• BIST 9079.97
  • Altın 2323.978
  • Dolar 32.361
  • Euro 34.9394
  • Bartın 15 °C
  • Ankara 13 °C
  • Bolu 13 °C
  • Kastamonu 12 °C
  • Zonguldak 15 °C
  • Karabük 14 °C
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • “Aladağ’ına Seyir Terası ve Piknik Alanı İnşa Edeceğiz”
  • Sinemada Şaşkına Çeviren Evlilik Teklifi
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • “Aladağ’ına Seyir Terası ve Piknik Alanı İnşa Edeceğiz”
  • Sinemada Şaşkına Çeviren Evlilik Teklifi

Bartınspor’un yeni hocası ‘Şeref Mesut Özşan’

Bartınspor Olağanüstü Kongresi ile göreve gelen Kulüp Başkanı Enes Eser, ilk transferini gerçekleştirdi. Birçok önemli takımda çalışan ve kariyerinde çok sayıda şampiyonluğu bulunan Teknik Direktör Şeref Mesut Özşan ile anlaşma sağlandı.
Bartınspor’un yeni hocası ‘Şeref Mesut Özşan’

Gelecek sezon Spor Toto Bal Ligi’nde  zirve mücadelesi vermenin hesaplarını yapan temsilcimiz Bartınspor’da transfer için ilk adımlar atıldı. Daha önce Maltepespor, Anadolu Üsküdar, Vefa, Kağıthanespor, Afyonspor, Gebzespor, Küçükpazar ve Beylerbeyi gibi birçok önemli takımda çalışan ve kariyerinde çok sayıda şampiyonluğu bulunan Teknik Direktör Şeref Mesut Özşan ile anlaşma sağlandı. Teknik Direktör Özçan için Bartınspor Tesisleri’nde imza töreni düzenlendi. Özşan’ın Yardımcılığını Murat Büyüköner ve kaleci antrenörü Semih Ağırağa yapacak.

Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum

Sezonun hayırlı uğurlu olmasını dileyen Bartınspor Basın Sözcüsü Murat Karaman; “ Bartın Belediyesi’nde ilk Yönetim Kurulu toplantımızı yaptık ve görev dağılımını gerçekleştirdik. Hemen hızlı bir şekilde de transfer görüşmelerine ve teknik direktörümüz ve teknik kadromuzla anlaşmaya yönelik çalışmalarda bulunduk.  Bu sezonun hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Teknik Hocamızla anlaşmaya vardık

İmza töreninde değerlendirmelerde bulunan Bartınspor Başkanı Enes Eser; “İlk Yönetim Kurulu toplantımızı yaptık ve görev dağılımını da gerçekleştirdik. Tabi en önemli husus teknik konuydu. Teknik Hocamızla anlaşmaya vardık. Teknik Hocamız geçen sene Maltepespor’un Beylerbeyi Üsküdar Anadolu’yu çalıştıran Şeref Özşan. Nam-ı değer Mesut Hoca. Camiamıza hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. Yardımcısı Düzcespor’un eski kaptanlarından Murat Hocamız. İnşallah camiamıza hayırlı olur. Tabi hocamızın direktifleri doğrultusunda önce iç transferde sonra dış transferde görüşmelerimize devam ediyoruz” dedi.

Sporun içinden geliyoruz

Yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Eser, konuşmasının devamında şu ifadeleri kullandı; “Bütçemiz gidişata göre şekillenecek. Bartın büyük bir şehir. Bizlerde bunun bilincinde ve sorumluluğundayız. Gönlümüz her zaman şehrimizi en iyi şekilde temsil etmek olur. İlimizin en önemli marka değeri Bartınspor. Bizlerde sporun içinden geliyoruz. İyi bir Yönetim Kurulu oluşturduk. Bize inananlara layık bir takım oluşturmaya çalışacağız. Bu doğrultuda bütçemizi ona göre ayarlayacağız.  Mehmet Bulut Başkanımıza ve Yönetim Kuruluna emeklerinden dolayı öncelikle teşekkür ediyoruz. En kısa sürede kendisine nezaket ziyaretinde bulunacağız. Mehmet Bulut Başkanımız bir Bartınspor sevdalısıdır. Her zaman temaslarımız devam edecek. Biz aynı şehrin inşalarıyız. Burada yaşıyoruz. Buradan ekmek yiyoruz. Dolayısıyla ilişkilerimizi hep dostane bir şekilde sürdürmeye devam edeceğiz.

