• BIST 9141.48
  • Altın 2325.41
  • Dolar 32.3762
  • Euro 35.0131
  • Bartın 24 °C
  • Ankara 21 °C
  • Bolu 22 °C
  • Kastamonu 20 °C
  • Zonguldak 24 °C
  • Karabük 20 °C
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • “Aladağ’ına Seyir Terası ve Piknik Alanı İnşa Edeceğiz”
  • Sinemada Şaşkına Çeviren Evlilik Teklifi
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • “Aladağ’ına Seyir Terası ve Piknik Alanı İnşa Edeceğiz”
  • Sinemada Şaşkına Çeviren Evlilik Teklifi

AK Parti Milletvekili Adayları muhtarlarla bir araya geldi

AK Parti Bartın İl Başkanlığı tarafından köy ve mahalle temsilcileri ile il genelinde görev yapan muhtarlara yönelik kahvaltı programı tertip edildi.
AK Parti Milletvekili Adayları muhtarlarla bir araya geldi

AK Parti Bartın İl Başkanlığı tarafından köy ve mahalle temsilcileri ile il genelinde görev yapan muhtarlara yönelik kahvaltı programı tertip edildi. Programa AK Parti Bartın Milletvekili Adayları Yılmaz Tunç ve Yaşar Arslan, AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı, Merkez İlçe Başkanı Yusuf Ziya Aldatmaz, İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Kıranoğlu, Kadın Kolları Başkanı Yasemin Dora Kurtkaya, belde ve ilçe belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri, il ve ilçe teşkilatları, köy temsilcileri, mahalle ve köy muhtarları katıldı.

Halkımız 24 Haziran’da gereken cevabı verecektir

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı; “Ramazan Bayramını geride bıraktık. Allah nasip ederse 24 Haziran Pazar günü tekrar bir bayram yaşamak istiyoruz. Sizlere güveniyoruz. 24 Haziran normal bir seçim değildir. Türkiye’nin istiklal, istikbal ve beka mücadelesidir. Bu mücadelede yanımızda yer aldığınız için hepinize teşekkür ediyorum. 24 Haziran için 2 ittifak var. Bir tanesi Cumhur İttifakı diğeri de Millet İttifakı. Millet İttifakının cumhurbaşkanı adayı 52 kişinin katili olan Selahattin Demirtaş’a özgürlük istiyor. Acaba bunu söylerken hiç vicdanları sızlamıyor mu? Bartınlı kardeşlerimiz 52 kişinin katili olan ve halkı isyana teşvik eden biri için özgürlük çağrısı yapanlara 24 Haziran’da gereken cevabı verecektir” dedi.

Sizlerle birlikte bayram yaşamak istiyoruz

Kalaycı; “Bizim iki tane adayımız var. Adaylarımızdan bir tanesi Bartın’ımızın Ankara’da ki onuru ve gururu Sayın Yılmaz Tunç’tur. İcraatçı milletvekilimiz inşallah bundan sonra da 5 yılda geçmişte yaptıklarını 5’e katlayacaktır. Biz ona güveniyoruz. Sonuna kadar da yanındayız. İkinci adayımız 4,5 yıl il başkanlığımızı yapan, bu davada gönül eri olmuş, samimi ve dürüst çalışan Sayın Yaşar Arslan’dır. Biz ona güveniyoruz. Sizin de desteğinizle 2’de 2 yaparak onu Ankara’ya gönderdiğimizde hizmetlerimiz daha da artacaktır. Hep birlikte Bartın’a hizmetlerin en iyisini getireceğiz.  Biz sizlere güveniyoruz. Sizlerle birlikte yürümekten onur ve şeref duyuyoruz. 24 Haziran akşamı Cumhuriyet Meydanı’nda sizlerle birlikte bir bayram yaşamak istiyoruz” diye konuştu.

24 Haziran’da sizlerin oylarına talibiz

24 Haziran seçimlerinin önemine değinen AK Parti Bartın Milletvekili Adayı Yaşar Arslan; “24 Haziran seçimleri Bartın’ımızın seçimi olacak. Bartın’ımız kazanacak. Türkiye’miz kazanacak ve milletimiz kazanacak. Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında kurulacak olan güçlü hükümet sistemi ile inşallah hep birlikte durmak yok yola devam diyeceğiz. Bartın2ımızı şahlandırmaya devam edeceğiz. 24 Haziran seçimlerine çok az bir zaman kaldı. 1 aydır sahalardayız. 21 Mayıs’tan itibaren Bartın’ımızı karış karış geziyoruz. Milletimiz bu seçimin parti seçimi olmadığının farkında. Milletimiz her şeyi görüyor.   Gittiğimiz köylerde farklı görüşten olan vatandaşlarımız dahi Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a destek vereceklerini ifade ediyorlar. Tabii bir de güçlü meclis için de yine milletvekilliğinde de Ak Parti’ye oy vereceklerini söylüyorlar. Ben buradan bu kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Güçlü meclise Bartın’dan da 2-0 ile katkı sağlayacağız. Bunu sizlerle başaracağız. 24 Haziran’da sizlerin oylarına talibiz” dedi.

