• BIST 9079.97
  • Altın 2312.596
  • Dolar 32.3422
  • Euro 35.1028
  • Bartın 26 °C
  • Ankara 22 °C
  • Bolu 21 °C
  • Kastamonu 21 °C
  • Zonguldak 23 °C
  • Karabük 21 °C
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • “Aladağ’ına Seyir Terası ve Piknik Alanı İnşa Edeceğiz”
  • Sinemada Şaşkına Çeviren Evlilik Teklifi
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • “Aladağ’ına Seyir Terası ve Piknik Alanı İnşa Edeceğiz”
  • Sinemada Şaşkına Çeviren Evlilik Teklifi

Belediye Meclisi 39 Gündemle Toplandı

Bartın Belediye Meclisi, 2021 yılı Şubat Ayı Meclis Toplantısını Belediye Başkanı Cemal Akın başkanlığında gerçekleştirdi. 39 gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıda yaptığı konuşmada Başkan Akın, alınan kararların hayırlı uğurlu olmasını diledi.
Belediye Meclisi 39 Gündemle Toplandı

Bartın Belediye Meclisi’nin 2021 yılı Şubat Ayı Meclis Toplantısı pandemi tedbirleri çerçevesinde Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda Belediye Başkanı Cemal Akın başkanlığında yapıldı. Yoklama ile başlayan ve 2 oturumda gerçekleştirilen toplantıda 39 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Gündemde 17 yeni konu bulunurken, 22 madde ise Ocak Ayı Meclis Toplantısı’nda komisyonlara havale edilen konuları içerdi. Komisyonlardan gelen 22 gündem maddesi kabul edildi. Gündemde yer alan 17 yeni konunun da ilgili komisyonlara havalesi yapıldı.

İkinci Oturumda 2 Madde Karara Bağlandı

İlk oturumda görüşülen 39 gündem maddesinin akabinde Meclis toplantısına ara verilerek, 2.oturuma geçildi. Komisyonlarda gerekli görüşmelerin yapılabilmesi adına verilen aranın ardından gerçekleştirilen 2.oturumda gündemin 2.maddesinde yer alan ihale yöntemi ile 30 araçlık Özel Halk Otobüsü Toplu Taşıma Çalışma Ruhsatı verilmesi talebi ve gündemin 4.maddesinde yer alan Bartın Belediyesi Özel Halk Otobüsleri Çalışma ve Seyrüsefer Yönetmeliğinin 9. maddesine çalışılacak güzergahların eklenmesi talebi görüşüldü. Trafik ve Muhtelif İşler Komisyonunda yapılan değerlendirmelerin akabinde 2 madde Belediye Meclisinde komisyon raporu doğrultusunda kabul edildi.

“Şehrimize Hizmet Etmek İçin Çalışıyoruz”

Meclis toplantısının açılış konuşması yapan Belediye Başkanı Akın, alınan kararların hayırlı uğurlu olmasını diledi. Akın; “Bartın Belediye Meclisi Şubat Ayı Toplantımızı gerçekleştirdik. Belediye personelimizle, halkımızla, belediye başkan yardımcılarımızla ve belediye meclis üyelerimizle birlik ve beraberlik içerisinde şehrimize hizmet etmek için çalışıyoruz. İnşallah bundan sonraki süreçte de aynı hassasiyetle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Gerçekleştireceğimiz toplantıda görüşülen konuların şehrimiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Belediye Meclisi Şubat Ayı Toplantısında Görüşülen Maddeler Şu Şekilde;

