• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • Bartın 24 °C
  • Ankara 27 °C
  • Bolu 27 °C
  • Kastamonu 23 °C
  • Zonguldak 19 °C
  • Karabük 25 °C
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!

Bartınspor Sevdalısı Candemir Yazıcı adaylığını açıkladı

Bartın esnaflarından Candemir Yazıcı, Bartınspor'un 3 Mayıs Perşembe günü saat 18.00’da Bartın Belediyesi Cep Sineması'nda gerçekleşecek Olağanüstü Genel Kurulda başkan adayı olduğunu açıkladı.
Bartınspor Sevdalısı Candemir Yazıcı adaylığını açıkladı

Köklü değişiklikler yapılacağının sözünü verdi

Bartın esnaflarından Candemir Yazıcı, Bartınspor'un 3 Mayıs Perşembe günü saat 18.00’da Bartın Belediyesi Cep Sineması'nda gerçekleşecek Olağanüstü Genel Kurulda başkan adayı olduğunu açıkladı. Yönetimsel yanlışlar nedeniyle 3.Lig hayalinin gerçekleşmediğini belirten Yazıcı; “Takımımız için birçok projemiz var. Bu projelerimizi kongre günü açıklayacağım. Biz göreve geldiğimiz takdirde Bartınspor’da değişmesi gereken her ne varsa yapılacak. Gitmesi gereken her kim varsa bu kulüpten gidecek. Bunun garantisini veriyorum. Bartınspor’da insanlar almaya değil, vermeye gelecekler. Bartınspor alma yeri değil, verme yeridir” dedi.

Bartın esnaflarından Candemir Yazıcı, Bartınspor Başkanı Mehmet Bulut’un istifasının ardından 3 Mayıs Perşembe günü saat 18.00’da Bartın Belediyesi Cep Sineması'nda yapılacağı duyurulan Olağanüstü Genel Kurulda başkan adayı olduğunu açıkladı. Projelerle ve işi bilen yönetimle yola çıktığını belirten Yazıcı; “Takımımız için birçok projemiz var. Bu projelerimizi kongre günü açıklayacağım. Mehmet Başkan seçildikten sonra ‘neşteri vuracağız’ dedi. Fakat 2 yıl boyunca neşter vurulmadı. Biz göreve geldiğimiz takdirde Bartınspor’da değişmesi gereken her ne varsa yapılacak. Köklü değişiklikler yapılacağının sözünü veriyorum. Gitmesi gereken her kim varsa bu kulüpten gidecek. Bunun garantisini veriyorum. Bartınspor’da insanlar almaya değil, vermeye gelecekler. Bartınspor alma yeri değil, verme yeridir” dedi. 

Bartınspor sahipsiz değil

Yazıcı; “Kongre kararının alınmasının akabinde aday çıkmaması üzerine aday olmaya karar verdim. Bartınspor’un sahipsiz kalmayacağını bir kez daha göstermek istiyorum. Bir iki haftadır bazı çalışmalar olduğunu görüyor ve duyuyoruz. Murat Yıldırım kardeşimizin aday gösterilmek istenmesine rağmen aday olmayacağını açıkladı. Belediye Başkanı Sayın Cemal Akın’ın Enes Beyi çağırdığı söyleniyor. Tüm bu gelişmelerin yanında ben de tekrar aday olduğumu açıklıyorum. Belediye Başkanı ile benim bir görüşmem olmadı. Ancak Sayın Başkan bizi de ciddiye alırsa ve çağırırsa görüşürüz. Kalbi kadar yakınız ona. Başkanımızı seviyoruz. Onu da örnek alıyorum. Çünkü Sayın Başkan da bu göreve kolay gelmedi. Çok seçim kaybederek bu göreve geldi. Ancak yılmadı ve istediği göreve geldi. Ben de yılmıyorum. Tabii tercih oy kullanacak olan büyüklerimizin” diye konuştu.

