• BIST 9093.3
  • Altın 2324.193
  • Dolar 32.3628
  • Euro 34.9825
  • Bartın 21 °C
  • Ankara 20 °C
  • Bolu 22 °C
  • Kastamonu 18 °C
  • Zonguldak 24 °C
  • Karabük 23 °C
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • “Aladağ’ına Seyir Terası ve Piknik Alanı İnşa Edeceğiz”
  • Sinemada Şaşkına Çeviren Evlilik Teklifi
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • “Aladağ’ına Seyir Terası ve Piknik Alanı İnşa Edeceğiz”
  • Sinemada Şaşkına Çeviren Evlilik Teklifi

AK Partili gençler ‘Kesişme; İyi ki Varsın Eren’ filminde buluştu

AK Partili gençler, İl Başkanı Turhan Kalaycı, Parti Teşkilatı, Gençlik Kolları Başkanı Mücahit Demir ile birlikte ‘Kesişme; İyi ki Varsın Eren’ filmini seyretti.
AK Partili gençler ‘Kesişme; İyi ki Varsın Eren’ filminde buluştu

AK Partili gençler, İl Başkanı Turhan Kalaycı, Parti Teşkilatı, Gençlik Kolları Başkanı Mücahit Demir ile birlikte ‘Kesişme; İyi ki Varsın Eren’ filmini seyretti. Yapımcılığını Mustafa Uslu’nun üstlendiği şehit Eren Bülbül ve Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in hayatını konu alan ‘Kesişme; İyi ki Varsın Eren’ filmi Bartın’da yoğun ilgi görüyor. Trabzon’un Maçka ilçesinde PKK’lı teröristler tarafından şehit edilen Eren Bülbül ve Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in hayatlarını konu alan “Kesişme; İyi ki Varsın Eren” filmini bu zamana kadar AK Parti etkinliklerinde bine yakın genç izleme fırsatı buldu.

“Şehitlerimiz bizim en değerli varlıklarımızdır”

11 Ağustos 2017 tarihinde şehit olan iki kahramanın hayatlarını konu alan “Kesişme; İyi ki Varsın Eren" filmini, izledikten sonra bir açıklama yapan İl Başkanı Turhan Kalaycı, “AK Gençlik Teşkilatımız ile birlikte Trabzon Maçka’da PKK’lı teröristlerle kahraman Mehmetçik’in girdiği çatışmada şehit olan Eren Bülbül ve şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in öyküsünü konu alan Kesişme; İyi ki Varsın Eren filmini izledik. Şehitlerimiz bizim en değerli varlıklarımızdır. Eren’de hain terör örgütü tarafından Şehit edilmiş, eli kanlı teröristler ihanetlerinde çocuk, yaşlı, kadın dinlemeden yaptıkları katliamları bir kez daha göstermiştir. Sahada askerlerimiz ve polislerimiz eli kanlı terör örgütüne karşı gerekli mücadeleyi sürdürürken, bir yandan da örgütün iç yüzünü ve kahramanlarımızın bu tür filmlerle anlatılmasını önemsiyoruz. Bu duygularla kahraman Şehitlerimizi ve bir kez daha rahmetle anıyor, Gazilerimize şükranlarımızı sunuyorum” dedi.

"İki Varsın Eren”

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mücahit Demir de yaptığı konuşmada, “AK Partili gençler olarak değerlerimize sonuna kadar sahip çıkmaya devam edeceğiz. PKK’lı teröristler tarafından haince Şehit edilen Eren kardeşimizin anısına çekilen filmi de AK Gençlik olarak izlemeye, onun anısını da yaşatmaya sonuna kadar devam edeceğiz. Buradan bir kez daha seslenmek istiyorum. İki Varsın Eren” dedi.

Eren Bülbül Kimdir?

Eren Bülbül 1 Ocak 2002 yılında Trabzon'un Maçka ilçesinde dünyaya geldi. 11 Ağustos 2017 yılında PKK'lı teröristlerin saklandığı yeri güvenlik güçlerine göstermek isterken hainlerin açtığı kurşunlar ile şehit düşen Eren Bülbül yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtulamadı. Maçka'nın Köprüyanı Mahallesi'ndeki Vazelon Manastırı yakınlarında polis ekipleri ile PKK arasında çıkan çatışmanın ardından, PKK'ya bağlı grup erzak almak amacıyla bölgedeki bir eve girdi. Grubu, girdikleri evden erzak çalarken gören Eren Bülbül durumu jandarma ve polislerden oluşan ekibe haber verdi. Bülbül daha sonra PKK'lıların girdiği evi göstermek için güvenlik güçleriyle birlikte giderken, Jandarma Başçavuş Ferhat Gedik ile birlikte PKK'lıların saldırısı sonucu hayatını kaybetti. Giresun'un Güce ilçesi kırsalında 31 Mayıs 2018'de gerçekleştirilen operasyonda gri kategorideki "Şoreş" kod adlı Barış Coşkun ve "Berxwedan" kod adlı Bedrettin Çeliker öldürüldü. Bu iki ismin Eren Bülbül ve Astsubay Ferhat Gedik'in hayatını kaybettiği saldırıyı gerçekleştiren grupta yer aldıkları belirlendi. 15 Temmuz 2018'de ise Gümüşhane'nin Kürtün ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda saldırının faillerinden "Zeynel" kod adlı Mehmet Yakışır ve "Rodî" kod adlı Levent Dayan öldürüldü. PKK'nın Karadeniz sorumlusu olduğu ileri sürülen Mehmet Yakışır İçişleri Bakanlığı'nın "en çok aranan teröristler" listesinin kırmızı kategorisinde yer almaktaydı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Eren Bülbül, şimdi rahat rahat ismini anabiliriz. O kalleşler cehennemde, sen cennettesin. Kahraman jandarmamızı kutluyorum. PKK'nın sözde Karadeniz bölge sorumlusu 'Zeynel' kod adlı (kırmızı liste) Mehmet Yakışır ve 'Rodî' kod adlı Levent Dayan öldürüldü." ifadelerini kullandı. Eren Bülbül, 11 Ağustos 2017 yılında PKK'lı teröristlerin saklandığı yeri güvenlik güçlerine göstermek istediği sırada hain terör mensuplarının açtığı kurşunlar ile şehit düştü. Jandarma Başçavuş Ferhat Gedik de olay anında Eren Bülbül’ü korumak isterken PKK’lı hainlerin açtığı ateş sonrası şehadet mertebesine ulaştı.

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535