• BIST 9079.97
  • Altın 2308.611
  • Dolar 32.3171
  • Euro 35.0449
  • Bartın 20 °C
  • Ankara 17 °C
  • Bolu 14 °C
  • Kastamonu 15 °C
  • Zonguldak 20 °C
  • Karabük 19 °C
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • “Aladağ’ına Seyir Terası ve Piknik Alanı İnşa Edeceğiz”
  • Sinemada Şaşkına Çeviren Evlilik Teklifi
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • “Aladağ’ına Seyir Terası ve Piknik Alanı İnşa Edeceğiz”
  • Sinemada Şaşkına Çeviren Evlilik Teklifi

Başkan Akın’dan Bakan Karaismailoğlu’na Teşekkür

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, beraberinde Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) İl Başkanı Ercüment Özçelik ile birlikte Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun Bartın programına eşlik etti.
Başkan Akın’dan Bakan Karaismailoğlu’na Teşekkür

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, beraberinde Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) İl Başkanı Ercüment Özçelik ile birlikte Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun Bartın programına eşlik etti. Başkan Akın, ilk olarak Bakan Karaismailoğlu için Kumluca Coşkun Yılmaz Stadyumu’nda düzenlenen karşılama törenine katıldı. Başkan Akın, Bakan Karaismailoğlu’na Bartın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ileterek, afet bölgesinde ki hasarın giderilmesi adına verdiği destekler için teşekkür etti.

baskan-akin-bakan-karaismailogluna-afet-bolgesine-destekleri-icin-tesekkur-etti-5.jpg

Köprü Açılışına Katıldı

Karşılama töreninin ardından Karaismailoğlu, Ulus ilçesi ile Kumluca beldesi Zafer Köyü arasında ulaşımı sağlayan Kumluca-2 köprüsünün yerine yapılan panel köprünün açılışını gerçekleştirmek üzere bölgeye gitti. Köylü vatandaşlarla sohbet eden Bakan Karaismailoğlu’na Belediye Başkanı Cemal Akın ve MHP İl Başkanı Ercüment Özçelik de eşlik etti. Açılış sonrası yaptığı incelemeler sırasında Bakan Karaismailoğlu, Bartın Valisi Sinan Güner ve Belediye Başkanı Cemal Akın’dan sürekli bilgiler aldı. Bakan Karaismailoğlu, afet bölgesinde kamu kurum ve kuruluşları ile Bartın Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalar için teşekkürlerini iletti. 11 Ağustos tarihinde meydana gelen sel felaketinin arından tüm imkanlarını bölgeye seferber eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na şükranlarını ileten Başkan Akın, sel felaketi nedeniyle yaşanan bu zor zamanlarda Bartın’ın yanında olduğu için Bakan Karaismailoğlu’na teşekkür etti.

baskan-akin-bakan-karaismailogluna-afet-bolgesine-destekleri-icin-tesekkur-etti-15.jpg

Bakan Karaismailoğlu’na Eşlik Etti

Zafer Köyü’nde gerçekleştirilen açılış ve incelemelerinin ardından Bakan Karaismailoğlu, Akören Köyü’nde selde hayatını kaybeden vatandaşın ailesine taziyede dileklerini iletti. Buradaki taziye dilekleri sonrası Yenihan yolunda incelemelerde bulunan Bakan Karaismailoğlu, Kavlakdibi-Bahçecik Köprülerinde devam eden çalışmaları da yerinde görüp bilgi aldı. İncelemelerin akabinde de Abdipaşa Belediyesi’ni ziyaret eden Bakan Karaismailoğlu, bölgede yaptığı incelemelerde ilgili değerlendirmelerde bulunarak, yapılması gereken çalışmaları değerlendirdi. Belediye ziyaretinin ardından da Bakan Karaismailoğlu, Bartın programını noktalayarak, Abdipaşa Stadyumu’ndan Sinop Havaalanı’na intikal etti. Bakan Karaismailoğlu’na tüm Bartın programında Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) İl Başkanı Ercüment Özçelik ile birlikte eşlik eden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, ziyaret sonunda Karaismailoğlu’na ziyaret nedeniyle duyduğu memnuniyeti bir kez daha dile getirerek, teşekkür etti.

baskan-akin-bakan-karaismailogluna-afet-bolgesine-destekleri-icin-tesekkur-etti-18.jpg

“Bartın Belediyesi Olarak Üzerimize Düşen Ne Varsa Yapmaya Çalıştık”

Ziyaret programının ardından değerlendirmelerde bulunan Başkan Akın; “11 Ağustos tarihinde meydana gelen sel felaketinde bölgedeki 111 kilometrelik yol ağımızda hasarlar meydana gelmişti. Selin ilk saatlerinden itibaren Bartın Belediyesi gibi Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı da alanda aktif görev alanlar arasındaydı. Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu’nun talimatıyla bölgede görev alan ekipler selin hemen ardından kapanan yollarımızı ulaşıma açabilmek adına çalışmalara başlamıştı. Bizler bir taraftan acil ihtiyaçların karşılanması, vatandaşların güvenli alanlara taşınması, ev ve dükkanların temizlenmesiyle uğraşırken bir taraftan da bölgeye ulaşımın sağlanması adına Bakanlığımız büyük mücadele vermiştir. Bartın Belediyesi olarak alanda 67 personel, 5 kepçe, 1 ekskavatör, 2 kuka, 3 kamyon, 1 arazöz, 2 hizmet minibüsü, 1 itfaiye aracı, 2 kavşak suyu tankeri, 2 ilaçlama aracı, 2 motopomp ile alanda aktif görev alarak vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını temin etmeye çalıştık. Birlik ve beraberlik içerisinde afet bölgesinde hayatın normale dönmesi adına büyük bir çalışma yaptık. Selin meydana geldiği 11 Ağustos’tan bugüne kadar vatandaşımızın yanında olduk, olmaya da devam ediyoruz.  Afet bölgesindeki çalışmalara destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

baskan-akin-bakan-karaismailogluna-afet-bolgesine-destekleri-icin-tesekkur-etti-16.jpgbaskan-akin-bakan-karaismailogluna-afet-bolgesine-destekleri-icin-tesekkur-etti-4.jpgbaskan-akin-bakan-karaismailogluna-afet-bolgesine-destekleri-icin-tesekkur-etti-11.jpg

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535