• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Bartın 16 °C
  • Ankara 22 °C
  • Bolu 18 °C
  • Kastamonu 21 °C
  • Zonguldak 17 °C
  • Karabük 22 °C
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!

AK Parti’den Mehmetçiğe kan bağışı

AK Parti Bartın Merkez İlçe Başkanlığı Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin’de sürdürdüğü “Zeytin Dalı” operasyonuna katılan Kahraman Mehmetçiğe destek olmak amacıyla ‘Kahramanlık Kanımızda Var’ sloganı çerçevesinde kan bağışında bulundu.
AK Parti’den Mehmetçiğe kan bağışı

AK Parti Bartın Merkez İlçe Başkanlığı tarafından Afrin’de Terör örgütleriyle mücadele ederken yaralanan Mehmetçikler için ‘Kahramanlık Kanımızda Var’ sloganı çerçevesinde kan bağışında bulunuldu. Karabük Kan Bağış Merkezi tarafından Şadırvan Caddesi üzerinde düzenlenen kan bağışı kampanyasına Merkez İlçe Başkanı Yusuf Ziya Aldatmaz, Merkez İlçe Yönetimi ve partililer katıldı.

Destek veren herkese teşekkür ediyoruz

Düzenlenen kampanya ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Türk Kızılayı Gönüllüsü Rıza Çakın; “Afrin’de gerçekleştirilen operasyon devam ediyor. Bu harekatı gerçekleştiren kahraman Mehmetçiğimiz için AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yusuf Ziya Aldatmaz Bey kan bağışı etkinliği düzenlemek istediğini söyledi. Karabük Kan Merkezi ile birlikte bu kampanyayı başlattık. Destek veren herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Bu kampanyalar çok önem veriyoruz

Çakın; “ Bu hafta Karabük Kan Merkezi ilimizde olacak. 13 Şubat’ta Şadırvan Caddesinde kan bağışı kampanyamızı gerçekleştiriyoruz.  14 Şubat’ta Boğaz Üst Komutanlığı’nda, 15 Şubat’ta Aktıp’ta ve 16 Şubat’ta da Ticaret ve Sanayi Odası’nda kampanya düzenleyeceğiz.  Kan stoklarımızda meydana gelen azalma ve savaş durumunda olmamız nedeniyle bu kampanyalara çok önem veriyoruz. Sağolsun halkımız da gördüğünüz gibi büyük bir katılım sağlıyor” diye konuştu.

Askerlerimiz için kan bağışı düzenledik

Türk Kızılayı’nın Kastamonu ve Bartın bölgelerindekinden sorumlu Kan Bağışçısı Kazanım Uzmanı Dinçer Karagöz; “AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı ile birlikte bugün Bartın’da kahramanlık kanımızda var sloganıyla Afrin’de şuanda görev yapan askerlerimiz için kan bağışı düzenledik. 11.00’da kampanyamız başladı. 18.00’a kadar da devam edecek. Şuanda katılım iyi ama daha iyi olmasını bekliyoruz. Vücut olarak Afrin’de olamasak ta kalben ve ruhen orada olmaya çalışıyoruz. Kampanyamıza destek veren herkese çok teşekkür ederiz. Çarşamba günü yani yarın Bartın Deniz Üst Komutanlığımızda, Perşembe günü Aktıp’ta ve Cuma günü de Bartın Ticaret ve Sanayi Odası’nda aynı kampanyayı devam ettireceğiz” şeklinde konuştu.

Ülkemiz ve askerlerimiz için inşallah hayırlı olur

Mehmetçik için düzenlenen bağış kampanyasının önemine değinen AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yusuf Ziya Aldatmaz ise; “AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı ve Türk Kızılay’ı birlikte Afrin’de mücadele eden askerlerimize destek olmak amacıyla bir kan bağışı kampanyası düzenledik. Her zaman Mehmetçiğimizin yanındayız. Ülkemizde genel olarak belki çok fazla kana ihtiyacımız yok ama biz Zeytin Dalı Operasyonunu da göz önünde bulundurarak yeterli olsa dahi kan bankamızda fazlalık olsun istedik. Ülkemiz ve askerlerimiz için inşallah hayırlı olur” dedi.

Türkiye güçlü bir devlet

Operasyonlarla ilgili de değerlendirmelerde bulunan Aldatmaz; “Biz Suriye’de bir Kürt devletinin kurulmasını kesinlikle istemiyoruz. Amerika bugüne kadar kurdurmayacağız demesine rağmen maalesef yaptığı icraatlarla ciddi şekilde silah desteği verdi. Hükümetimiz o bölgeyi terör örgütlerinden temizleyerek yeniden Suriyelilere vermek ve ülkemizdeki göçmen Suriyelileri o bölgeye yerleştirmek istiyor. Biz bu harekâtı sonuna kadar destekliyoruz. Bizi bugüne kadar bu konuda yanıltanlara da gereken cevabı vermek istiyoruz. Amacımız Suriye’de kalıcı olmak değil. O bölgede bir PYD, Kürt devletinin kurulmasını önlemek. Türkiye güçlü bir devlet. Sınırlarını koruma hakkına sahip. Sınırlarımızda bir Kürt devleti istemediğimiz için bunu gerçekleştirdik. Bu harekatın devamında da inşallah Münbiç’e de gireceğiz. Sivillere zarar vermemek adına Afrin operasyonu yavaş ilerliyor. Bizim tek istediğimiz sivillere zarar vermeden o bölgeyi gerçek sahiplerine bırakarak o bölgeden çekilmek” diye konuştu.

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535