimiz hiç birinde yılmadı. Milletimiz, “Bu karanlık güçlerin oyunudur ve bu planları bozarız” dediler.  Ve en sonunda tek çare olarak darbeyi gördüler. 15 Temmuz karanlık gecesini bu geceye yaşattılar. FETÖ teröristleri sahneye çıktı ve zannettiler ki millet korkacak. 16 yıldır her sandıkta milyonlarca insanın oyuyla tekrar tekrar iktidara gelen Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkmayacaklarını zannettiler. Bu kadar da gafiller. “İmamlar camilere ezan bile okumaya gidemez bu millet korkaktır” dedi fetöcüler. Ama imamlarımız camilere, minarelere koştular. Ve milletimiz canlarını ortaya koyarak, tankların önünde durarak darbeyi durdurdular. Şimdi 15 Temmuz’da başaramadıklarını 24 Haziran’da başarmaya çalışacaklar. 

AK Parti yapar onlar yıkar

Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemiyle yeni dönem çok daha farklı olacak. Bu sistemde güçlü meclis var. 600 milletvekili kanun yapma yetkisi mecliste millet adına hükümeti ve Cumhurbaşkanının denetleyen bir yapı, diğer taraftan yürütme ayrı güçlü bir hükümet hızlı karar alan yıllarca beklemeden hızlı karar alıp hızlı uygulayan ve yatırımlar hızlandıran, halkının refahını artıran, Türkiye’nin ekonomisine güç katan yeni bir güçlü Hükümete inşallah 24 Haziran akşamı ile geçeceğiz. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminde halkın yarıdan fazlasını alan ülkeyi yönetecek. Yüzde 25 alıp da ülkeyi yönetmek yok. İşte Cumhuriyet bu. Halkın daha fazlasının desteğini almak gerekiyor. Onlarda daha fazla destek alabilmek düşüncesiyle en uçtaki partiden en soldan en sağa bir araya gelebiliyorlar. Bu sistemin kutuplaştırmayı giderdiğini hep beraber görüyoruz. Adaylar ortada vaatleri yok. AK Parti yapar onlar yıkar. Bakmayı boşverin bunlar yıkar. Açık açık söylüyorlar.

AK Parti’nin yarımcısı Allah, destekçisi de milletimizdir

Bu teşkilat kadirşinas bir teşkilat. Aday adaylarımızın hepsi burada. Kurucu il başkanımızdan son il başkanımıza kadar hepsi burada. Birlik ve beraberliğimizin en güzel örneği. Bu birlik ve beraberlik olduktan sonra AK Parti’nin yarımcısı Allah’tır destekçisi de milletimizdir inşallah. Seçime 30 günün altında az bir zaman kaldı. Zamanımızı en iyi bir şekilde değerlendirerek Bartın’da sıkmadığımız bir el kalmayacak girmediğimiz ev sokak kalmayacak. Neden 24 Haziran çok önemli bunu milletimize anlatacağız. Öbürleri diyor ki biz bu sistemden vazgeçip eski sisteme geçeceğiz diyorlar hepsinin vaadi bu. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile devam edeceğiz diyen Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan dışında bir aday yok. Hepsi ülkeyi geriye götürmek istiyor. Koalisyonları, parti kapatmaları hepsi geri getirmek istiyor. Milletimiz bunlara kesinlikle hayır diyecek. İleriye diyecek. Bartın’da 28 bin oyla başladık. Her seçimde üzerine kattık. En son seçimde 63 bin oldu. Şimdi ise 74 bin oy hedefimiz. Çok güzel bir hedef bu hedefi inşallah yakalayacağız. AK Parti’nin Bartın’da gerçekleştirdiği icraatlara baktığımız zaman yakalamamamız için hiç bir neden yok. Böylece Bartın’dan iki sıfır yapıyoruz inşallah.

img_8855.jpg

Kozcağız’ın ilçe olması için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz

