• BIST 9524.59
  • Altın 2503.709
  • Dolar 32.5811
  • Euro 34.5666
  • Bartın 14 °C
  • Ankara 10 °C
  • Bolu 10 °C
  • Kastamonu 12 °C
  • Zonguldak 13 °C
  • Karabük 12 °C
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!

 “Bartın projelere ve hizmete oy verecek”

AK Parti Bartın Belediye Başkanı Yusuf Aldatmaz, Bartın halkının 31 Mart’ta projelere ve hizmete oy vereceğini ifade etti.
 “Bartın projelere ve hizmete oy verecek”

Bartın halkının şehre değer katacak, turizm ve istihdam alanları yaratacak, ekonomiye de can verecek büyük projeler beklediğini ifade eden AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Aldatmaz, “Halkımızın beklentilerine güçlü belediyecilik anlayışımızla yanıt vereceğiz. Bartın’ı mega projelerle donatıp bir marka kent yapacağız. Kazananın Bartın olacağı 31 Mart seçimleriyle birlikte şehrimizde değişim ve gelişim başlayacak. Bu değişim ve gelişimin kazananı Bartın halkı olacak. Bartın dev hizmetlerin, büyük yatırımların gerisinde kalmayacak. Şehrimiz AK Parti’nin güçlü belediyecilik anlayışıyla şehrimizin su, trafik, imar gibi sorunları kısa sürede çözülecek. Bartın yerel yönetim ve iktidar uyumuyla hızla büyüyecek ve hızla gelişecek” dedi.

Halkımız söylemlere değil projelere oy verecek

AK Parti Bartın Belediye Başkanı Yusuf Aldatmaz her biri Bartın’a değer katacak mega projelerinin detaylarını anlattı. Projelerinin tüm kesimlerce büyük beğeni ve takdir topladığını söyleyen Aldatmaz, “Halkımız 31 Mart seçimlerinde söylemlere değil projelere oy verecek. Halkımız 31 Mart’ta AK Parti’nin güçlü belediyeciliğine ve AK Parti’nin gönül belediyeciliğine oy verecek. Tüm projelerimiz Bartın’a değer katacak. Bartın’da ekonomiyi, turizmi ve istihdamı canlandıracak” dedi.

Bartın Limanı Projesi

Tüm projelerinin uygulanabilir olduğuna da dikkat çeken aldatmaz projelere ilişkin şunları söyledi; “Yük ve yolcu taşımacılığında uluslar arası liman olarak hizmet veren Bartın limanı aynı zamanda yük ve yolcu giriş-çıkış gümrük kapısıdır. Bartın Limanı 480 metre rıhtım uzunluğuna sahip ve 215 metre boyundaki gemiler yaşanabiliyor. RO-RO taşımacılığı projemiz ile limanımızın ticaret hacmini mutlaka genişleteceğiz. Bartın limanının kapasitesini artırarak belediye gelirlerinin de artmasını sağlamış olacağız.

İnkumu Tünel Projesi

İnkumu tünel projemizle İnkumu’nu Bartın’ın mahallesi yapacağız.  İnkumu dört mevsim yaşanan bir yere dönüşecek.  İnkumu tünel projemizle eş zamanlı yapılacak olan 1000 araçlık otoparkla yoğun zamanlarda yaşanan otopark sıkıntısını da çözmüş olacağız.

Bartın Irmağı Projesi

Bartın Irmağına hala kanalizasyon aktığını görmek içimizi acıtıyor. Irmağımızı gezenler ırmağın her iki yakasındaki çöpleri görünce şaşkınlık yaşıyor.Bartın Irmağını doğallığını koruyarak turizme ve ekonomiye kazandıracağız. Irmağımız gibi çevresinden de faydalanacağız. Fuar alanları, festival ve konser alanları, ırmak kenarı konsept ve butik oteller, sanat atölyeleri ve galerileri, yöresel el sanatları sergi alanları, müze alanları, çocuk eğlence merkezleri, ırmak seyir terasları, kafeler için ayrılan alanlar, cep sinemaları, kaykay parkuru, yürüyüş güzergahları, bisiklet yolları, spor alanları, dikey bahçeler, ırmağın iki yakasını birleştiren yaya köprüleri, film ve dizi sektörü için ayrılan plato alanları oluşturacağız.

Yalı Meydanı Projesi

Bartın Irmağı bizim yüzümüz ve suretimiz. Bartın Irmağına açılan Yalı Meydanını da turizme kazandıracağız. Limana demirleyen turist gemilerinden teknelere aktarma yapacak olan turistler ırmağı baştan sona geçip yalıya gelecekler. Yalıda eski iskele olarak bilinen alanı düzenleyip muhteşem bir karşılama alanı oluşturacağız. Ayrıca tüm halkımız bu alandan en güzel şekilde istifade ederek vakit geçirebilecek.