  1.  “Karasu Köyü İnkum Mevkiinde işaretli olan yerlerin otopark olarak belirlenmesi ve ihale yöntemi ile kiraya verilmesi talebinin görüşülmesi.
  2. İhale yöntemi ile 30 araçlık Özel Halk Otobüsü Toplu Taşıma Çalışma Ruhsatı verilmesi talebinin görüşülmesi.
  3. Bartın Belediyesine bağlı olarak çalışmakta olan Özel Halk Otobüslerinde HES kodu sorgulanabilmesi için, Sağlık Bakanlığı ile salgınla mücadele kapsamında verilerin aktarımına ilişkin protokol yapılması talebinin görüşülmesi.
  4. Bartın Belediyesi Özel Halk Otobüsleri Çalışma ve Seyrüsefer Yönetmeliğinin 9. maddesine çalışılacak güzergahların eklenmesi talebinin görüşülmesi.
  5. Gölbucağı Mahallesi, tapuda 1207 ada, 10 nolu parseldeki Belediyemiz hissesi olan 371.89 m2 nin satış talebinin görüşülmesi.
  6. Mülkiyeti Belediyemize ait olan yoldan ihdas sonrası oluşan, Kemerköprü Mahallesi, tapuda 89 ada, 201 nolu parselin satış talebinin görüşülmesi.
  7. Mülkiyeti Belediyemize ait olan yoldan ihdas sonrası oluşan, Kemerköprü Mahallesi, tapuda 89 ada, 199 ve 200 nolu parselin satış talebinin görüşülmesi.
  8. Mülkiyeti Belediyemize ait olan yoldan ihdas sonrası oluşan, Kemerköprü Mahallesi, tapuda 383 ada, 370 nolu parselin satış talebinin görüşülmesi.
  9. Mülkiyeti Belediyemize ait olan yoldan ihdas sonrası oluşan, Kemerköprü Mahallesi, tapuda 383 ada, 371 nolu parselin satış talebinin görüşülmesi.
  10. Mülkiyeti Belediyemize ait olan yoldan ihdas sonrası oluşan, Gecen Mahallesi, tapuda 122 ada, 544 nolu parselin satış talebinin görüşülmesi.
  11. Mülkiyeti Belediyemize ait olan yoldan ihdas sonrası oluşan, Gecen Mahallesi, tapuda 122 ada, 545 nolu parselin satış talebinin görüşülmesi.
  12. Mülkiyeti Belediyemize ait olan yoldan ihdas sonrası oluşan, Gölbucağı Mahallesi, tapuda 6 ada, 143 ve 144 nolu parselin satış talebinin görüşülmesi.
  13. Şiremirtabaklar Köyü, tapuda 192 ada, 1, 2, 3, 4 ve 5 parsel no.lu taşınmazlara ulaşım sağlamak için servis yolu oluşturmak amacıyla hazırlanan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği talebinin görüşülmesi.
  14. Tuna Mahallesi, tapuda 57 ada, 2 ve 3 parsel no.lu taşınmaz ile 497 ada, 19 parsel no.lu taşınmazlar üzerinde farklı mimari çözümler için esneklik sağlamak adına yapılaşma koşullarında değişiklik yapmak amacıyla hazırlanan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği talebinin görüşülmesi.
  15. Mülkiyeti Belediyemize ait olan yoldan ihdas sonrası oluşan, Orduyeri Mahallesi, tapuda 418 ada, 209 nolu parselin satış talebinin görüşülmesi.
  16. Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen, Meclis Başkan ve üyelerine meclis ve ihtisas komisyonu toplantılarına katıldıkları günler için ödenecek ücretin belirlenmesi talebinin görüşülmesi.
  17. Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen, Harcırah bedelinin belirlenmesi talebinin görüşülmesi.
  18. Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen, Belediyemiz Zabıta Personeline 2021 yılı için ödenecek fazla mesai ücretinin belirlenmesi.
  19. Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen, Belediyemiz İtfaiye Personeline 2021 yılı için ödenecek fazla mesai ücretinin belirlenmesi.
  20. Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen, Bartın Merkez Aladağ Verici İstasyonu Arazi Tahsisinin Süre Uzatılması talebinin görüşülmesi.
  21. Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Genelgesine istinaden Belediyemizde kayıtlı bulunan ve faaliyeti durdurulan veya faaliyette bulunmayan kiracı ve işgalcilere yapılacak uygulamanın değerlendirilmesi talebinin görüşülmesi.
  22. Trafik ve Muhtelif İşler Komisyonuna havale edilen, Belediyemiz ile Sosyal Gençlik Topluluğu Derneği arasında imzalanacak Uluslararası Kültür Otağı Projesi İş Birliği Protokolünün imzalanması için Belediye Başkanına yetki verilmesi talebinin görüşülmesi.
