• BIST 9548.09
  • Altın 2492.474
  • Dolar 32.4886
  • Euro 34.4751
  • Bartın 21 °C
  • Ankara 17 °C
  • Bolu 18 °C
  • Kastamonu 14 °C
  • Zonguldak 19 °C
  • Karabük 18 °C
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!

Araç Filosuna 9 Yeni Araç Eklendi

Her geçen gün araç filosunu genişleten Bartın Belediyesi bünyesine kattığı 9 adet araç için tanıtım ve kurban kesimi gerçekleştirdi.
Araç Filosuna 9 Yeni Araç Eklendi

Bartın Belediyesi araç filosunu genişletmeye devam ediyor. Son olarak 3 çöp kamyonu, 1 otomobil, 1 çift kabin pikap, 1 sulama tankeri,  1 kepçe, 1 yol süpürme aracı ve 1 vakumlu zemin süpürme makinesi alımı yapan Bartın Belediyesi yeni alınan araçlar için Hükümet Caddesi Kent Müzesi önünde tanıtım töreni ve kurban kesimi gerçekleştirdi.

“2 Milyon 904 Bin Türk Lirası Değerinde Yatırım Yaptık”

Törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Bartın Belediyesi ve Bartın halkının hizmetlerinde kullanılmak üzere öz sermayemizle araçlar satın aldık. Daha önce temizlik işlerimizde kullandığımız araçları yaptığımız ihalelerle taşeron firmadan kiralık araçlar ile yapıyorduk. Bartın Belediyesi şirketleşme sürecimizin ardından kendi araçlarımızı alarak taşeron hizmetine son verdik. Daha önce 3 adet çöp kamyonu almıştık ve vatandaşlarımıza tanıtımını yapmıştık. Bugün ise 3 çöp kamyonu, 1 otomobil, 1 kepçe, 1 yol süpürme aracı, 1 sulama tankeri, 1 çift kabin pikap ve 1 vakumlu zemin süpürme makinesi alarak toplam 2 milyon 904 bin Türk Lirası değerinde yatırım yaptık.

“69 Adet Araç Aldık

Bugüne kadar çeşitli hizmetlerde kullanılmak üzere 69 adet araç aldık. Bu alımlarımızda araç filomuz için kendi öz sermayemiz ile toplam 18 milyon lira değerinde yatırım yaptık. Önümüzdeki süreçte de 4 adet otobüs alım ihalesine çıkıyoruz. Yakın zamanda da o araçlarımızı alarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Gerekirse bu otobüslerimizi şehir için yolcu taşımalarında da görevlendirebiliriz. Bilindiği gibi daha önce 2 adet otobüs almıştık. Bu alımla birlikte otobüs sayımızı 6’ya çıkardık. İhtiyaç olması durumunda otobüs sayımızı yeterli sayıya da çıkartabiliriz. Allah’ın izniyle çok şükür buna yetecek gücümüz var. Halkımızı hiçbir zaman mağdur etmeme yönünde hareket ediyoruz.

“Belediyemizi En İyi Şekilde Yönetmeye Çalışıyoruz”

Belediye hizmetlerimize de ara vermeden devam ediyoruz. Atatürk ve Şehitlerimiz Müzesi için son çalışmalar devam ediyor. Bir de İnşallah yakın zamanda Bartın Belediyesi Kültür Merkezi’mizin temelini atacağız. Gasilhanemizi tamamladık. Çevre düzenlememizin ardından da tüm cenaze hizmetlerini orada vermiş olacağız. Tamamlanan, devam eden ve başlayacak olduğumuz birçok hizmetimiz var. Ancak hepsini tek tek anlatarak vaktinizi almak istemiyorum. Allah’a şükürler olsun maddi anlamda sıkıntısı olmayan belediyeler arasındayız. Belediyemizi en iyi şekilde yönetmeye çalışıyoruz. Verdiğimiz emeklerin karşılığını da bu şekilde olumlu sonuçlarla alıyoruz.

“10 Farklı Bölgede Bağlantı Çalışmalarımız Var”

Su ve Kanalizasyon Müdürlüğümüz tarafından su hatlarımızda yenileme çalışmaları yapılıyor. Haliyle bazı bölgelerimizde kesintiler yaşanıyor. Bartın’da 40 yıl önce yapılan su hatlarında meydana gelen patlaklar nedeniyle vatandaşlarımız mağdur oluyordu. Bizler bu hattı Karayolları Şube Müdürlüğü ile yaptığımız anlaşma ile deplase ettirdik. Aynı anda 10 farklı bölgede bağlantı çalışmalarımız var. İnşallah bu gece itibariyle su kesilen bölgelere suyu vermeye başlayacağız.

“Kar İle Mücadeleye Ekipman Ve Personelimiz İle Her Türlü Hazırız”

Meteoroloji Müdürlüğü tarafından bölgemiz için yine kar uyarısı veriliyor. Bartın Belediyesi olarak kar ile mücadeleye ekipman ve personelimiz ile her türlü hazırız. Geçtiğimiz haftalarda yağan kar yağışında belediyemizim tüm imkanları ile mücadele ettik. Piyasada bulunan tüm iş makinelerini de bünyemize katarak çalışmalara dahil ettik. Şahsım ve çalışma arkadaşlarım kar mücadelesinde 24 saat görevi başında kalarak çalışmaları takip ettik. Bizzat çalışmaları koordine ederek vatandaşlarımıza kolay ulaşım sağlamaya çalıştık. Ülkemizde yaşanan kuraklık riski nedeniyle Allah’ın bizlere sunduğu bu bereketi sevinçle karşılayıp, üzerimize düşen görevleri de aksatmadan yerine getirmek üzere hazır olduğumuzu ifade etmek isterim” dedi.Başkan Cemal Akın’ın konuşmasının ardından kurban kesimi gerçekleştirildi. Daha sonra ise Başkan Cemal Akın törene katılanlara araçlar hakkında bilgiler verdi.

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535