• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Bartın 12 °C
  • Ankara 10 °C
  • Bolu 8 °C
  • Kastamonu 11 °C
  • Zonguldak 13 °C
  • Karabük 12 °C
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!

Akın ziyaret turlarını aralıksız sürdürüyor

Bartın MHP Milletvekili Adayı Cemal Akın ve Sezai Hangişi, sabah saatlerinde başlattıkları ziyaret turlarını gece geç saatlere kadar sürdürürken, gittiği her yerde vekil gibi karşılanan Akın’da morallerin yüksek yüzlerin güldüğü görülüyor.
Akın ziyaret turlarını aralıksız sürdürüyor

14 Mayıs tarihinde yapılacak olan milletvekili seçimlerinde son 3 güne girilmişken, adaylar seçim gezilerine devam ediyor. Bartın MHP Milletvekili Adayları Cemal Akın ve Sezai Hangişi, MHP İl Başkanları Ercüment Özçelik, Merkez İlçe Başkanı Murat Demir ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ziyaret turlarını aralıksız sürdürüyor. Adaylıklarının ilk açıklanmasını fırsat bilen adaylar, her gün kurum ziyaretleri, esnaf ve pazar ziyaretlerine bir de akşamları köyler ve mahalleleri de ekleyerek vatandaşa dokunmaya devam ediyor. Gittiği her yerde meşaleler ve volkanlarla vekil gibi karşılanan MHP’li adayların morallerinin yüksek olduğu gözlemlenirken vatandaşın ilgisinden de oldukça memnun oldukları görülüyor. 3 dönem üst üste Belediye Başkanı seçilen Cemal Akın’ın güçlü ismi vekillikte Bartın’da yıllardır süregelen AK Parti-CHP dengesini de değiştireceğe benziyor. Sahaya çıktığı ilk günden bu yana sakin bir siyaset yürüterek 14 Mayıs seçimlerinin önemine vurgu yaparak projelerini anlatan Akın, son günlerde kimi zaman üstü kapalı rakiplerini de eleştiriyor.

“Dertlere derman olmaya çalıştık”

Rakiplerinin kendisini hedef alan sözlerine sahadan yanıt veren Akın, “50 yıllık siyasi hayatımda kimseyi kimseden ayırmadan, kalp kırmamaya özen göstererek sizin içinizde yaşadım. Biz bu memlekette doğduk, yeri geldi ekmeğimizi bölerek yedik, aynı havayı soluduk, aynı sudan içtik. Hiçbir zaman makam, mevki derdinde olmadık, şan-şöhret peşinde koşmadık. Bir ‘Allah razı olsun’ sözü, bizim için en değerli şan oldu. Dertlere derman olmaya çalıştık. Bize ihtiyaç duyan herkese elimizden geldiği, gücümüzün yettiği kadar gece gündüz demeden faydalı olmaya çalıştık. Bartın’ımızı ve Bartın’da yaşayanları daha ileriye taşıyacak proje ve programlarımız, kendimize ve milletimize olan tam güvenimiz, azmimizle ve Allah’ın izni ile 14 Mayıs seçimlerinde desteğinizi alarak yolumuza devam edeceğimiz inancındayız. Tevdi edilen her bir görev bizim için çok kutsal ve mutlaka hakkı ile yapılması gereken bir görevdir. Bizim anlayışımız budur. Kafa karıştırmak isteyenler var. ‘Bartın’da 2-0 yaparız’ diyenler, ‘Cemal Akın’a verdiğiniz oylar CHP’ye gider’ diyenler var. Bunlar hesap bilmiyorlar. Herkes aldığı oy kadar vekil çıkaracaktır. Bartın, ancak Cumhur İttifakıyla 2-0 yapar. Bartın’ın güçlü vekile ihtiyacı var. Bizim de Ankara’da gücümüz var. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli de Bartın’a geldiğinde ‘Cemal Akın’ı Ankara’ya istiyorum’ dedi. İşsizliğin çözüldüğü, göçün olmadığı, istihdamıyla güçlü ve daha büyük bir Bartın için hep birlikte çalışacağız. Bartın’ın ulaşılabilir ve güçlü vekili olacağız. Gelecek güzel günlere inancımızla; kolayı değil, zoru seçenlerdeniz. Rahatı değil, azimle çalışmayı seçenlerdeniz. Makamı değil, emrinize amade olmayı seçenlerdeniz. Seçimden seçime değil, daima sizinleyiz” diyerek yanıt verdi.