  23. Trafik ve Muhtelif İşler Komisyonuna havale edilen, Bartın Belediyesi Emir ve Yasakları Uygulama Yönetmeliğinin iptal edilerek yeniden hazırlanan Bartın Belediyesi Emir ve Yasakları Uygulama Yönetmeliğinin kabulü talebinin görüşülmesi.
  24. Trafik ve Muhtelif İşler Komisyonuna havale edilen, Bartın Üniversitesi ile Bartın Belediyesi arasında Bartın Çayı Havzasında Erken Uyarı Sistemi Kurulması ve Taşkın Sularının Kontrolü ile Değerlendirilmesi Projesi İşbirliği Protokolünü imzalamak üzere Belediye Başkanına yetki verilmesi talebinin görüşülmesi.
  25. Trafik ve Muhtelif İşler Komisyonuna havale edilen, Su abonelerimizin kullandığı sayaçların satış ve servis işlemlerinin yapılabilmesi için, sayaç firmaları ile protokol imzalamak üzere Belediye Başkanına yetki verilmesi talebinin görüşülmesi.
  26. İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edilen, Mülkiyeti Belediyemize ait olan yoldan ihdas sonrası oluşan, Orduyeri Mahallesi, tapuda 429 ada, 182 nolu parselin satış talebinin görüşülmesi.
  27. İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edilen, Mülkiyeti Belediyemize ait olan yoldan ihdas sonrası oluşan, Orduyeri Mahallesi, tapuda 837 ada, 8 nolu parselin satış talebinin görüşülmesi.
  28. İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edilen, Mülkiyeti Belediyemize ait olan yoldan ihdas sonrası oluşan, Kırtepe Mahallesi, tapuda 144 ada, 83 nolu parselin satış talebinin görüşülmesi.
  29. İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edilen, Mülkiyeti Belediyemize ait olan yoldan ihdas sonrası oluşan, Kemerköprü Mahallesi, tapuda 655 ada, 61 nolu parselin satış talebinin görüşülmesi.
  30. İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edilen, Mülkiyeti Belediyemize ait olan yoldan ihdas sonrası oluşan Orduyeri Mahallesi, tapuda 372 ada, 72 nolu parselin satış talebinin görüşülmesi.
  31. İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edilen, Mülkiyeti Belediyemize ait olan yoldan ihdas sonrası oluşan Kemerköprü Mahallesi, tapuda 627 ada, 187 nolu parselin satış talebinin görüşülmesi.
  32. İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edilen, Şiremirtabaklar Köyü, tapuda 186 ada, 20 parsel, 198 ada, 10 parsel ve 232 ada, 1 parsel nolu 2/B parseli sonucunda oluşmuş taşınmazların satın alınması talebinin görüşülmesi.
  33. İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edilen, Mülkiyeti Belediyemize ait olan yoldan ihdas sonrası oluşan Karaköy Mahallesi, tapuda 1603 ada, 198 nolu parselin satış talebinin görüşülmesi.
  34. İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edilen, Mülkiyeti Belediyemize ait olan yoldan ihdas sonrası oluşan Orduyeri Mahallesi, tapuda 429 ada 181 nolu parselin satış talebinin görüşülmesi.
  35. İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edilen, Mülkiyeti Belediyemize ait olan yoldan ihdas sonrası oluşan Aladağ Mahallesi, tapuda 820 ada 24 nolu parselin satış talebinin görüşülmesi.
  36. İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edilen, Mülkiyeti Belediyemize ait olan yoldan ihdas sonrası oluşan Orduyeri Mahallesi, tapuda 388 ada 33 nolu parselin satış talebinin görüşülmesi.
  37. İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edilen, Mülkiyeti Belediyemize ait olan yoldan ihdas sonrası oluşan Orduyeri Mahallesi, tapuda 485 ada 41 nolu parselin satış talebinin görüşülmesi.
  38. İlimiz Merkez İlçesi Gecen Mahallesi sınırları içerisinde kalmakta olan tapuda 102 ada 1 parsel, 103 ada 1-2 parsel, 104 ada 1-2 parseller, 150 ada 1 parsel, 106 ada 4 parsel, 121 ada 1 parsel, 122 ada 73 parsel nolu taşınmazlar üzerinde yapılan 1/5000 ölçekli nazım ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliklerine ilişkin olarak Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından hazırlanan inceleme raporunun görüşülmesi.
  39. İnkumu tepesinde otopark alanı belirlenmesi talebinin görüşülmesi.”
  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535