Son olarak kürsüye gelen Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü de Kozcağız beldesine ilçe sözü verdi. Özlü; “Bartın’a birkaç defa geldim. Gerçekten bu bölge Karadeniz’in incisi. Güzel insanların yaşadığı, güzel bir gölgemiz. Bende bu bölgenin çocuğu olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum.  Biliyorum burada Kozcağız Beldemiz var. Beldemizin nüfusu 32 bin. Bu az bir nüfus değil. İnşallah Kozcağız Beldemizin ilçe olması için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz. Bunu bir seçim şeyi olarak anlamayın. Bu konuda elimden gelen tüm gayreti göstereceğim. Sayın Cumhurbaşkanımızla görüşmelerimizde bunları gündeme getireceğim. Bu vesileyle; 24 Haziran seçimlerinin ülkemize ve milletimize hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

OSB ilave alanın kamulaştırma ve alt yapısı için tüm desteği vereceğiz

OSB ile ilgili konuşan Özlü; “Benden önce konuşan kardeşlerim, değerli arkadaşlarım çok güzel hedefler söylediler. 2-0 yapacağız. Plakamız olan 74 rakamını oylarda yakalayacağız ve Bartın’dan yüzde 74 oranında oy alacağız. Sizlerden çok çalışmanızı ve bu seçimde Bartın’da 2-0 yapmanızı ve yüzde 74’ü yakalamanızı çok önemsiyorum. Sizlerden büyük bir gayret bekliyoruz. Sizlerden büyük bir çalışma bekliyoruz. Bartınlılar olarak geçen referandumda, yeni sisteme yüzde 56 oranında evet dediniz. 1 Kasım seçimlerinde AK Parti’ye yüzde 53 oranında destek verdiniz. İnanıyorum ki; 24 Haziran seçimlerinde, bu güzel tablo daha da güzelleşecek. Güçlü meclis, güçlü hükümet, güçlü Türkiye hedefine rekor destek vereceksiniz. Evet; vakit, Türkiye vaktidir. Bartın’da bizim Bakanlığımızın ilgilendiren bir projemiz var. Bartın Organize Sanayi Bölgemizi genişletiyoruz. Mevcut OSB’nin yanına bir OSB daha ilave ediyoruz. Bu projemizle ilgili kamulaştırma ve alt yapı noktasında Bakanlık olarak bütün desteğimizi vereceğiz. Gerekli kaynağı temin edeceğiz. Şimdiden hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

img_8776-001.jpg

24 Haziran yepyeni bir dönemin başlangıcı olacak

Özlü, konuşmasında şu ifadeleri kullandı; “Türkiye için dönüm noktası olan, 24 Haziran seçimlerine 1 aydan az bir zaman kaldı. AK Parti olarak, 16 yılda Türkiye tarihinin en büyük yatırımlarını yaptık, en önemli reformlarını gerçekleştirdik. Türkiye’yi büyüttük, güçlendirdi. Türk ekonomisini; yapısal olarak sağlam temeller üzerine oturttuk ve hedeflerimizi büyüttük. Ancak mevcut sistem, bizi o büyük hedeflere hızla taşıyacak bir sistem değildi. O yüzden; milletimizin de onayını alarak, bizi o büyük hedeflere taşıyacak sistemi getirdik. İşte 24 Haziran seçimleri o sistemin hayata geçeceği seçimler olması bakımından, Türkiye için yepyeni bir dönemin başlangıcı olacak. Hedefimiz; Güçlü Meclis, Güçlü hükümet, Güçlü Türkiye’dir.16 yıl boyunca girdiği her seçimden başarıyla çıkan AK Parti’nin, 24 Haziran’da da, bu geleneği sürdüreceğine inancımız tamdır. Ak Parti’yi, güçlü Türkiye yolundan çevirmek için önümüze bir sürü engel çıkarıldı.

