• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Bartın 19 °C
  • Ankara 21 °C
  • Bolu 22 °C
  • Kastamonu 17 °C
  • Zonguldak 16 °C
  • Karabük 20 °C
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!

Bartınspor için adaylığını açıklayan 2 isim bir araya geldi

Bartınspor Başkan Adayı Candemir Yazıcı, Bartınspor’un 10 Mayıs Perşembe günü saat 18.00’da gerçekleştirilecek olan Olağanüstü Genel Kurul Kongresi öncesi adaylığını açıklayan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Turgut Altınçubuk’u ziyaret etti.
Bartınspor için adaylığını açıklayan 2 isim bir araya geldi

‘Ortak liste ile seçime gidiyoruz’

Bartınspor’un 3 Mayıs Perşembe günü saat 18.00’da Bartın Belediyesi Cep Sineması’nda yapılması planlanan ancak yeterli çoğunluğun sağlanamadığı gerekçesiyle 10 Mayıs Perşembe gününe ertelenen Olağanüstü Genel Kurul Kongresinde başkanlık için adaylıklarını açıklayan Bartın esnaflarından Candemir Yazıcı ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu(ASKF) Başkanı Turgut Altınçubuk bir araya geldi. Altınçubuk’u ziyaret eden Yazıcı, kongre ile ilgili düşünceleri paylaştı. Sohbet havasında geçen ziyarette Yazıcı ile Altınçubuk ortak liste ile seçime gitme kararı aldı.

Ortak bir fikir birliğine vardık

Kongrenin hayırlara vesile olmasını dileyen Altınçubuk; “Biz federasyon başkanı olarak göreve talip olduk. Kongrede gördük ki bu işe kimse talip olmuyor. Kimsenin Bartınspor’a sahip çıkmadığı yönünde bir hava estirildiğini fark ettik. Bazı arkadaşların da kongre günü adaylıklarıyla ilgili konuşmalarının ardından biz de bu işe girmemiz gerektiğini düşündük. Biz Bartınspor’a sahip çıkmak istiyoruz. Candemir kardeşim de adaylığını açıklamıştı. Kendisiyle görüştük. Yapılması gerekleri tartıştık. Ortak bir fikir birliğine vardık. Candemir kardeşim de bizimle birlikte olduğunu söyledi. Birlikten güç doğar. Bu kardeşimiz çok çalışkan. Federasyonumuzun gücüyle bu kardeşimizin gücü birleştiğinde ortaya ciddi emek çıkacaktır” dedi.

Biz para yerine tecrübemizi ortaya koyacağız

Altınçubuk; “Biz geçmişten ders alarak neyin yanlış veya doğru olduğunu açık ve net biliyoruz. Biz başkan adaylığımızı söylediğimizde bize ‘Ne kadar para koyacaksınız?’ deniliyor. Biz emekliyiz. Bizde o kadar büyük rakamlar yok. Biz 18 senedir bu işin içindeyiz. Gözlemliyoruz. Trilyonlarca para harcandı. Bartınspor yeri geldi ligi 7. bitirdi. Yeri geldi 2.bitirdi. Bu ligde şampiyon olunmadığı müddetçe diğer sıralamaların bir önemi yok. Bu nedenle harcanan paralar çöpe gidiyor. Bize ‘parası yok’ diyecekler. ‘Bunlar bu işi nasıl yürütecek’ diyecekler. Kongrede destek olacaklar Bartınspor’u nasıl yürüttüğümüzü görecekler. Biz para yerine tecrübemizi ortaya koyacağız. Bartın halkının maddi destekleriyle ve tecrübelerimizle bu işi başaracağız. En büyük amacımız daha öncede söyledim. Altyapıya önem vereceğiz” diye konuştu.

Üye çalışması yapacağız

Bartın’ın takımında Bartınlı gençler oynayacağını belirten Altınçubuk; “İlk olarak tesislerimizi yenileyeceğiz. Altyapıyı güçlendirerek yolumuza devam edeceğiz. Diğer amatör spor kulüplerimizle birlik ve beraberlik içerisinde bu süreci sürdüreceğiz. Altyapı olmadan bu iş olmaz. Daha öncede söyledim. Bartın’ın takımında Bartınlı gençler oynayacak. Bir önemli konuda takım otobüsü. Bir otobüs alacağız. Bartınspor’umuzun renkleriyle bu otobüsü giydireceğiz. Biz altyapısı sağlam bir takım vaat ediyoruz. Bartınspor’un altyapısının güçlü olması diğer amatör takımlarımızı da harekete geçirecek. Bartınspor’un 193 üyesi var. Bugüne kadar hiçbir şekilde üye çalışması yapılmamış. Üye aidatlarını düzene sokarak, üye sayımızı artıracağız.” şeklinde ifade etti.

