• BIST 9524.59
  • Altın 2498.54
  • Dolar 32.5928
  • Euro 34.7112
  • Bartın 13 °C
  • Ankara 11 °C
  • Bolu 11 °C
  • Kastamonu 12 °C
  • Zonguldak 14 °C
  • Karabük 13 °C
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!

Bartın Şehit Aileleri Derneğinden ‘Zeytin Dalı Harekâtı’na destek

Bartın Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ekrem Altunok, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından başlatılan sınır ötesi harekâtına destek verdi.
Bartın Şehit Aileleri Derneğinden ‘Zeytin Dalı Harekâtı’na destek

Bartın Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ekrem Altunok, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Afrin'de PYD/PKK ve DEAŞ'a yönelik yürüttüğü Zeytin Dalı Harekâtı’nda görev alan askerlere destek açıklamasında bulundu. Türkiye’nin zorlu bir süreçten geçtiğini belirten Altunok; “Türkiye’nin sıkıntılı ve bunalımlı günlerden geçtiğini hepimiz biliyoruz, duyuyoruz ve izliyoruz. Bizim Türkiye Cumhuriyeti olarak böyle günlerde tek yumruk olmamız gerekiyor. Ama maalesef böyle değil. Bazı değerlere sahip çıkılmadığına şahit oluyoruz. Halbuki böyle olmamalı. Böylesine zor günlerde hepimiz bir arada olup Türkün, Türkiye’ye ve cumhuriyete, vatana, bayrağa, namusuna sahip çıktığını tüm dünyaya göstermemiz lazım. Bir olamayan ülkelerin durumlarını görüyoruz. Bizim bu birlikteliğimizi de bozmak isteyen dış güçlere bu fırsatı vermeyelim. Onların kirli oyunlarını her zaman olduğu gibi bugün de defedelim” dedi.

Bir bütün olmamız lazım

Zeytin Dalı Harekâtının önemine değinen Başkan Altunok, açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı; “Ortadoğu’yu görüyoruz. Aç susuz, sefil ayağında, başında yok, cebinde yok daha da kötüsü dağılmışlar. Vatanları yok. Çok şükür vatanımız var. Bunlardan ibret alıp hemen bir araya gelip bir bütün olmamız lazım. Bizi dünyanın bilmesi lazım. Çünkü başka Türkiye yok. Ben bir şehit abisi olarak şu anki içimizdeki karışıklığı asla kabullenemiyorum. Türkiye Cumhuriyeti’ni 81 vilayetteki Şehit aileleri benim düşündüğümden farklı düşünmezler. Şuan hemen bu dakikadan itibaren Türkiye’de yaşayan bayrağımızın altında olan herkesin bir ve beraber bütün olmasını istiyoruz. Bu çevremiz temizlenip bizi gıpta ile izleyip besmele ile adımızın anılması lazım.

Her seferinde söylediğimizle kalıyoruz

İnanın bir vatandaş olarak kendimi Afrin’de hissediyorum. Daha birkaç gün önce 14 yaşında bir evladımız harçlıklarından biriktirdiği parasını derneğe gelerek bağışladı. Tabii derneğe geldiğinde bu genç öğrenciye ‘Sen öğrencisin. Paranı eğitimine harca’ dediğimde ‘En Büyük Aşk Vatan Aşkıdır’ dedi. Tabii düşüncelerini söylerken ağlamaya başladı. Ben 63 yaşındayım. Böyle duygulanmamıştım. Bu genç öğrenciye ‘Hiç merak etme. Askerlerimiz bu işi bitirecek. Aynı zamanda biz de varız. Atalarımız bu vatanı savaşarak kazandılar. Biz de aynısını yaparız. Hiç merak etme’ diyerek düşüncelerimi ilettim. Bu yavrumuza ne diyeceğimi bilmedim. Açıklamalarımda sürekli gündeme getiriyorum. Hep söylüyorum. Ancak her seferinde de söylediğimizle kalıyoruz.

Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum

Bartın’ın bir tane Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği var. Herkes tek çatı altında toplanmış vaziyette. Gelin Bartın olarak bu derneğimize sahip çıkalım. Tabii bizlerin yanında olan duyarlı esnaf ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Diğer esnaf ve vatandaşlarımıza da çağrıda bulunarak, duyarlılığa davet ediyoruz. Fahri üyelik için kayıtlarımız devam ediyor. Gelin bu derneğe sahip çıkın. Okul talebesi harçlığından 92 TL biriktirip bağış yapıyor. Gerisini sizler düşünün. Şu anda Mehmetçiklerimiz Zeytin Dalı Harekâtını başarıyla sürdürüyorlar. Dualarımız onlarla birlikte. Onlar bu vatan için orada mücadelelerini sürdürürken burada bize düşen görev bir olduğumuzu göstermektir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Gazilerimize Yüce Allah’tan acil şifalar niyaz ediyorum. Şu anda yürütülmekte olan operasyonlarda görev alan kahraman askerlerimize ve emniyet mensuplarımıza da kolaylıklar diliyorum.”

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535