İki sandıktan da güven çıkacak, istikrar çıkacak, uyum çıkacak

Bizi, en alçakça yöntemlerle yolumuzdan döndürmeye çalıştılar. Biz, kararlılıkla o engelleri aştık ve hedefimize ulaşmak için yürümeye devam ettik. Ancak, geçmişte olduğu gibi; şimdi de bu büyük dönüşümü engellemek için, bir takım çevrelerin harekete geçtiğini görüyoruz. Bu kez ekonomik enstrümanlarla, kur manipülasyonlarıyla gerçekleştirilen operasyonların hedefi, AK Partisiz bir Türkiye hedefidir. Ama nasıl ki geçmişte hiçbir operasyona boyun eğmediysek, bu kez de boyun eğmeyeceğiz. Milletimizin de büyük feraseti ve güveni ile 24 Haziran’da sandıkta bu manipülasyonlara en güzel yanıtı vereceğiz. Milletimiz 24 Haziran'da, hem kendilerini Meclis’te temsil etmek için milletvekillerini, hem de kendilerini yönetecek Cumhurbaşkanını seçecek. İşte bu iki sandıktan da; güven çıkacak, istikrar çıkacak, uyum çıkacak. Yani AK Parti çıkacak, Cumhurbaşkanı Erdoğan çıkacak. Ve biz; 25 Haziran’dan itibaren büyük bir hızla, ‘Güçlü Meclis, güçlü hükümet, güçlü Türkiye’ için yola koyulacağız. 16 yıl boyunca attığımız her adım, bu hedef içindi. Bundan sonraki adımlarımız da aynı hedefe yönelik olacak.

img_8867.jpg

Cumhurbaşkanı Adayı İnce’yi eleştirdi

 2023 hedeflerimizdeki en önemli halkalardan biri de bilimdir, sanayidir, teknolojidir. Türkiye bu alanlarda istikrarlı bir biçimde büyümeye, kalkınmaya devam etmektedir. Bizler, Türkiye’nin sanayi ile birlikte daha da büyüyeceğinin farkındayız. Türk sanayisine ivme kazandıracak olan projelerimizden biri de, Türkiye’nin otomobili projesidir. Fakat, CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, geçenlerde bir konuşmasında, seçim vaadi olarak, yerli otomobil projemizi durduracağını söyledi. Sayın İnce, bu konuda bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmuştur. Belli ki Sayın İnce, Türkiye’nin otomobilinin teknolojik donanımına dair bilgi sahibi değil. Bir Cumhurbaşkanı adayının, Türkiye’nin sanayide eşik atlaması olacak böylesi bir projeyi durdurmayı vaat edebilmesi, aslında ne ile karşı karşıya olduğumuzu göstermesi bakımından ibret vericidir. Türkiye’nin otomobili, sadece bir otomobil yapma projesi değildir. Türkiye’nin otomobili projesi, otomotiv sektörü ile birlikte; yazılımdan bilişime kadar, birçok sektör için kaldıraç vazifesi görecek bir projedir.

Milletimizin vicdanına havale ediyoruz

İnce’nin ‘çok eski bir teknoloji’ diye kendince küçümsemeye çalıştığı Türkiye’nin otomobili, yazılımı ve donanımı ile geleceğin otomobili olacak elektrikli otomobil projesidir. Sayın İnce istese de, istemese de; çağın bütün teknolojileriyle donatılmış olan yerli otomobilimiz, yollara çıkacaktır. Yapmayı değil bozmayı vaat eden bu anlayışı, milletimizin vicdanına havale ediyoruz. Milletimiz; bozanlarla değil, yapanlarla yoluna devam edecektir. Referandumda, yeni sisteme yüzde 56 oranında ‘evet’ dediniz. 1 Kasım seçimlerinde AK Parti’ye yüzde 53 oranında destek verdiniz. İnanıyorum ki; 24 Haziran seçimlerinde, bu güzel tablo daha da güzelleşecek. Güçlü meclis, güçlü hükümet, güçlü Türkiye hedefine rekor destek vereceksiniz. Evet; vakit, Türkiye vaktidir. Bu vesileyle; 24 Haziran seçimlerinin ülkemize ve milletimize hayırlara vesile olmasını diliyorum.” Yapılan konuşmaların ardından gerçekleştirilen toplu fotoğraf çekimi ile aday tanıtım toplantısı sona erdi. 

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535