• BIST 9079.97
  • Altın 2324.15
  • Dolar 32.3591
  • Euro 34.9446
  • Bartın 14 °C
  • Ankara 12 °C
  • Bolu 10 °C
  • Kastamonu 10 °C
  • Zonguldak 14 °C
  • Karabük 14 °C
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • “Aladağ’ına Seyir Terası ve Piknik Alanı İnşa Edeceğiz”
  • Sinemada Şaşkına Çeviren Evlilik Teklifi
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • “Aladağ’ına Seyir Terası ve Piknik Alanı İnşa Edeceğiz”
  • Sinemada Şaşkına Çeviren Evlilik Teklifi

Bartın Belediyesi 21. Kitap Fuarı programı belli oldu

Bartın Belediyesi tarafından 1997 yılından beri her yıl geleneksel olarak düzenlenen Kitap Fuarı bu yıl 21. kez kapılarını kitap ve sanatseverlere açıyor.
Bartın Belediyesi 21. Kitap Fuarı programı belli oldu

Bartın Belediyesi tarafından bu yıl 21. kez yapılacak olan Kitap Fuarının programı belli oldu. 18 Kasım Cumartesi günü Belediye Sosyal Tesisleri'nde yapılacak açılış töreniyle başlayacak olan kitap fuarına bu yıl da birbirinden değerli yazarlar konuk olacak. Fuarın bu yılki onur konukları ise Prof. Dr. Hasret Çomak ve Servet Çınçın oldu.  7 gün boyunca açık kalacak fuarın programıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, şu ifadeleri kullandı; “Bartın Belediyesi’nce 1997 yılından itibaren her yıl gerçekleştirilen Kitap Fuarı, 18 Kasım’da başlıyor. Belediye Sosyal Tesislerinde gerçekleşecek olan fuar, 18 Kasım–24 Kasım 2017 tarihleri arasında ziyaretlere açık olacak. 7 gün süre ile Bartın’da yaşayanları kültürel etkinliklerle buluşturacak olan Kitap Fuarı’na çok sayıda yazar ve yayın evi katılıyor. Fuarın hayırlara vesile olmasını diliyorum.  

Açılış töreni düzenlenecek

Fuarın ilk gününde 18 Kasım 2017 Cumartesi günü saat 12.00 Belediye Sosyal Tesisleri’nde açılış töreni gerçekleştirilecek. Törende açılış konuşmalarının akabinde 20.Hasan Bayrı Şiir Yarışması Ödül Töreni yapılacak. Prof. Dr. Hasret Çomak ve Servet Çınçın’a onur plaketinin takdimi sonrası Şeniz Kükrer’e ait “Buluşma” Tezhip ve Minyatür Sergisi açılacak. İlk günkü program kokteyl inrası söyleşilerle devam edecek. Saat 14.30’da Belediye Cep Sineması’nda Yıldıray Lise, Mehmet Sobacı ve Kazım İnal tarafından Küçük Prens Müze Girişimi “Küçük Prens’in Dil Serüveni” adlı söyleşi düzenlenecek. Saat 16.30’da Belediye Cep Sineması’nda Prof. Dr. Hasret Çomak tarafından “Türk Dış Politikasında Son Gelişmeler” adlı söyleşi gerçekleştirilecek. Son olarak da saat 18.30’da Belediye Cep Sineması’nda İnci Sarıhan – Soner Sarıhan tarafından “Bisikletle Devri Ailem” adlı söyleşi ile ilk günkü program sona erecek.

İmza günü düzenlenecek

Fuarın ikinci gününde de söyleşi ve imza günü düzenlenecek. 19 Kasım 2017 Pazar günü saat 14.00’da Belediye Cep Sineması’nda Aytekin Polatel ve Umut Yertutan tarafından “Kalkışma” adlı söyleşi yapılacak. Saat 16.00’da Belediye Cep Sineması’nda Abdullah Ağar tarafından  “Terörün Kökenleri ve Çözüm Yolları” adı altında gerçekleştirilecek olan söyleşi ile sona erdi.

Hoca Ahmet Yesevi anlatılacak

Fuarın üçüncü gününde 20 Kasım 2017 Pazartesi günü saat: 11.00’da Belediye Cep Sineması’nda Birsen Bayar tarafından “Dezavantajlı Çocuklarda Anne Baba Tutumları, İstenmeyen Davranışları Değiştirme” adlı söyleşi yapılacak. Saat 19.00’da Belediye Cep Sineması’nda Erdoğan Aslıyüce tarafından “Hoca Ahmet Yesevi’den Sarı Saltuk’a” adlı söyleşi ve imza günü ile üçüncü günü programı sona erecek.

Şiir dinletisi yapılacak

Fuarın dördüncü gününde 21 Kasım 20167 Salı günü saat:17.00’da Belediye Cep Sineması’nda Bartın Üniversitesi Türk Dünyası ve Araştırmaları Kulübü tarafından “Türk Dünyası Şiirleri” adı alından şiir dinletisi yapılacak. Yine aynı gün saat 19.00’da Belediye Cep Sineması’nda Cezmi Ersöz tarafından “Aşkta Yarın Yoktur” adlı söyleşi-imza günü düzenlenecek.

Bülent Göçmen söyleşi gerçekleştirilecek

Fuarın beşinci gününde 22 Kasım 2017 Çarşamba günü saat: 14.00’da Belediye Cep Sineması’nda Bülent Göçmen tarafından “Sözcükler Dehlizinde Bartın Nostaljisi” adlı söyleşi gerçekleştirilecek. Aynı gün saat 18.00’da Belediye Cep Sineması’nda Oral Yılmaz tarafından “Oğlum Nerede?” isimli söyleşi yapılacak.

Masal ve Sinema anlatılacak

Fuarın altıncı gününde 23 Kasım 2017 Perşembe günü saat 18.00’da Belediye Cep Sineması’nda Metin Köse tarafından “Safranbolu’da Mübadele” adı altında söyleşi düzenledi. Saat 19.30’da da yine Belediye Cep Sineması’nda İbrahim Gümüş tarafından da “Masal ve Sinema: Sinemasal” adıyla söyleşi gerçekleştirilecek. Fuarın son gününde söyleşi ve imza günü etkinliği yok.”

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535