• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • Bartın 18 °C
  • Ankara 18 °C
  • Bolu 19 °C
  • Kastamonu 12 °C
  • Zonguldak 19 °C
  • Karabük 16 °C
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!

Ankara'da ki törende ilimizi gençlik kolları temsil etti

AK Parti 19. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle Mamak'taki 75. Yıl Parkı'nda tören düzenlendi.
Ankara'da ki törende ilimizi gençlik kolları temsil etti

AK Parti 19. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle Mamak'taki 75. Yıl Parkı'nda tören düzenlendi. Törene ilimizden AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mücahit Demir katıldı. Törene katılmak için Ankara’ya giden İl Genel Meclis Başkanı Kenan Dursun sağlık sorunu yaşadı. Meclis Başkanı Dursun’u yalnız bırakmayan AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı da bu nedenle törene katılamadı. Törende ilimizi Ak Parti Bartın Gençlik Kolları temsil etti.

Erdoğan, AK Parti’ye özel yazılan bir şiiri okudu

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törenin açılış konuşmasını Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, gerçekleştirdi. Yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti’ye özel yazılan bir şiiri okudu. Erdoğan, AK Parti’nin resmen kurulduğu tarihin Türkiye ile bölgenin ve dünyanın geleceğini değiştirdiğini belirtti. Kuruluşundan bugüne AK Parti kademelerinde görev alan, partiye gönül veren ve AK Parti davasını savunanlara şahsı, ailesi ve milleti adına şükranlarını sunan Erdoğan, geçen 19 yıl içinde birlikte yol yürüdüğü kardeşlerinden ebediyete irtihal edenlere de Allah'tan rahmet diledi. "Türkiye'de ve dünyanın her bir yanında AK Parti'nin başarısı için 19 yıldır samimiyetle dua eden herkesten Allah razı olsun" diyen Erdoğan, partinin Allah'ın rızasını, milletin desteğini, ümmetin duasını, insanlığın sevgisini hedefleyerek kurulduğunu ve bugüne kadar da aynı anlayışla geldiğini söyledi.

AK Parti 19 yaşında

AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, AK Parti’nin 19. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayınladı. İl Başkanı Kalaycı, “Memleket sevdasıyla, işimiz hizmet gücümüz millet diyerek Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde 14 Ağustos 2001 yılında çıktığımız kutlu yürüyüşümüz, bugün 19 yaşında. Milletimizin bağrından kopan, her zaman milletin iradesini el üstünde tutan AK Partimiz 18 yılı geride bırakırken ülkemizi hak ettiği noktaya taşıyacak adımları kararlılıkla atmış bundan sonra da atmaya devam edecektir” dedi.

Daha yapacak çok işimiz var

İl Başkanı Kalaycı; mesajına şöyle devam etti: “Milletimize, ülkemize ve bayrağımıza sevdasını gecesine gündüzüne katıp çalışarak gösteren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde 19 yaşına ulaşan AK Partimiz ile Türkiye’yi hak ettiği noktaya taşımak için daha yapacak çok işimiz var. Cumhuriyet tarihinde görülmemiş bir kalkınmayı 18 yıla sığdıran partimiz bugün her zaman çalışkan ve dinamik teşkilatlarıyla yaşı 19 olmuştur. AK Parti yorulmak bilmeden çalışan kadrolarıyla karanlıkları aydınlığa çeviren bir meşalenin hikayesidir. AK Partimiz parti içi demokrasi, siyasi ahlak ve millet iradesini her zaman öncelik kabul ederek Türkiye siyasi tarihinde önemli adımlar atmış demokrasimizin üzerindeki vesayet anlayışını yıkarak yeni yönetim sistemi egemenlik kayıtsız şartsız milletindir demiştir. Türkiye siyasi tarihinde az rastlanacak bir siyasi başarıya ulaşan partimiz her seçimde başarısını yükselterek her zaman milletimizle omuz omuza yürümüştür. Demokrasimize yönelik saldırıları 15 Temmuz’da olduğu gibi milletimizle birlikte göğüsleyerek yoluna devam etmiştir. Şehrimiz 18 yıl boyunca iktidarımıza her zaman büyük bir destek göstermiş bu desteğini her geçen yıl arttırmaya devam etmektedir. Bizim derdimiz her zaman millet olmuştur. Hiç kimseyi ötekileştirmeden, fikri ne olursa olsun derdi millet olan herkese kapımız açıktır. Bizim teşkilat olarak öncelikli görevimiz ülkemizin bu tarihi süreçte nereden geldiğini, nerede olduğunu, nereye gittiğini milletimizle paylaşıp, milletimizin gücünü ve desteğini AK Parti’de toplayabilmektir. Bu kutlu yürüyüşümüzde ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyan, birçok önemli başarıya ve hizmete katkı sunan tüm değerli mensuplarını kutluyor, şu anda hayatta olmayan teşkilat mensuplarımızı rahmetle anıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, AK Partimizin 19. kuruluş yıl dönümünün ülkemize ve milletimize hayırlara vesile olmasını diliyorum.”

Çocukluk aşkımız 19 yaşında

AK Parti Bartın Gençlik Kolları Başkanı Mücahit Demir ise tören sonrası açıklamasında; “Kurulduğunda 2 yaşında olduğum, şimdi ise Bartın İl Gençlik Kolları Başkanlığını yaptığım çocukluk aşkımız 19 yaşında! Türkiye sevdası ile çıkılan yolda ömür boyu ilk göz ağrımız olarak kalacak AK Parti, kuşak fark etmeksizin herkesi kucaklamaya devam ediyor. Nice senelere AK Sevdamız, ömrün uzun olsun Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan” dedi.

 

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535