• BIST 8990.9
  • Altın 2299.643
  • Dolar 32.3233
  • Euro 35.0607
  • Bartın 23 °C
  • Ankara 20 °C
  • Bolu 22 °C
  • Kastamonu 16 °C
  • Zonguldak 25 °C
  • Karabük 23 °C
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • “Aladağ’ına Seyir Terası ve Piknik Alanı İnşa Edeceğiz”
  • Sinemada Şaşkına Çeviren Evlilik Teklifi
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • “Aladağ’ına Seyir Terası ve Piknik Alanı İnşa Edeceğiz”
  • Sinemada Şaşkına Çeviren Evlilik Teklifi

Bartın heyeti Ankara’daki toplantıya katıldı

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığında 136.Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı gerçekleştirildi.
Bartın heyeti Ankara’daki toplantıya katıldı

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığında 136.Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Bartın’dan İl Başkanı Turhan Kalaycı, İl Genel Meclis Başkanı Kenan Dursun, İl Kadın Kolları Başkanı Evren Ayvaz, Gençlik Kolları Başkanı Mücahit Demir katıldı. Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gündeme dair açıklamalarda bulundu. Katılımcıları selamlayan Erdoğan, toplantının ülke, millet ve parti için hayırlara vesile olmasını diledi. Konuşmasına dün toprağa verilen eski bakanlardan Şevket Kazan'a rahmet dileyerek başlayan Erdoğan, "Kendisi Türkiye'nin bir dönemine damgasını vuran kadronun en önemli isimleri arasında yer alıyordu. Dava, siyaset ve devlet adamı olarak milletimize çok büyük hizmetleri olan Şevket Kazan beyefendinin vefatını ülkemiz için ciddi bir kayıp olarak görüyorum. Rabb'im rahmetiyle muamele etsin, mekanı cennet olsun." ifadelerini kullandı.

Geliştirerek ve büyüterek yolla devam edeceğiz

Erdoğan, AK Parti'nin 7. Büyük Kongre sürecinin belirlenen takvime uygun şekilde ilerlediğini, şu ana kadar 181 ilçe kongresini bitirdiklerini söyledi. Bazı ilçe teşkilatlarında mevcut başkanlarla devam edilirken bazılarında bayrak yarışını yeni isimlerin devraldığını anlatan Erdoğan, AK Parti'yi milletin gösterdiği istikamette geliştirerek ve büyüterek yollarına devam edeceklerini vurguladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye'nin bugün geldiği seviyenin mimarı olan AK Parti, karşılaştığımız her durumda geleceğin de partisi olduğunu ispatlıyor. Cumhur İttifakı olarak ülkemize kazandırdığımız yeni yönetim sistemi, her geçen gün daha güçlü bir şekilde oturuyor, yerleşiyor. Karşımızdakilerin her davranışı, her tutumu Türkiye'nin, AK Parti'nin hizmetlerine daha uzun yıllar boyunca ihtiyacı olduğunu tekrar tekrar teyit ediyor." değerlendirmesinde bulundu.

20200311_2_41306314_52986861.jpg

Ülkeye ve millete hizmet etmek için yürünen yol meşakkatlidir

Bugüne kadar yaptıklarını anlatmanın işin yarısı olduğunu vurgulayan Erdoğan, "En az bunun kadar önemli olan husus, milletimize ve özellikle de gençlerimize gelecekleri için ne söylediğimiz, ne vadettiğimizdir. Ülkemizde hala istikbalimiz için hayaller kurabilme, bunu projelendirme, planlama ve hayata geçirme kabiliyetine ve iradesine sahip tek parti AK Parti'dir." diye konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu vasıflarını sürdürdükleri sürece milletin de ülkeyi yönetme sorumluluğunu kendilerinden almayacağına inandığına dikkati çekerek şunları kaydetti: "Milletimizin, siyaset mühendisliklerine de içeride ve dışarıda yazılan senaryolara da karalama ve korkutma üzerine kurulu eski dönem siyaset yöntemlerine de artık karnı toktur. Tıpkı ipteki cambaz, sirkteki palyaço, sahnedeki komedyen misali herkes kumpanya seyreder ama gösteri bittiğinde her şey orada kalır. Halbuki ülkeye ve millete hizmet etmek için yürünen yol uzundur, meşakkatlidir, dirayet ve sabır gerektirir. Dikkat ederseniz yeni diye ortaya sürülen her sözde oluşum, sadece AK Parti'ye olan ihtiyacı teyit ediyor, onun ötesinde bir şey yaramıyor."

genisletilmis-il-baskanlari-toplantisi-11mart-cb.jpg

Dava arkadaşlarımdan siyasetimize ve icraatımıza bu anlayışla sahip çıkmalarını istiyorum

Teşkilata seslenen Erdoğan, şu ifadeleri kullandı; "İl başkanlarımızdan belediye başkanlarımıza kadar tüm dava arkadaşlarımdan siyasetimize ve icraatımıza bu anlayışla sahip çıkmalarını istiyorum. Dürüstlük bizim işimiz arkadaşlar. Çöp, çamur, çukur, bunlar CHP'nin işi. Bunları biliyoruz. İşte en son Yalova meselesi. Ne oldu? Hak yerini buldu mu? Buldu. Şimdi bütün mesele demek ki işimizi iyi takip edersek, iyi kovalarsak, meclis üyelerimizle beraber bu işin takipçisi olursak, takip ettiğimiz zamanda işte gördüğünüz gibi bu yolsuzlukların önde gidenleri de ortaya çıkıyor. Yalova'da olduğu gibi. Çıktı ve sonunda orada yapılan seçimde Cumhur İttifakı ile beraber bizim arkadaşımız, Yalova'nın belediye başkanı oldu."

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535