• BIST 9079.97
  • Altın 2310.66
  • Dolar 32.3382
  • Euro 35.0737
  • Bartın 20 °C
  • Ankara 17 °C
  • Bolu 14 °C
  • Kastamonu 15 °C
  • Zonguldak 20 °C
  • Karabük 19 °C
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • “Aladağ’ına Seyir Terası ve Piknik Alanı İnşa Edeceğiz”
  • Sinemada Şaşkına Çeviren Evlilik Teklifi
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • “Aladağ’ına Seyir Terası ve Piknik Alanı İnşa Edeceğiz”
  • Sinemada Şaşkına Çeviren Evlilik Teklifi

Belediye Meclisi 21 Gündemle Toplanacak

Bartın Belediye Meclisi Haziran Ayı Toplantısı 3 Haziran 2021 Perşembe günü saat 16.00’ da Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirilecek.
Belediye Meclisi 21 Gündemle Toplanacak

Bartın Belediye Meclisi Haziran Ayı Toplantısı 3 Haziran 2021 Perşembe günü saat 16.00’ da Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirilecek. Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın başkanlığında yapılacak olan toplantıda 21 gündem maddesi görüşülecek. Toplantı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanı Cemal Akın; “Bartın Belediye Meclisi Haziran Ayı Toplantımızı 3 Haziran 2021 Perşembe günü saat 16.00’da gerçekleştireceğiz. Belediye personelimizle, halkımızla, belediye başkan yardımcılarımızla ve belediye meclis üyelerimizle birlik ve beraberlik içerisinde şehrimize hizmet etmek için çalışıyoruz. Gerçekleştireceğimiz toplantıda görüşülecek olan konuların ilimiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Bartın Belediye Meclisinin Haziran Ayı Gündemi;

  1. İş Makinesinin haczedilemez bir araç olarak kamu hizmetine tahsis edilmesi ile ilgili konunun görüşülmesi.
  2. Belediyemiz sınırları ile mücavir alan sınırları içerisinde yer alan genel aydınlatma kapsamında yer alan trafo, bask, direk vb teçhizatlar için 2021 yılı için yer tahsis ücretlerinin belirlenmesi talebinin görüşülmesi.
  3. 75 Araçlık 30 Yıl Süreli Özel Halk Otobüsü Çalışma Ruhsatı İhalesine çıkılması konusunun Belediye Meclisince görüşülerek karara bağlanması, ihale iş ve işlemlerini yürütmek üzere Belediye Başkanı ve Belediye Encümenine yetki verilmesi talebinin görüşülmesi.
  4. Mülkiyeti Belediyemize ait olan yoldan ihdas sonrası oluşan, Tuna Mahallesi, tapuda 1238 ada, 3 nolu parselin satış talebinin görüşülmesi.
  5. Mülkiyeti Belediyemize ait olan yoldan ihdas sonrası oluşan, Orduyeri Mahallesi, tapuda 429 ada, 186 nolu parselin satış talebinin görüşülmesi.
  6. Mülkiyeti Belediyemize ait olan yoldan ihdas sonrası oluşan, Orduyeri Mahallesi tapuda 32 ada 31 numaralı parselin satış talebinin görüşülmesi.
  7. Trafik ve Muhtelif İşler Komisyonuna havale edilen, Bartın Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanan “Hep Birlikte El Ele Geleceğiniz Güvende” projesi ile ilgili Valilik oluruna binaen hazırlanan protokolün imzalanabilmesi için Belediye Başkanına yetki verilmesi talebinin görüşülmesi.
  8. Trafik ve Muhtelif İşler Komisyonuna havale edilen, Kırtepe Mahallesi, tapuda 326 ada, 75 parselde kayıtlı taşınmazın (Yıkılmış Bodasaki Konağı) planının ortaya çıkarılması ile ilgili yapılacak kurtarma kazısına ilişkin hizmet protokolünün görüşülmesi.
  9. Trafik ve Muhtelif İşler Komisyonuna havale edilen, Belediye Meclisi'nin 06.05.2009 tarih ve 66 sayılı kararı ile yürürlüğe giren Destek Hizmetleri Müdürlüğü Çalışma Yönetmeliği'nin iptal edilerek güncellenen Bartın Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü Çalışma Yönetmeliği'nin kabul edilmesi talebinin görüşülmesi.
  10. İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edilen, Mülkiyeti Belediyemize ait olan yoldan ihdas sonrası oluşan, Aladağ Mahallesi, tapuda 1021 ada, 14 nolu parselin satış talebinin görüşülmesi.
  11. İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edilen, Mülkiyeti Belediyemize ait olan yoldan ihdas sonrası oluşan, Aladağ Mahallesi, tapuda 765 ada, 95 nolu parselin satış talebinin görüşülmesi.
  12. İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edilen, Mülkiyeti Belediyemize ait olan yoldan ihdas sonrası oluşan, Cumhuriyet Mahallesi, tapuda 1143 ada, 17 ve 18 nolu parsellerin satış talebinin görüşülmesi.
  13. İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edilen, Karaköy Mahallesinde mülkiyeti Bartın Belediyesine ait tapuda 1465 ada, 6 parsel nolu taşınmaz ile tapuda 1276 ada, 88 ve 191 parsel nolu taşınmazların bedelsiz olarak Hazine adına devri talebinin görüşülmesi.
  14. İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edilen, Mülkiyeti Belediyemize ait olan yoldan ihdas sonrası oluşan, Aladağ Mahallesi, tapuda 810 ada, 26 nolu parselin satış talebinin görüşülmesi.
  15. İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edilen, Mülkiyeti Belediyemize ait olan yoldan ihdas sonrası oluşan, Orduyeri Mahallesi, tapuda 418 ada, 212 ve 213 nolu parsellerin satış talebinin görüşülmesi.
  16. İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edilen, Mülkiyeti Belediyemize ait olan yoldan ihdas sonrası oluşan, Aladağ Mahallesi, tapuda 765 ada, 80-96 nolu parsellerin satış talebinin görüşülmesi.
  17. İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edilen, Mülkiyeti Belediyemize ait olan yoldan ihdas sonrası oluşan, Orduyeri Mahallesi, tapuda 372 ada, 75 nolu parselin satış talebinin görüşülmesi.
  18. İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edilen, Bartın İli Merkez İlçe, Şiremirçavuş Köyü, tapuda 1323 ada, 30 parsel nolu taşınmaz üzerinde imar plan değişikliği talebinin görüşülmesi.
  19. Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen, Bartın Belediyesi bünyesinde çalıştırılacak 2. el otobüs alınması talebinin görüşülmesi.
  20. Kültür ve Turizm Komisyonuna havale edilen, İnkum ve Bartın’da kültür ve turizm ile ilgili iş ve işlemlerin takibi amacıyla yapılacak çalışmaların görüşülmesi.
  21. Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen, Pandemi döneminde kısıtlı ya da tamamen kapalı olma nedeni ile ekonomik olarak zor durumda kalan Belediyemiz kiracısı esnaflarımızın pandemi koşulları düzelinceye kadar kiralarının alınmaması talebinin görüşülmesi.
  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535