• BIST 4.896,07
  • Altın 1220.174
  • Dolar 19.1764
  • Euro 20.912
  • Bartın 1 °C
  • Ankara -3 °C
  • Bolu -5 °C
  • Kastamonu -6 °C
  • Zonguldak 0 °C
  • Karabük -2 °C
  • Kızılay Toplumun Anası Kadınlarımızın Yanında
  • “Yaraları Birlikte Sarıyoruz”
  • Ekipler Canla Başla Çalışıyor
  • Kızılay Toplumun Anası Kadınlarımızın Yanında
  • “Yaraları Birlikte Sarıyoruz”
  • Ekipler Canla Başla Çalışıyor

Bartınlı Muhtarlar Başkanını Seçti

Bartın Muhtarlar Derneği’nin olağan kongresi dernek binasında gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kongrede mevcut başkan Reşat Günay güven tazeledi.
Bartınlı Muhtarlar Başkanını Seçti

Bartın Muhtarlar Derneği Olağan Genel Kurulu’nda tek liste ile seçime giren mevcut başkan Reşat Günay Bartın Muhtarlar Derneği Başkanı Reşat Günay yeniden seçildi. Dernek binasında gerçekleştirilen genel kurula, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Toplantı öncesi vatandaşlar, derneğin faaliyetleri ve çalışmaları hakkında bilgilendirildi.

Günay’a tam destek

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kongrede ilk olarak Divan heyeti oluşturuldu. Divan Başkanı olarak Çakır Köyü Muhtarı Şenel Tabakoğlu belirlenirken üyeler de Karasu Muhtarı Nadir Küçükaltay ve Balat Muhtarı Şaban Tokses oldu. 1 Başkan ve 2 üye belirlenmesinin akabinde Yönetim ve Denetim Kurulu seçimi gerçekleştirildi. Dilek ve temennilerin ardından kongre sona erdi. 6 yıldır dernek başkanlığı görevini yürüten Reşat Günay, derneğe üye olan 81 muhtarın desteğiyle yeniden Bartın Muhtarlar Derneği başkanı seçildi.

Hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum

Kongre sonrası açıklama yapan Bartın Muhtarlar Derneği Başkanı Reşat Günay, destek veren herkese teşekkür etti. Günay, konuşmasında: “Öncelikle tüm muhtarlarımızı ve katılan herkese teşekkür ediyorum. Tek liste halinde gittiğimiz kongrede bizlere destek veren tüm muhtarlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da muhtarlarımızın hizmetinde olmaya devam edeceğiz. Yöremize, bölgemize ve ülkemize faydalı olabilmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Güzel hizmetlere imza atacağımıza canı gönülden inanıyorum. Muhtarlar Derneğimizin kongresinin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535