• BIST 9596.13
  • Altın 2493.407
  • Dolar 32.6002
  • Euro 34.8556
  • Bartın 19 °C
  • Ankara 20 °C
  • Bolu 19 °C
  • Kastamonu 20 °C
  • Zonguldak 18 °C
  • Karabük 21 °C
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!

Arslan, Bartın halkına seslendi

AK Parti Bartın Milletvekili Adayı Yaşar Arslan, belediye hoparlöründen Bartın halkına seslendi.
Arslan, Bartın halkına seslendi

‘Oylarınıza talibiz’

Bartın ili için büyük önem sahip olan projelerle yola çıktıklarını belirten Arslan; “6 milyarlık kamu yatırımını Bartın’a kazandırdık. 6 milyarlık kamu yatırımımız da devam ediyor.  Yeni dönemde bu yatırımları hızlı bir şekilde bitireceğiz. Yeni dönemde Kozcağız’ımıza doğalgazı getireceğiz. Filyos Vadi Projesi ile entegreli yeni sanayi sitesi kuracağız. Birçok alanda önemli yatırımları alan bu bölgemize Meslek Yüksel Okulu kazandıracağız. Tabii Kozcağız beldesinin ilçe olması için de her türlü mücadeleyi vereceğiz. Yine İnkumu’na tünelle geçişi sağlayacağız. Bartın merkeze de Filyos Vadi Projesi ile entegreli sanayi sitesi kuracağız. Gurbetteki gençlerimize Bartın’da iş imkânı sağlayacağız. Vakit Bartın vakti, vakit Türkiye vakti diyoruz. Tüm Bartınlı hemşerilerimizin 24 Haziran’da desteğini bekliyoruz” dedi.

24 Haziran çok önemli

Bartın halkından destek isteyen Arslan, şu ifadeleri kullandı; “Ben sizin bir evladınız, sizinle aynı kavşak suyunu içmiş, aynı havayı solumuş, aynı caddede yürümüş bir kardeşiniz olarak sizlerle birlikte sizin için, Bartın’ımız için, ülkemiz için büyük hedeflere yine sizlerle birlikte yürümek istiyorum. 24 Haziran tarihi ülkemiz için çok önemli. 24 Haziran asla sıradan bir seçim değildir. 24 Haziran eski ile yeninin yeniden şahlanışın seçimidir. 24 Haziran kıtlığa karşı bolluk ve bereketin seçimidir. 24 Haziran hastanelerde rehin kalmakla ücretsiz ve kaliteli hizmetin seçimidir. 24 Haziran sabahın erken saatlerinde kuyruğa girdiği halde ilacını bulamayan Türkiye ile istediği eczanede ilacını alabilme özgürlüğü bulunan Türkiye seçimidir. 24 Haziran okul kitaplarının parayla satıldığı, tebeşir parasının bile öğrenciden alındığı Türkiye ile bedava tabletin, kitapların dağıtıldığı, akıllı tahtalarda eğitimin verildiği Türkiye’nin seçimidir. 24 Haziran dışa bağımlı, borç alan Türkiye ile kendi kararını kendi veren, dünya beşten büyüktür diyen Türkiye’nin seçimidir.

Büyük Türkiye’mizin geleceğine sizin de katkınız olsun

24 Haziran inancından dolayı üniversite kapılarından geri çevrilen Türkiye ile istediği gibi giyinebilen, okuyabilen, çalışabilen ve yazabilen Türkiye’nin seçimidir.  Bu nedenle kararınız çok önemli. Vereceğiniz kararla kendi uçağını, tankını, helikopterini, gemisini, silahını üreten Türkiye’ye inşallah güç vereceksiniz. İnanıyoruz ki Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a Bartın’dan en güçlü desteği vereceksiniz.2002’den bugüne Bartın’a çok büyük hizmetler yapıldı. Yollar, okullar, barajlar, hastaneler, tüneller ve daha saymakla bitiremediğimiz 6 milyarlık yatırım… Devam eden 6 milyarlık daha yatırımımız var. Bu yatırımların katlanarak devam etmesi için sizlerden en güçlü desteği istiyoruz. Ak Parti’ye oy vermenin haklı gururunu yaşıyor olabilirsiniz. Belki de bugüne kadar Ak Parti’ye hiç oy vermemiş, kararsız kalmış da olabilirsiniz. Artık bugün karar günü. Büyük hedefleri olan büyük Türkiye’mizin geleceğine sizin de katkınız olması için bir kez daha düşünün.

Bartın’ımız için hayırlı olmasını diliyorum

Önümüzde iki seçenek var. Yıkmaktan, durdurmaktan ve satmaktan başka söylemi olmayan bir yıkım ittifakı, bir de sizlere hizmet aşkıyla yanıp tutuşan dünya lideri Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın aday olduğu Cumhur İttifakı var. 24 Haziran karar günüdür. Erdem, irade ve cesaretle yeniden şahlanış için eski Türkiye’ye geçit vermemek için, müreffeh bir Türkiye için, terörü kökünden bitirmek için, işsizliği bitirip kalkınma hızının artarak devam etmesi için, bir daha 15 Temmuz gibi hain darbe girişimlerinin yaşanmaması için, Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemindeki meclisimizin güçlü ve kararlı olabilmesi adına Bartın’dan iki milletvekili olarak sizleri temsil etmek istiyoruz. Sizlerden destek bekliyoruz. Mührünüzü Ak Partimizin ampulünün altına basalım. Ülkemizi aydınlatmaya devam edelim. Vereceğiniz kararın ülkemiz, milletimiz ve Bartın’ımız için hayırlı olmasını diliyorum.”

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535