• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Bartın 15 °C
  • Ankara 11 °C
  • Bolu 13 °C
  • Kastamonu 25 °C
  • Zonguldak 15 °C
  • Karabük 15 °C
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!

‘Bartın’ı ortak akılla yöneteceğiz’

AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek yerel seçimler öncesinde çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.
‘Bartın’ı ortak akılla yöneteceğiz’

AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek yerel seçimler öncesinde çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bartın’da tüm çevrelerden büyük destek alan ve 16 Şubat 2019 tarihinde Bartın kamuoyuna projelerini deklare edecek olan Belediye Başkan Adayı Aldatmaz gerçekleştirdiği ziyaretlerde de Bartın’ı ortak akılla yönetmeye talip olduklarına vurgu yapıyor. Başkan Adayı Aldatmaz, Bartın’ı meclislerle yöneteceklerini ifade ederek, “Biz Bartın’ı sadece Belediye Meclisi ile değil, sadece bir kişinin ağzından çıkan sözle yönetmeyeceğiz. Kadın Meclisi, Eğitim Meclisi, Hayvan Hakları Meclisi, Engelliler ve Kimsesizler Meclisi, Spor ve Sanat Meclisi, İş Dünyası İstişare Meclisi gibi tüm kesimlerden insanların katılımlarıyla yöneteceğiz. Ben değil biz anlayışı ile hareket edecek ve tüm kararlarımızı ortak akılla alıp Bartın’ı ortak akılla yöneteceğiz” dedi.

Bartın her alanda gelişimini hızlandıracak

Aldatmaz, Bartın halkının kendilerine görev vereceğine tüm kalbiyle inandıklarını ifade ederken, “31 Mart Bartın için bir çıkış noktası olacak. Bartın’ı çıkmaz sokak olmaktan kurtaracak projelerimiz son aşamada. 16 Şubat tarihinde Bartın’da ki sorunlara köklü çözüm getirecek, Bartın’ı ekonomide, turizmde, sanayide ve sosyal alanlarda şahlandıracak projelerimizi halkımızla paylaşmanın heyecanını yaşıyoruz. AK Parti’nin belediyecilik anlayışı ortada. AK Parti Belediyeciliğine kavuşmuş tüm şehirlerin nasıl hızlı yol aldığı, mega projelerin bir bir hayata geçtiği ortada. İnsanlarımız değişim ve gelişim istiyor. İnanıyoruz ki 31 Mart akşamı Bartın’da yeni bir sayfa açılacak. Bu sayfa ile Bartın her alanda gelişimini hızlandıracak. İktidar ve yerel yönetim uyumu ile Bartın’ın önünü tıkayan sorunlar kısa sürede çözüme kavuşturulacak. Rutin belediyecilik hizmetlerini en iyi şekilde sunmaya devam ederken hayata geçireceğimiz projelerimizle Bartın bir marka kent ve kuzeyin yıldızı olacak” diye konuştu.

Şeffaf belediyecilik sunacağız

1 Nisan’da Bartın’da yeni bir yaşam başlayacağının da altını çizen Aldatmaz, “Her şeyden önce israf etmekten uzak bir anlayışla Bartın Belediyesini yöneteceğiz. Şeffaf belediyecilik anlayışı ile üstü kapalı değil her bir kuruşun hesabını verebilecek ve gelir-gider kalemlerine tüm halkımız ne zaman isterse erişebilecek” dedi.

İşsizliği gidermek ve kalkınan ekonomi için adayım

Çağdaş belediyecilik çerçevesinde park yapımları, kaldırım ve yol yapımları, bahçe düzenlemeleri, çeşme yapım ve onarımları, otobüs durakları, ışıklandırmalar gibi belediyelerin asli görevleri olan konularda zaten gerekenlerin en iyi şekilde yapılacağını kaydederek açıklamasını sürdüren Başkan Adayı Aldatmaz, “Asıl hedeflerimiz ise Bartın’da işsizliği gidermek ve ekonomik refahı sağlamak olacak. İşsizliği gidermek ve kalkınan ekonomi için bu göreve talip oldum. Bunun için projelerimiz hazır. 16 Şubat’ta bu projelerimizi tek tek açıklayacağız. Bartın’da işsizliği giderirken ekonomik refahı sağlayacak projelerimizle de herkesin yüzünü güldüreceğiz” diye konuştu.

Trafik kaosu bitecek imar planı mağduriyetleri giderilecek

Bartın’da sök-at anlayışıyla değil kalıcı ve uzun vadeli alt yapı oluşturacaklarına da vurgu yapan Aldatmaz, “Bartın’ın kültürel ve fiziksel gelişimine katkı sağlayacak projeleri hayata geçireceğimiz gibi bu alandaki tüm projelere de açık olacağız. Trafik sorununu çözümleyerek insanlarımızı trafik kaosundan en kısa sürede kurtaracağız. 3 bine yakın vatandaşımızın mağduriyet yaşadığı İmar Planını da revize ederek tek tek tüm mağduriyetleri gidereceğiz” dedi.

Değişim Bartın’ın gelişimi olacak

Aldatmaz, Bartın’ı meclislerle yöneteceklerini de sözlerine ekleyip, “Biz Bartın’ı sadece Belediye Meclisi ile değil aynı zamanda Kadın Meclisi, Eğitim Meclisi, Hayvan Hakları Meclisi, Engelliler ve Kimsesizler Meclisi, Spor ve Sanat Meclisi, İş Dünyası İstişare Meclisi gibi tüm kesimlerden insanların katılımlarıyla yöneteceğiz. Ben değil biz anlayışı ile hareket edecek ve tüm kararlarımızı ortak akılla alıp Bartın’ı ortak akılla yöneteceğiz. İnsanlarımız 31 Mart günü sorumluluk alarak değişime katkı sunacaklar. Bartın’ın değişimi Bartın’ın gelişimi olacak. Bu gelişim bugün vatandaşlarımıza yarın ise çocuklarımıza ve torunlarımıza hem yaşadıkları hem de doydukları bir Bartın olarak yansıyacak.” dedi.

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535