• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Bartın 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • Bolu 13 °C
  • Kastamonu 20 °C
  • Zonguldak 17 °C
  • Karabük 24 °C
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!

Bartınlı Ustaoğlu, Lob’in World 10.Avrupa Kalite Zirvesi’ni organize etti

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Lobin Yönetim Kurulu Başkanı ve Tüketici Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Bartınlı Fahri Ustaoğlu tarafından İngiltere'nin başkenti Londra organize edilen Lob’in World 10.Avrupa Kalite Zirvesi’ne katıldı.
Bartınlı Ustaoğlu, Lob’in World 10.Avrupa Kalite Zirvesi’ni organize etti

Lobin Uluslararası Danışmanlık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Tüketici Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Bartınlı Fahri Ustaoğlu tarafından İngiltere'nin başkenti Londra’da Lob’in World 10.Avrupa Kalite Zirvesi gerçekleştirildi. 20-22 Ekim tarihleri arasında yapılan zirveye AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç da katıldı. Zirvede Türk iş dünyasının önde gelen isimleri DMW( Uluslararası Diplomatlar Birliği) desteğiyle bir araya geldi. Ünlü iş adamları, Balkan ülkelerindeki meslektaşlarıyla kalite ve inovasyon konusunda deneyimlerini paylaşma imkanı da buldu.

Söyleşiler gerçekleştirildi

Lob’in World 10.Avrupa Kalite Zirvesi’nin açılış konuşmasını Lobin Uluslararası Danışmanlık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Tüketici Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Bartınlı Fahri Ustaoğlu gerçekleştirdi. Ustaoğlu’nun konuşmasının akabinde Southwark Belediye Başkanı Sunil Chopra konuşma yaptı. Yapılan konuşmaların ardından da Stratejik İş Birliği ve Global Pazarlar ve Uluslararası Ticari İlişkiler ve Türkiye konulu söyleşiler gerçekleştirildi. Uluslararası Kalite Ödülleri Töreni ile Lob’in World 10.Avrupa Kalite Zirvesi sona erdi.

İş dünyasının örnek isimleri katıldı

Lobin Uluslararası Danışmanlık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Bartınlı Fahri Ustaoğlu, etkinlikle ilgili düşüncelerini resmi sitesinden paylaştı. Ustaoğlu, şu ifadeleri kullandı; "20 – 22 Ekim 2017 tarihlerinde Londra Soutbank Üniversitesinde, imalat ve hizmet sektöründe inovasyona yönelik çalışmalarıyla örnek teşkil eden iş dünyasının örnek isimleri deneyimlerini paylaşmak üzere bir araya geldi. Lobin İnternational tarafından gerçekleştirilen 10th International Quality Summit, kalite bilincini geliştirmek ve markalar için geleceğin habercisi olan AR-GE’nin önemini konuşmak için Londra Soutbank Üniversitesinde toplandı.

Deneyimler paylaşıldı

İş dünyamızın temsilcileri, dünyada pazar payını arttırabilmek, kalite ve inovasyon konusunda deneyimlerini paylaşmak ve AR-GE konumlandırmasının önemini vurgulamak için Londra’da buluştu. Lobin İnternational bu amaçla Londra Soutbank Üniversitesinde, Türkiye’nin önde gelen sanayici ve iş adamlarının, bilgi birikim ve deneyimlerini aktarmasına fırsat veren etkinlikleri ile, devlet ve özel sektör temsilcilerinin yanı sıra STK’lar ve bürokrasinin de katılımcılar arasında bulunacağı Uluslararası Kalite Konferanslarını gerçekleştiriyor. Türkiye’nin yanı sıra Dünya’dan da iş ve siyaset dünyasının geniş katılımıyla gerçekleşen konferanslarda, talepler ve beklentiler üzerine yapılan araştırmalar sonucu tespit edilen ihtiyaçların giderilmesi için işbirliği imkanları arandı.

Önemli fırsatlar sunuyor

Türkiye’nin stratejik ve coğrafi yapısı, yatırımcılara sağlamış olduğu imkanlarla, Dünya’daki pazar payının yükseltilmesine önemli fırsatlar sunmaktadır. Günümüz tam rekabetçi piyasa koşullarında avantaj sağlamak için sadece kalite-maliyet hesapları yetmez. Pazarda kalıcı olabilmek için, AR-GE ekseninde oluşturulacak kalite ve inovasyon yeteneğinin sürdürülebilir olması gerekir. Bu amacı reel hale getirebilmek için Londra Soutbank Üniversitesi akademik kurulu uluslararası kalite zirvesine müracat eden sektör temsilcilerinin yapmış olduğu faaliyetleri değerlendirmektedir. Türk iş dünyasının dünya pazarlarına yönelik pazarlama stratejileri üretime yönelik girişimleri dünya pazarlarında yer almamıza imkan sağlayan müteşebbis ruhu, rekabet gücümüzü artırmaktadır. Sektör temsilcilerinin farkındalık oluşturan projelerine Londra Soutbank Üniversitesi tarafından verilecek sertifika ve ödüller önemli pazarlama avantajı sunmaktadır ve sunmaya devam edecektir.

Görüş ve öngörüler paylaşıldı

10th International Quality Summit AR-GE ve O’na bağlı olarak oluşturulacak kalite ve inovasyon tanımını yeniden şekillendirirken üretim, tüketim ve hizmet boyutunda uygulanabilir inovasyon arayışlarını londra/İngiltere'de katılımcılarla paylaştı. Başta İnovasyon ve Fikir Yönetimi olmak üzere, İş Dönüşümü, Operasyonel Mükemmellik, ve Maliyet Yönetimi konularında, Türkiye’nin Avrupa’da iş yapan önemli şirketlerin bizzat uygulayarak kazanılmış deneyimleri paylaşıldı. Kalite, hayatımızın her alanında yer alan bir olgudur. İster sanayi sektöründe olsun ister hizmet, kalite devamlı gelişen, kimi zaman da ulaşılmak istenen bir kavramdır. Kalite ancak, bilgilerin ve deneyimlerin paylaşılması ve hayata geçirilmesi ile ortaya çıkar. Kalite devrimi o vasıflara sahip insanlarca ve gerekli AR-GE çalışmalarının yapılması sonucu gerçekleşecektir.

Markalara 2017 Uluslararası Kalite Ödülü verildi

Bu zirve kalite ve inovasyonda Türkiye’nin geldiği noktayı bir kere daha vurgulaması bakımından büyük önem teşkil etmektedir. Bu zirvede, yönetim danışmanları, akademisyenler, Türkiye ve dünyanın önde gelen şirketlerinin yöneticileri ve bürokratları, iş birliği ve kalitenin yükseltilmesine ilişkin görüş ve öngörülerini Londra’da katılımcılar ile paylaştılar. Türkiye tanıtım stantları katılımcı markalar info stantları ile zirvede yer aldılar. Karşılıklı görüşme imkanları sunuldu. 10. Uluslararası Kalite Ödülleri Töreni Lobin İnternational tarafından gerçekleştirilen araştırma sonuçlarına göre girişimcilik ve inovasyona yönelik başarıları ilke edinerek sürdürülebilir rekabet avantajını elde eden markalara “2017 Uluslararası Kalite Ödülü” takdim edildi.”

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535