• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Bartın 20 °C
  • Ankara 25 °C
  • Bolu 21 °C
  • Kastamonu 26 °C
  • Zonguldak 16 °C
  • Karabük 21 °C
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!

“Belediye Başkanlarımız Bartın’ımıza Değer Kattılar”

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Bartın İl Başkanlığı 9.Olağan Kongresi için ilimize geldi.
“Belediye Başkanlarımız Bartın’ımıza Değer Kattılar”

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Bartın İl Başkanlığı 9.Olağan Kongresi için ilimize geldi.  Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, kongre için ilimize gelen Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’ı ilimiz girişinde karşıladı. Karşılama sırasında Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkan Yardımcısı Recep Çömlek, Kumluca Belediye Başkanı Sayın İsmail Can,  İl Genel Meclis Üyesi Orhan Ölçek ve Milliyetçi Hareket Partisi Bartın Merkez İlçe Başkanı Murat Demir de hazır bulundu. Karşılama törenin ardından İl Kongresi için Ömertepesi Kapalı Spor Salonu’na geçildi.

“Bartın Örnek İllerimizden Biri”

Törende konuşan Genel Başkan Yardımcısı Durmaz, Bartın Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalardan övgüyle bahsetti. Durmaz, Bartın Belediyesi, Kumluca Belediyesi ve Hasankadı Belediyesi’nin üretken belediyecilik düsturu ile ortaya koyduğu projelerin önemine değindi. Bartın’ı tarih şehri olarak nitelendiren Durmaz, şu ifadeleri kullandı; “Her köşesi tarih kokan, her tarafı doğal güzellik ve kültürel zenginlikle çevrelenmiş Bartın’da sizlerle beraber olmanın kıvancını yaşıyorum. Bartın; kültürünü koruyan ve geleceğe aktaran yapısıyla örnek illerimizden biridir. Nice güzelliği içerisinde barındıran Bartın ilimiz, bu değerlerini gittikçe küresel bir köye dönüşen dünyada milli hassasiyetiyle korumasını bilmiştir. Bartın demek; Çekiçler Çarşısında el emeği, Galla Çarşısında göz nuru demektir. Bartın demek; Fatih Sultan Mehmet’in “Çeşm-i Cihan” (Alemin göz bebeği) dediği Amasra demektir. Bartın demek; teknolojinin yok edemediği Kurucaşile teknesi demektir. Bartın demek, Ulus’ta Ulukaya Şelalesinden akan saf ve tertemiz su demektir. Kısacası Bartın demek; Türk’ün öz yurdu, öz kültürü demektir.

“Üretken Belediyecilik” Anlayışımızı En Güzel Şekilde Uyguladılar

Bartın, milli değerlerimize sahip çıkmış, milli varlığımıza düşmanlık edenlere karşı koymuştur. Bu tarih ve kültür şehrimiz ile ne kadar gurur duysak azdır. Ne mutlu bize ki Bartın da Milliyetçi Hareket’e kayıtsız kalmamıştır. Bartınlı kardeşlerimiz her daim destekçimiz oldu. 3 dönemdir Belediye yönetimini Sayın Cemal Akın başkanımızın şahsında partimize emanet eden Bartınlı kardeşlerimize şükranlarımı sunuyorum. Bu vesileyle; fedakâr ve özverili çalışmalarıyla “Üretken Belediyecilik” anlayışımızı en güzel şekilde uygulayarak Bartın’ımıza değer katan, Bartınlının hayat standardını yükselten Bartın Belediye Başkanımız Cemal Akın başta olmak üzere, Hasankadı Belediye Başkanımız Şeref Emiroğlu’na, Kumluca Belediye Başkanımız İsmail Çan’a, Belediye meclis üyelerimize, Belediye bürokratlarımıza, Tüm belediye çalışanlarımıza, ve onlara destek veren teşkilatımızın kıymetli mensuplarına yürekten teşekkür ediyorum.”

“İlimize Teşriflerinden Dolayı Teşekkür Ediyorum”

Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’ın ilimizi ziyareti ile ilgili açıklamasında Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın; “Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanlığı 9. Olağan Kongresi için şehrimize gelen Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcımız Sayın Sadir Durmaz Beyefendiyi ağırladık. Kongre öncesi Sayın Genel Başkan Yardımcımız ile sohbet ettik. Sayın Genel Başkan Yardımcımızla kongre sürecimizle ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Kongremizin akabinde Amasra ilçemizde bir dizi ziyaretler yaptık. Genel Başkan Yardımcımız Sayın Durmaz’a ilimize teşriflerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

“belediye-baskanlarimiz-bartin’imiza-deger-kattilar”-(4).jpg

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535