• BIST 9605.39
  • Altın 2480.21
  • Dolar 32.5008
  • Euro 34.6387
  • Bartın 28 °C
  • Ankara 26 °C
  • Bolu 26 °C
  • Kastamonu 27 °C
  • Zonguldak 30 °C
  • Karabük 28 °C
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!

“Bartın büyük hizmetler için Ak Parti’ye yetki verecek”

AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz Bartın’ın kaderini değiştirecek 31 Mart seçimlerine sayılı günler kala Bartın halkıyla bir araya gelerek projelerini anlatmaya devam ediyor.
“Bartın büyük hizmetler için Ak Parti’ye yetki verecek”

AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz, Bartın’a büyük hizmetler ve dev yatırımlar kazandırmak için Bartın halkından yetki istediklerini ifade ederek, “Bartın’a tarihinin en büyük hizmet ve yatırımlarını kazandırmak için halkımızdan yetki istiyoruz. Canı gönülden inanıyoruz ki Bartın büyük hizmetler için bize yetki verecek. 31 Mart’ta halkımızın bize vereceği yetki Bartın’da bir şeyle birlikte her şeyi değiştirecek. Bartın güçlü bir şehre dönüşecek. Büyüyen ve güçlenen Bartın’da gençlerimiz için, evlatlarımız için yeni istihdam alanları oluşacak. Güçlü Bartın’la kazanan halkımız olacak” dedi.

Bartın en büyük hizmetleri alacak

Aldatmaz, yaptığı açıklamada; “Halkımızın sevgisi, teveccühü ve coşkusu ile 31 Mart’ta tarihi bir zafer yaşayacağız. Bu zafer Bartın’ın zaferi olacak. Bartın ilk kez AK Parti’nin güçlü belediyecilik anlayışına kavuşacak ve şehrimiz tarihinin en büyük yatırımlarını, en büyük hizmetlerini alacak. İnsanlarımız artık hizmet bekliyor. Bunu halkımızın gözlerinde görüyoruz. Gittiğimiz her yerde gönülleri Bartın sevdasıyla atan vatandaşlarımız ‘Bartın’a hizmet zamanı geldi’ diyorlar. Halkımızın beklentilerini karşılayacak tek partinin AK Parti olduğu ortada. Halkımız bu gerçekle ve bu bilinçle 31 Mart’ta sandığa gidecek. Bu seçimin kaybedeni olmayacak. Bu seçimin kazananı ise Bartın olacak.” Dedi.

Halkımız yetkiyi AK Parti’ye verecek

Gelecek nesillere yaşanabilir bir Bartın bırakmak istediklerini söyleyerek konuşmasını sürdüren Aldatmaz, “Yol, su, çöp, imar… Bunlar zaten belediyenin asli görevleri. Biz bu çalışmaları ve hizmetleri halkımıza layık bir şekilde zaten yapacağız. Onların üzerine Bartın’ı marka yapacak projeleri de hayata geçireceğiz. Cumhurbaşkanımızın destekleri, yerel yönetim ve iktidar uyumuyla Bartın’ı marka bir şehre dönüştüreceğiz. Bartın’ın daha fazla hizmet alması, planlı ve hızlı bir şekilde gelişmesi için çalışacağız. Yeni istihdam alanları yaratacak mega projelerle şehrimizin turizm ve öğrenci şehri olması için çalışacağız. Halkımız 31 Mart günü sandığa gidecek ve yetkiyi AK Parti’ye verecek. Bartın halkı çocuklarının ve evlatlarının geleceğini düşünerek bu seçimde hareket edecek. 31 Mart’tan sonra şehrimiz layık olduğu şekilde yönetilecek” dedi.

Bartın güçlü ve büyük hizmetler alacak

Bartın’ın geleceğine ve gençlerine eserler bırakmak, yeni istihdam alanları yaratmak, şehrin sorunlarını hızla çözerken mega projelerle Bartın’ı güçlendirmek istediklerinin altını çizen Aldatmaz;  “Bartın’ın her mahallesine eşit ve güçlü hizmet sunarken şehrin büyüyen sorunlarına çözüm sağlayacağız. Bartın’ın geleceğine hitap eden eserler ortaya koyarken gençlerimize, evlatlarımıza iş-aş kapıları açacak projelerimizle Bartın’ı bir cazibe merkezine dönüştüreceğiz. Biz halkımızın verdiği yetkiyle su, trafik, imar gibi sorunları kısa sürede çözüp daha büyük hizmetlere odaklanacağız.  Cumhurbaşkanımıza Bartın mitingi öncesinde tüm projelerimizi sunduk. Bize, ‘seçimi alıp gelin ve projelerinizi önüme koyun’ dedi. Bartın’a bundan daha büyük bir destek sözü olabilir mi? Bartın’a Türkiye Cumhuriyetinin Cumhurbaşkanı ve bugün dünya lideri olarak anılan Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lider destek verecek. Bu destekle Bartın güçlü ve büyük hizmetler alacak. Bir dönemde Bartın’da hayal dahi edilemeyen değişimler yaşanacak. Yaşanan bu değişim Bartın’ı güçlendirecek ve hizmetlerin önünü açacak” dedi.

Bartın için hizmet vakti

Bartın’da yerel yönetim ve iktidar uyumuyla beraber hizmetlerin de hızlanacağını vurgulayan Aldatmaz; “Yerel yönetim ve iktidar uyumu tüm şehirler için çok önemli. Ancak yıllardır bu avantajı yaşayamayan Bartın için artık daha büyük önem arz ediyor. Şehrimizin kaybedecek zamanı kalmadı. Bir an evvel iktidar ve yerel yönetim uyumunu yakalamak zorundayız. Şehrimizin kalkınması için bunu başarmalıyız. Bartın’ı seven, Bartın’ın gelişmesini isteyen, çocuklarının ve torunlarının bu şehirde mutluluk içinde yaşamasını isteyen halkımızın AK Parti’ye vereceği destekle 31 Mart’ın sonrası Bartın için hizmet vakti olacak” dedi.

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535