Katlı otopark

Sağlık Müdürlüğü binasının bulunduğu alana 750 araç kapasiteli otopark inşa edeceğiz. Fidanlık karşısında bulunan Endüstri Meslek Lisesinin bulunduğu alana merkez cami, mağazalar ve katlı otoparkı içine bulunduran bir kompleks planladık. 2000 araçlık otoparkla şehrimizin otopark sorunu tamamen çözümlenecek. Böylece kent merkezindeki trafik yoğunluğu da azalmış olacak.

Açık kapalı çarşı projesi

Bartın’ın ana caddesinde halkımızın alışveriş yaparken dinlenebileceği alanlar tasarlanacak. Dört mevsim düşünülerek yağmur ve güneşe duyarlı açılır kapanır şemsiyeler caddenin üstünü kaplayacak. Tasarladığımız şemsiyelerde biriken yağmur suyunu da olası yangınlarda hızla kullanılabilir şekilde depolayacağız. Böylece hem şehrin merkezindeki tarihi yapı ile birlikte halkımızın, esnaflarımızın can ve mal güvenliğini de korumuş olacağız.

Millet bahçesi projesi

Fidanlık bölgemizi Millet Bahçesi olarak düzenleyeceğiz. Bartın halkının sosyal aktiviteler de bulunabileceği, aileleri ve sevdikleriyle hoşça vakit geçirebilecekleri rekreasyon alanları oluşturacağız. Kentsel tarım alanları ve ekolojik pazar temalarının da olacağı millet bahçesine aynı zamanda ırmaktan ulaşım da sağlanabilecek. Böylece yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı olacak. Çocuk oyun alanları, bisiklet ve yürüyüş yolları, dinlenme ve piknik alanları, renk ve koku bahçesi, amfi tiyatro, etkinlikler için platformlarında yer alacağı millet bahçesini Bartın’ın bir incisi yapacağız.

Tramvay projesi

Bartın Üniversitesi Kutlubey Yazıcılar Kampüsü ile Bartın kent merkezi arasında tramvay projesi ile  Bartın’da ve hatta bölgemizde bir ilki gerçekleştirmiş olacağız. Tramvay projesi hem şehrimize değer katacak hem de ulaşımı kolaylaştıracak. Öğrencilerimizle birlikte hat güzergahında oturan vatandaşlarımız konforlu ulaşım imkanına kavuşmuş olacaklar.  Proje kapsamında güzergah boyunca bisiklet yolları da oluşturacağız. Böylece insanlarımıza güvenli bir şekilde ulaşım ve spor imkanı sağlayacağız.

Spor kompleksi projesi

Bartın bir spor kompleksi kazanacak. Bu alanda istişare ve çalışmalara başladık. Yapacağımız spor kompleksinde gençlerimiz başta olmak üzere tüm halkımızın spor yapabilecek. Spor kompleksi  bölgemizde eşi benzeri olmayan bir büyüklük ve kapasiteye sahip olacak. Sadece futbol değil her branşta spor alanlarının yer alacağı kompleks ile birçok kulüp yaz ve kış kampları için Bartın’ı tercih edecek. Ayrıca görev süremiz boyunca spora ve sporcuya kaynaklar aktaracağız. Bartın’da sporu ve sporcuyu kimseye muhtaç etmeyeceğimize garanti veriyoruz.

Teleferik ve Aladağ seyir kulesi projesi

Bartın millet bahçesinden Aladağ’a teleferik hizmeti sunacağız. Şehre değer katacak bu projemizde bir cazibe merkezi olmamızı sağlayacak. Millet bahçesinden teleferikle Aladağ’a ulaşım sağlayacağız. Halkımız ve ilimize gelen turistler Aladağ’ın en zirve noktasına inşa edilecek seyir kulesini ziyaret ederek Bartın manzarasını izleyecekler. Bu projemiz şehrimizde turizmi hareketlendirecek ve şehrin ekonomisine can katacak.

Mahalleler ve sanayi sitesi projelerimiz

Yukarıda saydığımız projelerin yanı sıra mahalle bazında projelerimizde olacak. Mahalle sakinlerimizin çocuklarını güven içinde oynatabilecekleri alanlarla beraber hobi bahçeleri, kreşler, özel gün kutlamaları için kapalı alanlar oluşturacağız. Bartın sanayi sitemizi de günümüz ve gelecek şartlarına göre modernize edeceğiz. Doğalgazın sanayi sitesi bölgemize ulaşmasını mutlaka sağlayacağız. Ayrıca güvenlik konusunda da destek sağlayacağız.”

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535