• BIST 8718.11
  • Altın 2239.872
  • Dolar 32.3226
  • Euro 35.142
  • Bartın 4 °C
  • Ankara 3 °C
  • Bolu 0 °C
  • Kastamonu 2 °C
  • Zonguldak 5 °C
  • Karabük 3 °C
  • Sinemada Şaşkına Çeviren Evlilik Teklifi
  • Engelsiz Sanat Evi Faaliyetlerine Devam Ediyor
  • Zabıta’dan Fırın Denetimi
  • Sinemada Şaşkına Çeviren Evlilik Teklifi
  • Engelsiz Sanat Evi Faaliyetlerine Devam Ediyor
  • Zabıta’dan Fırın Denetimi

 “Bartın, tarihinin en büyük proje ve hizmetlerini kazanacak”

AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz, 31 Mart seçimlerinin Bartın için kader seçimi olduğunu vurguladı.
 “Bartın, tarihinin en büyük proje ve hizmetlerini kazanacak”

AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz, 31 Mart seçimlerinin Bartın için kader seçimi olduğunu vurguladığı. Aldatmaz konuşmasında, “Bartın’ın kaderini ve geleceğini değiştireceğiz. Bartın, tarihinin en büyük proje ve hizmetlerini kazanacak. Güçlü belediyecilik anlayışımızla şehrimizin sorunlarını da en kısa sürede çözerken israftan uzak ve dürüstlükten ödün vermeden çalışacağız. Bartın Belediyesinin nereye ne harcadığını bilmek herkesin hakkı. Tüm gelir ve giderleri kalem kalem halkımızın bilgisine sunacağız. Halkımızın güvenine layık olacağız” dedi.

Halkımız ‘Bartın’a hizmet gelsin’ diyor

AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz Bartın’ın kaderini tayin edecek 31 Mart seçimleri öncesinde kapı kapı, sokak sokak gezerek vatandaşlarla buluşmaya, halkın sorun ve taleplerini dinlemeye devam ediyor. Mahalle toplantılarında da kalabalık kitlelere hitap eden Aldatmaz Bartın halkının şahsına gösterdiği ilgi ve sevgiye teşekkür ederek, “Halkımızla iç içe, omuz omuza ve en önemlisi gönül gönüle bir seçim çalışması gerçekleştiriyoruz. Halkımızın desteği ve heyecanı bizleri her geçen gün daha da motive ediyor.  31 Mart Bartın için bir kader seçimi olacak. Vatandaşlarımız ‘Bu defa güçlü belediyecilik’ diyor. Halkımız ‘Bartın’a hizmet gelsin’ diyor. Halkımızın desteği ve heyecanı bizleri her geçen gün daha da motive ediyor” dedi.

Bartın’a tarihinin en büyük projelerini kazandıracağız

31 Mart akşamı Bartın’da kaybedenin olmadığı bir zafer yaşanacağını ve bu zaferi tüm Bartın halkı ile kucaklaşarak kutlayacaklarını söyleyerek açıklamasını sürdüren AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Aldatmaz, “Sıktığımız her elde halkımızın bize olan güvenini hissediyoruz. Çaldığımız her kapıda Bartın halkının değişim ve gelişim beklediğini görüyoruz. İnşallah 31 Mart akşamı Bartın bir zafer yaşayacak. Kaybedeni olmayacak bu zaferi tüm Bartın halkı ile kucaklaşarak, gönül gönüle kutlayacağız. Çıktığımız bu kutlu yolda gecemizi gündüzümüze katıp Bartın’a ekonomide, turizmde ve istihdam alanlarında can katacak projelerimizi hayata geçirmek için yorulmadan çalışacağız. Bartın’a tarihinin en büyük yatırımlarını ve en büyük projelerini kazandıracağız” dedi.

Bartın çok zaman kaybetti

Bartın’a büyük hizmetler kazandırma noktasında yerel yönetim ve iktidar uyumunun çok önemli olduğuna da vurgu yapan Belediye Başkan Adayı Aldatmaz, “Yerel yönetim ve iktidar uyuşmazlığının yaşandığı Bartın ne yazık ki çok zaman kaybetti. Bartın’ı geliştirecek, büyütecek ve sorunlara çözüm getirecek projelerde hızlı hareket edilemedi. Tüm bunlar Bartın halkının gözleri önünde yaşandı. Yerel yönetim ve iktidar uyumunun yaşandığı şehirler ise ekonomik anlamda güçlendi. Bu şehirler sayısız yatırımlar aldı. Bu şehirlerde içinden çıkılamaz sanılan sorunlar bile dev yatırımlarla kısa sürede çözüldü” diye konuştu.

Şehrimiz bu anlayışı hak etmiyor

Bartın’da mevcut yönetimin sorunları çözme noktasında yetersiz kaldığı gibi iktidar milletvekilinden destek istemekte de duyarsız kaldığına değinen Aldatmaz, Bugün Bartın’da yaşadığımız trafik ve su sorunlarına karşı mevcut belediye yönetimi pozisyon alamıyor. Pozisyon alamadığı gibi iktidar milletvekilinin kapısını bir kez olsun çalıp şehrin sorunlarını çözme konusunda istişare yapmıyor. Şehrin milletvekiline, ilgili genel müdürlüklere ve bakanlıklara tek bir proje talebi iletmiyor. Biz kendi kendimize yeteriz deniliyor ama olan Bartın’a oluyor. Bartın kan kaybediyor. Bartın zaman kaybediyor. Ekonomide, turizmde ve şehirleşme de geri kalıyor. Sorunların da ya üzeri örtülüyor ya da farklı söylemlerle geçiştiriliyor. Şehrimiz bu anlayışı hak etmiyor. Sular kenti diye anılan şehrimizde ki Bartın Irmağına hala kanalizasyon akıyor. Irmağın iki yakasını saran çöpler dahi belediye eli ile temizlenemiyor. Oysa Bartın Irmağına yapılacak yatırım şehrimizi bir turizm kentine dönüştürecektir. Bunu göremeyen ve Bartın Irmağı ile ilgili tek bir projeleri bile olmayanlar şehrimizin, insanımızın kaderi ve geleceği ile oynuyor” dedi.

Nereye ne harcadığını bilmek herkesin hakkı

Aldatmaz konuşmasının son bölümünde ise Bartın Belediyesinin gelir gider kalemlerini tüm Bartın halkının bilmeye hakkı olduğu söyleyip, “Halkımızın güçlü desteği ile Bartın’ın kaderini, geleceğini değiştireceğiz. Güçlü belediyecilik anlayışımızla gerçekçi ve uygulanabilir projelerimizi hayata geçirirken şehrimizin sorunlarını da en kısa sürede çözeceğiz. İsraftan uzak ve dürüstlükten ödün vermeden çalışacağız. Bartın Belediyesinin nereye ne harcadığını bilmek herkesin hakkı. Tüm gelir ve giderleri kalem kalem halkımızın bilgisine sunacağız. Halkımızın güvenine layık olacağız. Bartın mega projelerle donatıp kuzeyin yıldızı ve bir marka şehir yapacağız. Tüm halkımız müsterih olsun ki 31 Mart akşamı Bartın’da kaybeden olmayacak. Kazanansa Bartın ve Bartın halkı olacak” şeklinde konuştu.

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535