• BIST 9112.89
  • Altın 2324.394
  • Dolar 32.3814
  • Euro 35.0286
  • Bartın 24 °C
  • Ankara 21 °C
  • Bolu 22 °C
  • Kastamonu 20 °C
  • Zonguldak 23 °C
  • Karabük 22 °C
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • “Aladağ’ına Seyir Terası ve Piknik Alanı İnşa Edeceğiz”
  • Sinemada Şaşkına Çeviren Evlilik Teklifi
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • “Aladağ’ına Seyir Terası ve Piknik Alanı İnşa Edeceğiz”
  • Sinemada Şaşkına Çeviren Evlilik Teklifi

Bartın AK Parti'de kongre süreci başladı

Bartın’da AK Parti 6. Olağan Kongreleri başladı. AK Parti Kozcağız Belde Başkanlığı’nın 4. Olağan Genel Kurulu'nda tek aday Mürşit Açıkgöz başkanlığa seçildi.
Bartın AK Parti'de kongre süreci başladı

Bartın’da Ak Parti Genel Merkezinin talimatları doğrultusunda Bartın’da AK Parti 6. Olağan Kongre süreci başlatıldı. AK Parti Kozcağız Belde Başkanlığı’nın 4. Olağan Genel Kurulu'nda tek aday Mürşit Açıkgöz başkanlığa seçildi. İlk iki dönemin atamayla gerçekleştirilmesi nedeniyle 4.dönemi gerçekleştirilen kongrede Kozcağız Belde Başkanlığı’na yeniden seçilen Açıkgöz, ''AK Partimize oy vermiş herkesi teşkilat mensubu olarak görüyorum'' sözleriyle damgasını vurdu. Açıkgöz’ün bu sözleri salondan büyük alkış aldı. Türkiye’de nüfusu 5 binin üzerinde olan 41 belde başlatılan kongre sürecinde Bartın’dan sadece Kozcağız beldesi yer aldı. 5 binin üzerinde nüfusa sahip olduğu için kongreye gidilen Kozcağız beldesinde mevcut başkan Mürşit Açıkgöz güven tazeledi.

Yoğun katılım oldu

Kongreye Ak Parti 22.ve 23. Dönem Giresun Milletvekili ve Bölge Koordinatörü Ali Temur, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, 22.Dönem Bartın Milletvekili Mehmet Asım Kulak, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Manav, İl Genel Meclis Başkanı Kenan Dursun, Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, AK Parti Merkez İlçe Başkanımız Ali Eyüpustaoğlu, Kadın Kolları Başkanı Yasemin Kurtkaya, Gençlik Kolları Başkanı Orhan Ağdacı, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve AK Parti teşkilatı katıldı.

Sıra ilçelerde

6 Ağustos’ta Kozcağız belde kongresiyle başlayan AK Parti 6. Olağan Kongreleri ilçelerle devam edecek. Eylül’ün son haftasında yapılması beklenen ilçe kongreleriyle de Amasra, Ulus ve Kurucaşile ilçeleri yeni başkanlarını seçecek. 2018’in şubat sonuna kadar da il kongresini gerçekleştirilecek. 2017’nin aralık ayı ve 2018’in şubatı arasında il kongresinin yapılması beklenirken, AK Parti Bartın İl Başkanı Hüseyin Manav’ın yeniden aday olup olmayacağı ise merak konusu. Muhabirimiz Sercan Engin’in il kongresinde tekrar aday olup olmayacağı yönündeki sorusuna ‘nasip kısmet’ diyerek net bir yanıt vermedi. Manav; “Her şey nasip kısmet. Bize ne görev verilirse elimizden geleni yaparız. Burada değerlendirmeyi Genel Merkezimiz yapacaktır. Teşkilatlarımız yapacaktır” ifadesini kullandı.

Hafta sonu kongremizi gerçekleştirdik

Ak Parti’de kongre sürecinin başladığını belirten İl Başkanı Hüseyin Manav; “Delege seçimlerini tamamladık. Delege seçimlerinin ardından kongre süreçlerine gidiliyor. Partimizde beldeler atama ile yapılıyor. Sadece nüfusu 5 binin üzerinde olan beldelerde kongre gerçekleştiriliyor. Türkiye’de nüfusu 5 binin üzerinde olan 41 belde var. Bu beldeler içerisinde Kozcağız beldesi de var. Bu kapsamda da hafta sonu kongremizi gerçekleştirdik. Kongre süreçleri partiler için yenilenme ve kan değişimi süreçleridir. Kongrelerden sonra oluşan teşkilat yapıları daha dinamik ve heyecanlı oluyorlar. 6 Ağustos’ta Kozcağız belde kongresiyle kongre süreçlerine başladık” dedi.

Kozcağız teşkilatına başarı diledi

Manav; “Başta Kozcağız olmak üzere gerçekleştirilecek olan kongrelerin ilimize ve partimize hayırlı olmasını diliyorum. AK Parti Kozcağız Belde Başkanlığı’nın 6. Olağan Genel Kurulu'nda yeniden başkanlığa seçilen Belde Başkanı Mürşit Açıkgöz ve yönetimini tebrik ediyorum. Görevlerinde başarılar diliyorum” diye konuştu.

Belirlenen takvime göre kongrelerimizi tamamlayacağız

Kongre süreçleriyle ilgili de değerlendirmelerde bulunan Manav; “Eylül’ün son haftasında ilçe kongrelerini tamamlayacağız. Aksilik olmazsa eylülde yapılacak. Ancak ilçe kongreleriyle ilgili tarih değişebilir. 2018’in şubat sonuna kadar da il kongresini gerçekleştireceğiz. 2017’nin aralık ayı ve 2018’in şubatı arasında il kongresinin yapılması gerekiyor. İnşallah belirlenen takvime göre kongrelerimizi tamamlayacağız” diye konuştu.

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535