Taraftar gruplarını resmileştireceğiz

Taraftar gruplarının resmileştirileceğini söyleyen Altınçubuk; “Birçok taraftar gruplarımız var. Ancak bu gruplarımız resmi değil. Biz taraftar gruplarımızın bir dernek çatısı altında olmasını istiyoruz. Bazı arkadaşlarımız taraftar gruplarının liderleri olduklarını söyleyip faaliyetlerde bulunuyorlar. Ben faaliyetlerde bulunmalarına karşı değilim. Resmi olarak hiçbir grubun lideri değiller. Bu karmaşayı ortadan kaldıralım istiyoruz. Deplasmana giderken büyük sıkıntılar yaşanıyor. Bu derneğimize lokal açılacak. Gerekirse lokale biz de destek olacağız. Ellerinde resmi makbuzla kapı kapı dolaşıp yardım toplayabilecekler. Topladıkları paralarla deplasmana gidip gelebilecekler. İşte bunun resmi olması şart. Yaşanabilecek herhangi bir olumsuzlukta veya taraftarlara ulaşılmak istendiğinde muhatap alınacak bir dernek başkanı olacak. Emniyet de bu nedenle sıkıntı yaşıyor. Eğer taraftarlarımızın derneği olsa emniyet o derneği muhatap alacaktır. Biz eğer taraftarlarımızı tek bir dernek çatısı altında toplayabilirsek Bartın’da bir ilki başarmış oluruz” dedi.

Bartın’ın artık kaybedecek zamanı yok

Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ve Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Taner Çetin’i ziyaret edeceklerini söyleyen Akın; “Aday olma düşüncemizin ardından Bartın Belediyesi’ne ziyarette bulunma kararı aldık. En büyük destekçimiz Bartın Belediyesi’dir. En büyük desteği veren Belediye Başkanı Sayın Cemal Akın’dır. Bu nedenle kendisini ziyaret edip, projelerimizi anlatacağız. Projelerimizi değerlendireceğiz. Elbette ki bize söyleyecekleri olacaktır. İnşallah projelerimize olumlu bakar. Bize destek vereceğini söylerse biz de Sayın Belediye Başkanımızı ve Bartın halkını mutlu etmek için elimizden geleni yaparız. İnşallah bize bir şans verir. Eğer bize Sayın Başkanımız destek olursa bizim önümüze kimse taş koyamaz. Ancak bize ‘Siz çekilin. Benim başka düşüncelerim var’ derse de Sayın Başkanımıza da saygı duyarız. Seçim çok önemli. Bartın’ın artık kaybedecek zamanı yok. Güçlü bir altyapı ile şampiyonluğun geleceğini tekrar ifade edeyim. Görev kim gelirse gelsin altyapı olmazsa olmazdır. Kongrenin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” diye konuştu

Birlik ve beraberlik içerisinde Bartınspor için çalışmaya talip olduk

Bartınspor’un başarısı için el ele verdiklerini belirten Candemir Yazıcı; “Geçtiğimiz günlerde Bartınspor’a başkan adaylığını açıklayan Turgut Altınçubuk ile beraber ortak liste kararı aldık. Birlikten kuvvet doğacaktır. Başarının tartışmalarla veya kavgalarla gelmeyeceği açık. Birlik ve beraberlik içerisinde Bartınspor’un başarısı için mücadele edeceğiz. Turgut Abi ile ortak hareket edeceğiz. Benim projelerimle Turgut Abinin projeleri arasında hiçbir fark yok. Hep aynı şeyleri dile getiriyoruz. Bu takıma kalıcı eserler bırakacağız. Ben birlikten kuvvet doğacağı kanaatindeyim. Bartın Belediyesi’ni temsilen abilerimizin de yer aldığı ortak bir liste yapabiliriz. Tabii bu konuyla ilgili Sayın Belediye Başkanımızı ve Sayın Belediye Başkan yardımcımızı ziyaret edeceğiz. Onlardan gerekli onayı alırsak bu yola Turgut Abi ile birlikte devam edeceğiz. Bartınspor’un başarısı için daha önce görev alan arkadaşlarımızdan daha fazla koşturacağız. Onlar nerelerde hata yaptıysa biz oralarda hata yapmamaya çalışacağız. Bartınspor’un geleceği için birlik ve beraberlik içerisinde Bartınspor için çalışmaya talip olduk. Allah inşallah utandırmaz” dedi.

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535