• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Bartın 21 °C
  • Ankara 26 °C
  • Bolu 21 °C
  • Kastamonu 27 °C
  • Zonguldak 16 °C
  • Karabük 23 °C
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!

Bartın ASKF Kulüplerle toplantı yaptı

Bartın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF), Ömertepesi ASKF bürosunda 1.Amatör Küme ve 16-18 kategorilerinde mücadele edecek olan kulüplerin temsilcilerini toplayarak bilgilendirme toplantısı yaptı.
Bartın ASKF Kulüplerle toplantı yaptı

Bartın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ( ASKF) 2021-2022 futbol sezonu öncesi kulüp başkanları ve temsilcileri bir araya gelerek yeni kurallarla ilgili bilgilendirme toplantısı yaptı. Bartın Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı (ASKF) Turgut Altınçubuk , başkanlığındaki bilgilendirme toplantısına ASKF Yönetiminde Genel Sekreterlik görevini yürüten Futbol İl Temsilcisi Esat Günaydın, ASKF Yönetim Kurulu Üyeleri, Bartın’daki amatör futbol kulüp başkanları ve yöneticileri katıldı. Geçtiğimiz hafta Cuma günü Ömertepesi ASKF bürosunda yapılan toplantıda kulüp temsilcilerine açıklamalarda bulunan ASKF Başkanı Turgut Altınçubuk, alt liglerle sezona başlayacaklarını ifade etti. Ekim ayı içerisinde başlaması beklenen BAL ligi müsabakalarının tarihinin belli olmasının ardından amatör ve alt gurup liglerinin başlayacağını belirten Altınçubuk,“ 2021-2022 amatör futbol sezonunda tüm camiadan tek beklentimiz centilmenlik olması yönünde. Sporcu kardeşlerimizle birlikte futbolun paydaşları olan, antrenör, hakem, yönetici, saha komiseri, sağlıkçılar, sporcu aileleri ve sporseverlerle birlikte biz büyük bir aileyiz. Ekim ayı içerisinde başlatmayı planladığımız yeni sezon öncesi tüm planlarımızı yaptık. Kulüplerimizin temsilcileri ile birlikte fikir alışverişinde bulunduk. Yeniz sezon öncesi kulüplerimizin temsilcileri ile ilk toplantımızı gerçekleştirdik. 2021-2022 amatör futbol sezonunda yine tüm paydaşlarımızla birlikte centilmenliği ön planda tutarak çıkacağız. Bartınlı sporseverler büyük bir heyecanla amatör ligin başlamasını bekliyor” dedi. TFF’nin 2021-2022 sezonunda amatör lisans işlemi bedelleri, amatör futbol müsabaka ve disiplin uygulamaları, amatör liglerde yaş, statü, liglerin başlangıcı ve bitiş tarihlerinin yer aldığı uygulama esaslarının yer aldığı kitapçık basımı yapılarak tüm amatör kulüplere dağıtımı yapıldı. Futbol İl Temsilcisi Esat Günaydın ise, "Yeni sezonunda 1.amatör küme, U16 ve U18 liginde mücadele edecek olan takımlarımıza başarılar diliyorum. Sezon öncesinde kulüplerimizi yapılması gereken işlemler hakkında bilgilendirdik. Kulüplerimizin taleplerini de dinledik. Bir sonraki toplantımızda liglere katılan takımlar ile fikstür çekim tarihini belirleyeceğiz.” diye konuştu.

Toplantıya katılım yüksek oldu

Bartın ASKF Başkanı Turgut Altınçubuk yapılan toplantı hakkında bilgi verdi. Bu sezon 1.Amatör Küme’de mücadele edecek olan takımın temsilcileri ile bir araya geldiklerini dile getiren Altınçubuk, hem yeni sezon öncesinde bilgi verildiğini hem de takımlara gerekli evrakların dağıtımının yapıldığını söyledi. Ömertepesi ASKF bürosunda yapılan toplantıda katılımın yüksek olduğunu belirten ASKF Başkanı Turgut Altınçubuk, U16,U18 ve 1.Amatör Lig fikstür ve kura çekiminin BAL ligi tarihinin belirlenmesinin ardından yapılacağını ifade etti. Ömertepesi ASKF bürosunda yapılan toplantıya ASKF Başkanı Turgut Altınçubuk, ASKF Başkan Yardımcısı İsmail Ekerbiçer, ASKF Yönetiminde genel sekreterlik görevini yürüten Futbol il temsilcisi Esat Günaydın, Amasraspor Kulüp başkanı Vural Camcı, Bartıngençlerbirliği kulüp başkanı koordinatör teknik adam Oktay Özçelik, Kozcağız Belediyespor kulüp başkanı Gökhan Ermiş, Kızılelmakültürspor Kulüp Başkanı Celal Erbil, Kemerspor kulüp başkanı Hüseyin Özkan, Cumhuriyetspor Kulüp başkanı Gökhan Çelik, Bartınspor yöneticisi Halil Gün, Bartın Anadolu İmam Hatip Lisesi Spor kulübü antrenörü Aydın Taşpınar, Bartıngençlikspor yöneticisi Adem Özbakan, Ulusçınarspor yöneticisi Arif Özdemir, Bartın Ankaspor antrenörü Alaattin Özkan, Kemerspor yönetim kurulu üyesi Aydoğan Mertek, Gençlik ve Spor il Müdürlüğü personeli Abdurrahman Bensiz, Voleybol hakemi Erkan Cinez ve kulüp temsilcileri katıldı.

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535