• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Bartın 19 °C
  • Ankara 23 °C
  • Bolu 24 °C
  • Kastamonu 18 °C
  • Zonguldak 16 °C
  • Karabük 21 °C
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!

 “Bartın halkı 31 mart’ta sorumluluk alacak”

AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz, Bartın halkının 31 Mart seçimlerinde çocuklarının ve torunlarının geleceğini de düşünerek sandığa gideceğini ifade etti.
 “Bartın halkı 31 mart’ta sorumluluk alacak”

AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz, belediyeciliğin gönüllülük, vizyon, misyon ve sorumluluk isteyen bir hizmet biçimi olduğunu belirterek, “Bartın’ın geleceğini hep birlikte tasarlayacak ve hep birlikte inşa edeceğiz. Güçlü, vizyon ve misyon sahibi bir belediyecilikle beraber Cumhurbaşkanımızın da desteklediği projelerimizi hızla hayata geçirerek kentimizi Türkiye’nin marka şehirlerinden birine dönüştüreceğiz” dedi.

Söylemlerle değil projelerle halkımızın huzurundayız

Aldatmaz açıklamasının devamında bugünden Bartın’ın yarınlarını imar ve inşa etmenin sorumluluğu ile yola koyulduklarının altını çizip, “Belediyecilik birilerinin nazarında rant kapısı olabilir, makam ve koltuk hevesi olabilir. Bizim nazarımızda ise şehrimize ve insanımıza aşktır, aşkla hizmet etmektir. Biz Bartın’ın güçlü yarınlarına dair sorumluluğu yüreğimizde taşıyoruz. Bartın’ın güçlü yarınlarını imar ve inşa etmenin sorumluluğu ile yola koyulduk. Ve bu sorumlulukla yola koyulurken söylemlerle değil Sayın Cumhurbaşkanımızın da tam destek verdiği projelerimizle halkımızın huzuruna çıktık” diye konuştu.

Halkımız değişim ve gelişim bekliyor

Amasra tüneli gibi, Kirazlık Köprü ve Kozcağız Barajı gibi, kapalı yüzme havuzları, gençlik merkezleri, okullar, hastaneler, aile sağlığı merkezleri, TOKİ Konutları gibi Bartın’a sayısız dev eserler kazandıran AK Parti’nin belediyecilik projeleri ile şehri baştan yaratacak güce sahip olduğunu söyleyen Aldatmaz, “AK Parti belediyecilikte ilklere imza atmış ve ülkemizde mega projelerle şehirleri baştan yaratmış bir partidir. Birileri her ne kadar park bahçe yapmayı belediyecilik zannedip övünse de biz belediyeciliğin park ve bahçeden çok daha fazlası olduğunu biliyoruz. Halkımız artık değişim ve gelişim bekliyor. Yerel ve iktidar uyumunun avantajlarını  hissetmek, yaşamak istiyor. Şehirlerinde ekonomiye, turizme, kültüre ve sanata canlılık veren projeler bekliyor. Halkımızın beklentilerini karşılayacak ve şehrimize can katacak projelerimizle Bartın’a güç kazandıracağımıza söz veriyoruz” şeklinde konuştu.

Halkımız Bartın’ın geleceği için sorumluluk alacak

Bartın’ın yerel yönetim ve iktidar uyumunun avantajlarından faydalanması, son yıllarda kaybedilen zamanların telafi edilmesi ve güçlü belediyecilikle tanışması adına 31 Mart sabahı vatandaşların sandığa giderken sorumluluk alıp şehrin geleceğini düşünerek oy kullanacaklarını da sözlerine ekleyen Aldatmaz, “Halkımız 31 Mart seçimlerinde güçlü Bartın ve yarınları aydınlık bir şehir için sorumluluk alıp değişimi ve gelişimi başlatacaklar. Tercihleriyle şehrimizin geleceğine yön verecek olan vatandaşlarımız AK Parti’nin güçlü belediyecilik anlayışına oy verecekler. Kazanan Bartın’ımız olacak. Kazanan çocuklarımız ve torunlarımız olacak. Kazanan Bartın’ın geleceği olacak. AK Parti iktidarı ile Türkiye’de yaşanan değişimden Bartın’da nasibini alacak. Bunun için iktidarla yerel yönetim uyumu son derece önemli. Halkımız bu bilinçle 31 Mart’ta tercihini AK Parti’den yana kullanacak. 31 Mart  sadece değişimin başlangıcı olmayacak. 31 Mart Bartın’da gelişimin de başlangıcı olacak” dedi.

Bartın çok daha güçlü olacak

Göze ve gönüllere hitap edebilen bir şehirle birlikte kimlik kazanan bir şehir yaratmak istediklerini de söyleyen Aldatmaz, “Gelecekte çocuklarımızın ve torunlarımızın yaşayacağı güçlü Bartın’ın temellerini bugünlerden atmak zorundayız. Bartın’ı öğrencilerin ve yatırımcıların tercih edeceği şehirler arasına dahil edebilmeliyiz. Bunun için elimizde birçok imkan var. Bu imkanları ekonomiye ve turizme kazandırırken Bartın’ın tercih edilen iller arasında yer almasını sağlayacağız. Halkımızın 31 Mart’ta vereceği destekle çocuklarımıza, torunlarımıza çok daha güçlü ve çok daha yaşanabilir Bartın kazandıracağız. Bartın’ı ayağa kaldırmaya, ekonomide, turizmde ve sosyal belediyecilikte lider yapmaya hazırız” diye konuştu.

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535