Şehrimizin bir kaygısı olmasın

Bizim amacımız daha önceki başkanlarımızla birlikte bütünlüğü sağlamak. İlimizde tüm küskünleri barıştırmak topyekun amaca ve hedefe yönelik hizmet etmek. Bu bizim en büyük arzumuz. Çünkü bizim kavgayla, gürültüyle değil, ılıman, iletişimle dostane kol kola bu hedefe he birlikte yürümek istiyoruz. Biz sadece kongrenin takdir ettiği bir Yönetim Kuruluyuz. Ama takım hepimizin. Şehrimizin takımı. Dolayısıyla hepimizin bir bütün olarak bu yolda birlikte devam edeceğiz. Biz de bu anlamda gerekli girişimler neyse yapmaya çalışacağız. 20 yıldır Mesut Hocamızı tanıyorum. Bu işlerde çok fazla duygusal olmamak lazım. Sezon bittiğinden beri Hocamla istişareler halindeyiz. Şehrin ne beklediğini be istediğini de biliyoruz. Çok önemli bir sorumluluk üzerimizde. Demoralize olmuş bir taraftar var. 2 senedir son dakikalarda kaçan bir şampiyonluk var. Biz bu sene insanları bir beklenti içerisine sokmadan ama bunun bilincinde olarak hocamızla, yönetimimizle, futbolcu kadromuzla da icraatı yaparak arkadan sürüklemek istiyoruz.  Gayemiz amatör ruhla profesyonel bir mücadele vermek. Bu yüzden şehrimizin bir kaygısı olmasın.

Yaptığımız icraatlarla konuşmak istiyoruz

Kimsenin bir korkusu olmasın. Şehrimizi biliyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Sözlerimizle değil yaptığımız icraatlarla konuşmak istiyoruz. İnşallah Allah bizi bu yolda muvaffak eder. Zorlu bir görev bunun bilincindeyiz.  Ben 1996 yılında futbola Bartınspor’da başladım. Sonra süreç içerisinde Zonguldakspor ve Karabükspor’un alt yapısına transfer oldum. 2000’li yıllarda bu tesislerde yaşadım. Bu havayı soluduk. Bu yüzden bu tesisisin kokusunu, havasını biliyoruz. Yabancısı da değiliz. Biz sosyal medyada dahil hiçbir yerde herhangi bir polemiğe girmede bir bütün olarak eski başkanlarımızda dahil bizi seven ve sevmeyen hepimiz dostane ılıman iyi ilişkiler içerisinde bir havayı yakalamak istiyoruz. Bunu yakalarsak başarı kendiliğinden gelir. Fikirlere hep açığız. Takım bizim. Buradayız. Görevimizin başındayız. Bu yönetimdeki herkes aslında bu takımın başkanıdır. Sağ olsunlar abilerimiz bizi bu göreve layık gördüler. Kongre üyeleri layık gördü. Biz sadece bu bayrağı tutan kişiyiz. Yanımızdaki her abimiz bizim için birer başkandır. Kulübü en iyi şekilde temsil edeceğiz. Bundan kimsenin kaygısı olmasın. biz şuan tamamen hedefe odaklanmış durumdayız. Rakip takımlar şuanda kadrolarını şekillendirdi belki transferlerini bitirdi. Bizim kongremizin geç olmasından kaynaklı olarak mümkün mertebe daha fazla zaman kaybetmeden bu oluşumu biran önce sağlamak istiyoruz.”

165 bin TL’lik 3. ligde bir takım kurdum

Bartınspor Teknik Direktörü Şeref Mesut Özşan ise konuşmasında; “Sakarya doğumluyum. İstanbul bölgesi hocasıyım. Futbolculuk yıllarım hariç 25 yıldır bu işin içerisindeyim. 12 sene yardımcı hocalık yaptım. 12 senedir de teknik direktörlük yapıyorum. Beylerbeyi, Üsküdar Anadolu, Gebze, Afyon ve Gaziosmanpaşa takımlarında teknik direktörlük yaptım. Ayazağa, Vefa, Küçükpazar, Kağıthane, Çengelköy amatör takımlarda çalıştım. 2 tane şampiyonluğum var. Beylerbeyi ile Anadolu’yu 3. ligden 2. lige çıkardım. Çalıştığım bütün amatör takımlarda da grup şampiyonu olup Türkiye finallerine gittim. İki tane orda da final kaybettim. Son Beylerbeyi ile çalıştığım dört senede Ankara’da Denizli’de finallerde ikincilik maçını oynayıp maalesef hüsranla evimize döndük ama kurduğumuz takımın bütçesiyle iftihar edebilirim. 165 bin TL’lik 3. ligde bir takım kurup 27 amatörle oraya kadar gidip orada da oyuncularımızın hepsini satıp geri döndük. Böyle bir özgeçmişimiz var” dedi.

Herkesin iftihar edeceği bir takım çıkacak

Özşan; “Bu hedefle alakalıdır. Bu şehrin bir beklentisi bir hedefi var. Öncelikle bu hedefe uygun oyuncu grubunu bir araya getirip sonra hiç kimseye haber vermeden yani karda yürüyüp izimizi belli etmeden hedefe gitmek isterim. Şampiyonluk Kaf Dağının arkasında bir mücevher bütün takımlar onu almak istiyor. Bende almak istiyorum ama bir tane şampiyon çıkacak. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki herkesin iftihar edeceği bir takım çıkacak” diye konuştu.

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535