Bartın’dan iki de iki yaparak destek vereceğiz

Son olarak ise AK Parti Bartın Milletvekili ve Milletvekili Adayı Yılmaz Tunç konuşmasını yaptı. Tunç, konuşmasında 16 yıllık AK Parti iktidarını değerlendirerek yapılan ve önümüzdeki süreçte yapılacak olan yatırımlar hakkında bilgi vererek, Bartın’dan 2-0 istedi. Tunç; “Her zaman sizlerin hizmetinizde olduk sizlerde bizlere güvendiniz. Biz Bartın’a bu eserleri kazandırmışsak köylerimize bu yatırımları yapmışsak bunda en başta muhtarlarımızın ve köy temsilcimizin emeği ve gayreti vardır. O nedenle biz Bartın’daki başarıyı sizlerle beraber gerçekleştirdik. O yüzden buradan sizlere şükranlarımı arz ediyorum sağ olun var olun. 24 Haziran’ın önemini uzun uzun anlatmaya gerek yok her şey ayna gibi ortada. 24 Haziranda Cumhurbaşkanlığı seçimi ve Milletvekilliği seçimi için sandık başına gideceğiz. Güçlü Hükümete güçlü bir parlamento desteği lazım. O nedenle güçlü Meclise inşallah Bartın’dan iki de iki yaparak destek vereceğiz inşallah” dedi.

Bartın’ın ilk on il arasında olması lazım

Her seçimde Ak Parti’nin oylarını artırarak yoluna devam ettiğini belirten Tunç, şu ifadeleri kullandı; “Bartın’da 2002 de yolculuğumuza 28 bin oyla başladık son 2015 yılında 65 bin oy aldık. Şimdi sıra rekorda. Bartın’ın ilk on il arasında olması lazım. Cumhurbaşkanımızın yanına gittiğimizde işte Bartın’ın fotoğrafı bu dememiz lazım. 6 milyarlık yatırıma teşekkür ediyoruz şimdi de devam eden 6 milyarlık yatırım var onu da daha çabuk gerçekleştirelim demek için işte Yaşar Arslan ile geldik 2 de 2 yaptık dememiz lazım. Bunun için desteğinize ihtiyacımız var.

Yeni bir atağa kaldıracağız

Ülkemizi IMF kapısında borç para için el pençe divan duran bir Türkiye’den şimdi borcunu kapatan ve ben artık kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum ve dünyada da büyük ilk on projesinden altı tanesini de aynı anda gerçekleştiriyorum diyen ve dünyanın en hızlı büyüyen bir ülke haline getirdik. Bu Türkiye ile ne kadar onur ne kadar gurur duysak azdır. İnşallah 16 yıllık kalkınma sürecini yeni hükümet sistemi ile yeni bir atağa kaldıracağız. Türk Milletini küçümseyenler 24 Haziran akşamı Türkiye’de yeni bir dönemin kapılarının aralanmasından korkuyorlar. Biz Selçuklu’nun ve Osmanlı’nın dünyaya hükmetmiş torunlarıyız ve Kurtuluş Savaşı, Cumhuriyet ve AK Parti döneminde ülke en parlak yıllarını yaşıyor. Şimdi Türkiye Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile dünyanın en güçlü ülkesi olma yolunda hızla ilerleyecek. 16 yıllık bu birikim tecrübe başka adayda, başka kadroda, başka partilerde yok.

Bartın’ımız artık Karadeniz’in yıldızı gibi parlamaya devam edecek

KÖYDES projeleriyle, BELDES projeleriyle, alt yapı, üst yapı yatırımlarıyla, OSB’deki fabrikalarla, Bartın Üniversitesi ile Bartın’ın her yerini yatırım yağmuruna tuttuk. 252 milyar toplam milli gelirimiz vardı. 850 milyar dolara nasıl çıktı şu 16 yılda. Türkiye 4 kat nasıl büyüdü? Bu milletin parasını milletin kasasında biriktirirseniz bu kaynak Türkiye’ye yeter. Bizde bunu yaptık yatırımları artık yatırımcıya çiftçiye teşvik verdik. Üretimi artırdık ihracatımızı artırdık. Üreten ürettiğini satan bir ülke haline geldik. Yeni dönem çok daha farklı olacak. 24 Haziranda seçim var 26 Haziranda toplu konut projesinin ihalesi var. 24 Haziranda seçim var 25 Haziranda Zafer Köyü Aile Sağlığı Merkezinin ihalesi var. 24 Haziranda seçim ardından Amasra Hükümet binasının ihalesi var. Vakit icraat vakti boş konuşmak vakti değil. Bu kadar badireyi atlatarak 6 milyarlık kamu yatırımını Bartın’a kazandırmışsak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi hızlı karar alan hızlı uygulayan güçlü hükümet güçlü Meclis ve güçlü Türkiye’nin yolunu sizlerle beraber açacağız. Bartın’daki 6 milyarlık kamu yatırımını 16 yılda değil artık önümüzdeki 5 yılda inşallah tamamlayacağız. Bartın’ımız artık Karadeniz’in yıldızı gibi parlamaya devam edecek.”

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535