“İlimizi projelerimizle güçlendireceğiz”

Yaptığı açık hava toplantıları ve ziyaretlerinde projelerinden bahseden MHP Milletvekili Adayı Akın, Bartın'ın yer altı kaynaklarının mutlaka ekonomiye kazandırılması gerektiğinin altını çizerek şunları söyledi: “Bir ilin gelişmesi, büyümesi ve güçlenmesi için uygulanabilir projeler hazırlanması gerekir. Bu projelerin sağlam temellere oturması gibi kamuoyunun da görüşleri-önerileri dikkate alınarak oluşturulması önemlidir. Bugün halkımızın karşısına sağlam temellere oturan ve her kesimden insanımızın görüşleriyle katkı sunduğu projelerimizle çıkıyoruz. İlimizi projelerimizle güçlendireceğiz. Bu projelerle başlatacağımız kalkınma hamlesi gençlerimize yeni istihdam kapıları açarken ilimizi güçlü yarınlara taşıyacak.

“Yeraltı kaynaklarımızı ekonomiye kazandıracağız”

“Bartın ilimizle Amasra ilçemiz arasında Uğurlar B Projesi olarak adlandırılan bir bölgemiz var. Bu bölgede 600 milyon ton kömür rezervimizin yer aldığı bilinmekte. Üstelik bu 600 milyonluk kömür rezervimizin 250 milyon tonluk kısmı ekonomiye kazandırılma noktasında kolay bir alanda. Açılacak yeni kuyularla bu rezervimizi ekonomiye kazandırabiliriz. Bir yandan yeraltı kaynaklarımızı ekonomiye kazandırırken bir yandan da TTK bünyesinde işçi alımları yaparak bölgemizdeki istihdama katkı sunabiliriz. Tüm bunlarla beraber ilimizin bir yanı benzersiz güzelliklere sahip sahillerle, bir yanı da uçsuz bucaksız ormanlarla kaplı. Bacasız sanayi diye adlandırdığımız turizm başta olmak üzere sahillerimizden ve orman bölgelerimizden daha fazla yararlanabilmemiz gerekiyor. Bunun için de projelere ihtiyaç var. Bizler projelerimizle Bartın'ı kalkındırmaya, insanımıza iş-aş olanakları sunmaya kararlıyız. Bu sorumluluk bilinci ile göreve talibiz. Halkımızdan alacağımız yetkiyle Bartın'ı daima ileriye taşıyacak projelerimizi bir bir hayata geçireceğiz. İlimizi güçlü bir elle temsil ederek kısa zamanda çok büyük mesafeler kat edeceğiz. Bu kutlu yolda bizleri destekleyen, bizlere inanan ve güvenen halkımızın her daim yanında yer alacağız.”

“Nüfus sayısı önemli değil güçlü vekil lazım”

Bartın’ın yıllardır beklediği ve acil bir ihtiyaç olan anjiyo ünitesinin de ilk önceliği olacağının altını önemli çizen Akın, “Bizler daima ulaşılabilir olduk. Gecenin kaçı olursa olursa bizi arayan insanlarımız bize mutlaka ulaşmıştır. Benim telefonumun şarjı bitmez ve sesi de her zaman yüksektir ki gece duyabileyim. Çünkü gece sizi arayan insanlar sohbet için aramıyordur ya hastası vardır ya kaza olmuştur ya da cenazesi vardır. Bartın’da en çok kalp krizi geçiren vatandaşlarımızın il dışına sevklerinde sorun yaşanıyor, il dışındaki hastanelerde yer bulunamıyor. Birçok vatandaşımız il dışına sevki sırasında yakınlarını kaybetti. Bunlar şimdi Bartın’a büyük ve yeni bir hastane kazandırılıyor. Geç kalındı ama olsun, Sayın Cumhurbaşkanımızdan, memlekete hizmet eden herkesten Allah razı olsun. Bartın’a anjiyo ünitesi kazandırabilmek için nüfus bahane ediliyordu, 400 bin nüfus istendiği söyleniyordu. Çevremizdeki illere baktık, Karabük’ün nüfusu 250 bin ve bir tane araştırma hastanesinde bir tane de özel hastanede olmak üzere iki anjiyo ünitesi var. Demekki nüfus etkili değil, vekilin güçlü olması önemli. Bizde de bu güç var. Bartın’a sağlık merkezleriyle beraber anjiyo ünitesini de kazandırmak bize nasip olur inşallah. Bunun için de 14 Mayıs’ta desteğinizi bekliyoruz, destekleriniz onurumuzdur” dedi.

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535