• BIST 9689.36
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Bartın 24 °C
  • Ankara 27 °C
  • Bolu 28 °C
  • Kastamonu 27 °C
  • Zonguldak 18 °C
  • Karabük 26 °C
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!

Başkan Yardımcısı Günay’dan Gençlikspor’a transfer sözü

Bartın Birinci Amatör Lig’de mücadele eden Bartın Gençlikspor Kulübü futbolcuları, kaynaşma ve dayanışma yemeğinde kulüp yöneticileriyle bir araya geldi.
Başkan Yardımcısı Günay’dan Gençlikspor’a transfer sözü

Bartın Gençlikspor Başkanı Halil Balık, futbolcularla Varol Otel’de düzenlenen kaynaşma yemeğinde bir araya geldi.  Yemeğe Başkan Balık’ın yanı sıra Başkan Yardımcıları Turgut Altınçubuk ve Reşat Günay, ASKF Genel Sekreteri Esat Günaydın, Yönetim Kurulu Üyeleri İsmail Ekerbiçer ve Mehmet Karakaya, Bartın GençlikSpor Antrenörü Özgür Özdilkural, Bartıngücü Spor Kulübü Başkanı Halil Altınçubuk, Pusula Gazetesi Sahibi Dündar Yavuzaslan ve futbolcular katıldı. Yeni sezon için transferin gerekliliğine değinen teknik ekip ve futbolculara, Bartın Gençlikspor Başkan Yardımcısı Reşat Günay, 2018-2019 sezonu için 10 futbolcu transfer edileceğinin sözünü verdi. Kulübün malzeme eksikliği ile tuvalet ve duşların yenilenmesi noktasında da Kulüp Başkanı Halil Balık gerekenin yapılacağını ifade etti.  

Bu kulübün bu noktada olmaması gerekiyor

Sohbet havasında geçen yemekte ilk olarak konuşma yapan Bartın GençlikSpor Antrenörü Özgür Özdilkural; “Bu yıl son anda lige katılabildik. Bu bizi olumsuz etkiledi. Aramıza yeni arkadaşlar katarak devam ettik. Bartın Gençlikspor Bartın’da ilk kurulan kulüplerden bir tanesidir. Önemli futbolcuların bu takımdan çıkıp, Bartınspor’da forma şansı bulduğunu biliyoruz. Bu kulübümüz bir il takımıdır. Bu kulübün bu noktada olmaması gerektiğini düşünüyorum. 2007-2008 sezonunda 10 maçlık bir periyot vardı. 10 maçın 9’unu kazanmıştık. O dönemde yönetim takımın isteklerini yerine getirebiliyordu. Dışarıda kamp yapabiliyorduk. İlçelere gidileceği zaman bir gün öncesinden gidip kalabiliyorduk. Şimdi neden yapılamasın. İnşallah yeni sezonda bunları yaparız” dedi. 

Ligi iyi bir konumda bitirmek istiyoruz

Özdilkural; “Bartınspor Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk mücadelesi veriyor. İnşallah 3.lige çıkar. Bartınspor’un profesyonel lige çıkması sizlerin de önünü açacak. Yeni sezon için planlama yapacağız. Sezonun bitiminde oturup konuşacağız. Bartın’ın en köklü olan kulübün Bartınspor’un ardından ikinci takım olarak yer alması gerekiyor. İnşallah bunu önümüzdeki süreç içerisinde görürüz. Bu süreç içerisinde dışarıdan da bazı arkadaşları bulmak zorundayız. 3-4 maçımız kaldı. Bu karşılaşmaları da kazanarak, ligi iyi bir konumda bitirmek istiyoruz. İnşallah daha iyi seviyede ve daha iyi durumda olacağız” diye konuştu. 

Ezilen değil, ezen bir takım oluşturacağız

Bartın Gençlikspor Başkan Yardımcısı Reşat Günay; “Bartın Birinci Amatör Lig’de mücadele eden takımımızda ki futbolcularımızla kaynaşmak amacıyla böyle bir yemek tertip ettik. Çocuklarımızla sürekli işlerimiz nedeniyle bir araya gelemiyoruz. Bu nedenle böyle bir yemek düşünüldü. Sağolsun Kulüp Başkanımız Sayın Halil Balık da bizleri yalnız bırakmadı. 18 kişilik futbolcu grubumuzla burada bir araya geldik. Takımımızın bazı eksiklikleri var. Önümüzdeki sezon daha düzenli ve sistemli bir şekilde lige katılacağız. Başkanımıza futbolcularımız sorunları iletti. Biz de Sayın Başkanımızla sürekli istişare halindeyiz. Tuvalet ve duşların yenilenmesi için Sayın Başkanımız gerekenin yapılacağını söyledi. Bir de hocamız ve futbolcu kardeşlerimiz transferin gerekliliğinden bahsetti. Ben de Başkan Yardımcısı olarak size yeni sezon için 10 futbolcu transferi sözünü veriyorum. Ezilen değil, ezen bir takım oluşturacağız. Gerçekten şartlar çok zor. Yıllardır bu işin içindeyim. Bazı şeyler kolay olmuyor. Elimizden gelen maddi manevi desteği veriyoruz. Gereken desteği vermeye de devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Futbolcu yetiştiren bir takım olsun

Futbolcuların sorunlarını dinleyen Bartın Gençlikspor Başkanı Halil Balık ise; “Yönetici arkadaşlarımızı sağ olsunlar beni Başkanlığa layık görüyorlar.  5-6 yıldır bu görevi sürdürüyorum. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bu işe gönül veren arkadaşlarımıza destek oluyoruz. Çalışıp çabalarsak başarı geliyor. Bize düşen çok çalışmak. O sahanın tozunu yutmadan başarı gelmiyor. Bartın’ın sıkıntısı büyük. Bartınspor’a futbolcu verildiği zaman oynatılmamasında şikâyetçi olunuyor. Yani verilen futbolcular Bartınspor’da oynatılmıyor. Böyle bir sıkıntı var. Tüm amatör spor kulüplerinin başkanları Bartınspor yönetimine girsinler. Altyapıdan yetiştirilen futbolcuları oynatalım. Futbolcu fabrikası gibi futbolcu yetiştiren bir takım olsun. Tabii tuvalet ve duşlarla ilgili sorunları ilettiler. Duş ve tuvaletleri yenileriz. Takıma takviye ile ilgili de yeni sezonda gereken yapılacaktır” dedi. Yapılan konuşmaların ardından gerçekleştirilen toplu fotoğraf çekimi ile yemek programı sona erdi.

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535