Bizde sahiplenme başkalarının zoruyla oluyor

Bartınspor’u yönetimlerin zorla Bartınspor’u sahiplendiğini belirten Yazıcı; “Bu işin büyük paralarla olmayacağını ispat edeceğim. Bu işler büyük paralar harcayarak olmuyor. Kırşehir 1 trilyon 250 bin TL harcayarak şampiyon oldu. Ayakbastı parası da 1 trilyon 300 bin TL alacak. Yani neredeyse bu işi bedavaya getirdi. Bunu nasıl başardılar? İyi yöneterek başardılar. Bizim takımımız Kırşehir’de 2-3 gömlek üstün. Ancak yönetim bakımında 5-6 gömlek geriden geliyoruz. Bizdeki sahiplenme anlayışıyla Kırşehir’de ki sahiplenme anlayışı da farklı. Bizde sahiplenme Vali Beyin veya Sayın Belediye Başkanının zoruyla oluyor. Para toplama konusunda bile zorlama oldu. Okula giden çocuğun cebindeki harçlığa göz koyduk.  Yönetimde görev alanlar verdikleri paraları Bartınspor’a borç olarak verdiklerini söylüyorlar. Harçlıklarından para biriktirip de Bartınspor’a veren çocuğun parasını kim geri verecek? Bunlar sorgulanmalıdır” dedi.

Bu tür yanlışlara düşmeyeceğiz

Şampiyonluğa oynayan bir takım oluşturacaklarını belirten Yazıcı; “Bu yıl 3.kez aday oluyorum. Beni yıldıracaklarını sanmasınlar. Doğruları söylemeye devam edeceğiz. Eğer bu görev bize nasip olursa şampiyonluğa oynayan bir takım oluşturacağız. Önümüzdeki yıl statünün değişme ihtimali de olabilir. Türkiye Futbol Federasyonu’nda ki abilerimizden aldığım bilgiye göre birincilerin direkt çıkıp, ikincilerin de Play-Of oynaması gündeme gelebilir. Şuanda bile önümüzdeki sezonun kadrosu ile ilgili kendi çapımızda girişimlerde bulunuyoruz. Bartın’a artık topçu getiremiyoruz. İstanbul’da 15-20 bin TL’ye oynayan topçular Bartın deyince 80 bin TL’den kapı açıyor. Hovarda bir takım haline getirdiler. Hovardaca para harcıyoruz. Yönetimsel yanlışlar yapıldı. Futbolcu alındı. 2 gün sonra geri gönderildi. 15-20 bin TL’ler boşa gitti. 3 futbolcuyu devre arasında göndererek, vatan haini ilan ettik. Ancak 2 tanesini geri aldık. Biz bu tür yanlışlara düşmeyeceğiz” şeklinde konuştu.

Yönetimin büyük başarısızlığı var

Yazıcı; “Ben buradan Bartınspor’un kongresinde oy kullanacak olan abilerimize sesleniyorum. Bu işe birileri dur desin. Bu şekilde 3-4 trilyon paralar harcayarak bu işlerin olmayacağını görelim. Oy kullanacak abilerimizin bizden yana teveccüh göstereceklerine inanıyorum. Bu arada Bartınspor taraftarlarına da teşekkür etmek istiyorum. 156 takım arasında bizim kadar takımına sahip çıkan bir taraftar grubu yok. Buradaki evimizde oynadığımız maçlarda bunu gösterdiler. Deplasmanda da ellerinden geldiğince destek oldular. Bu sene yapılacak olan her şeyi Bartın halkı yaptı. Para alınacak her yerden paralar alındı. 3.Lige çıkılamamasının şehrin bir ve bütün olamamasıyla alakası yok. Şehir bir bütün oldu ve takımını destekledi. Bu yönetimin başarısızlığıdır. İnşallah bunu büyüklerimiz görür” dedi.

Neyin hesabını yapıyorlar?

Kongre tarih ve saatinin neden değiştirildiğini soran Yazacı; “Olağanüstü Genel Kurul Kongresinin tarihi geçtiğimiz günlerde 5 Mayıs olarak açıklanmış ve gerekli duyurular yapılmıştı. Bartınspor Kulübü Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada 5 Mayıs Cumartesi günü saat 14.00’da Ticaret ve Sanayi Odası'nda yapılacağı açıklanan Bartınspor'un Olağanüstü Genel Kurul Kongre tarihinde değişikliğe gidildiği belirtildi. 3 Mayıs Perşembe günü saat 18.00’da Bartın Belediyesi Cep Sineması'nda yapılacağı duyuruldu. Çoğunluk sağlanamadığı takdirde 10 Mayıs 2018 Perşembe günü yine aynı yer ve saatinde gerçekleştirilecek. Şimdi ben soruyorum. Neden tarih ve yer değişti? Neyi hesap ediyorlar? Sanayi ve Ticaret Odası herkesin gelip gidebileceği merkezi bir yer.  TSO’da o gün herhangi bir program yoksa orada yapılması daha iyi olurdu. Neden Belediye Cep Sineması’nda yapılıyor? Neden gündüz yapmak varken, akşam saat 18.00’a alındı? Bu soruların yanıtlanması gerekiyor” diye konuştu.

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535