• BIST 9079.97
  • Altın 2307.524
  • Dolar 32.3445
  • Euro 35.0629
  • Bartın 20 °C
  • Ankara 17 °C
  • Bolu 14 °C
  • Kastamonu 15 °C
  • Zonguldak 20 °C
  • Karabük 19 °C
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • “Aladağ’ına Seyir Terası ve Piknik Alanı İnşa Edeceğiz”
  • Sinemada Şaşkına Çeviren Evlilik Teklifi
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • “Aladağ’ına Seyir Terası ve Piknik Alanı İnşa Edeceğiz”
  • Sinemada Şaşkına Çeviren Evlilik Teklifi

‘Ben sizlere güveniyorum’

AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlendi.
‘Ben sizlere güveniyorum’

AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı, AK Parti Genel Merkezi'nde yoğun katılımla gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında düzenlenen toplantıya 81 ilden yoğun ilgi olurken, ilimizden AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, İl Genel Meclis Başkanı Kenan Dursun, Kadın Kolları Başkanı Yasemin Dora Kurtkaya ve Gençlik Kolları Başkanı Orhan Ağdacı katılım sağladı.

Hedeflerimize ulaşmamak için hiçbir sebep yok

Toplantı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı; “Kasım Ayı Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı yoğun katılımla gerçekleştirdik. Gerçekleştirilen toplantının ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini diliyoruz. Tabii toplantı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın açılış konuşmasıyla başladı. Kongre süreçlerini değerlendiren Sayın Cumhurbaşkanımız, şu ifadeleri kullandı; “AK Parti'yi asla hiziplerin partisi haline getirmedik. Biz eser üzerine eser koydukça milletimiz bize sahip çıkmayı sürdürecektir. Bizi ayıran en önemli özellik budur. Sakın ha, dedikodulara, sağda soldaki fiskoslara kulak asmayın. Biz işimize bakacağız, yolumuza devam edeceğiz. Biz kendimize inandıkça güvendikçe milletimizin bize olan sadakati de o derece artacaktır. İnşallah 2019'da da gireceğimiz tüm seçimlerden başarıyla çıkacağız. Yapmamız gereken kendi içimizdeki birliği, kardeşliği ve milletimizle olan bağımızı güçlendirmektir. Önümüzdeki 1-1,5 yılı çok iyi değerlendirdiğimizde hedeflerimize ulaşmamak için hiçbir sebep yoktur.

Ben sizlere güveniyorum

AK Parti'nin genel başkanı olarak ben sizlere güveniyorum. Türkiye içeride ve dışarda zorlu bir mücadele veriyor. Daha dün iki askerimizi şehit verdik. Aziz milletimize başsağlığı diliyorum. Terör örgütünü sınırımızın her iki tarafında da rahat bırakmıyoruz. Güvenlik güçlerimizin operasyonları kar kış demeden sürüyor. Son terörist de imha edilene veya teslim olana kadar bu operasyonlar devam edilecektir. FETÖ ile ilgili davalar yavaş yavaş sonuçlanmaya başladı. Bu ihanet çetesini ülkemizden kazıyana kadar bize durmak yok. Ara vermek yok. Hangi kurumumuzda varsa, askerimizde, polisimizde, yargıda veya kurumlarda nerede varsa bunları temizlemeye devam edeceğiz. Onların inlerine girdik zaten. Hep söylüyorum 'Acırsanız acınacak hale gelirsiniz.' Acımayacağız.

Afrin bizim için önemli

Ayın 22'sinde Soçi'de Putin ve İran Devlet Başkanı Ruhani ile bir raya geleceğiz. Daha önce Dışişleri Bakanları bir araya gelecek. Görüşmenin ana nedeni hiç şüphesiz Afrin'dir. Afrin bizim için daha önemli, Afrin bizim sınırımızda... Orada yaşayan Arap ve kürt, Türkmen kardeşlerimiz var. Burayı PYD'den temizlememiz gerekiyor. Eğer biz burada bulunmazsak, farklı terör grupları burayı ilgal eder. ABD'nin verdiği sözleri tutmaması bizim için hayal kırıklığı olmuştur. Afrin'de de aynı oyuna gelmek istemiyoruz. Rakka'da Menbiç'de gelin birlikte halledelim dediğimize rağmen, verdikleri sözleri tutmamışlardır. Obama'nın ardından gelen yönetim de terör örfütünün ismini değiştirdi. YPG yaptı. Sizden önce biz orada vardık. Şu anda Suriye'de ABD'nin 14 hava üssü var. Siz 12 bin km uzaklıktan Suriye'ye niçin geliyorsunuz? Bu sonu sorulmaz mı? Vatandaşım bana soruyor, ben de size soruyorum. DEAŞ'la mücadele... Başlık bu. Peki DEAŞ'le ne mücadele verdiniz? Benim askerim mücadele veriyor. Dolar ödediniz. Türkiye'nin hem DEAŞ'a hem PYD'ye karşı operasyonlarını baltalayan ABD'nin ne yaptığını biz iyi biliyoruz. Biz NATO'da beraberiz diye yanlışları söylemeyecek miyiz?

Hak'tan daha büyük bir güç olamaz

Son olarak Norveç'te bir durum oldu. Düşman tablosu diye bir tablo koymuşlar ve Atatürk'ün ismi bir tarafta da şahsımın ismi var. Bu haber gelince Genelkurmay Başkanımız ve AB'den sorumlu bakanımız da Kanada yolundaydılar. Bizi yoldan aradılar, böyle böyle dediler. Bu da NATO tatbikatı. 40 askerimiz var. Biz bu askerimizi çekme kararı verdik. Çekiyoruz dediler. Velev ki o hedefler kaldırılsa dahi 40 askerimizi çekin dedik. Gerekli bağlantıları yaptılar, yapıyorlar. Oyun başka. Zaman zaman değişik yerlerde de bunlar yapıldı yapılıyor. Eğer biz silahı güç olarak kullanacaksak, biz siyaseti bırakalım. Hak'tan daha büyük bir güç olamaz. Galip gelecek güç Hak'tır. DEAŞ'ın çekirdek ekibi bölgedeki hakim güçler tarafından oradan oraya taşınarak bölgedeki ateş genişletilmiştir. DEAŞ'ı icat eden kimse, PYD'yi kuran da odur. PYD'yi parlatan kimse Irak'ın istikrarsızlığını isteyen de odur. Kim nederse desin güya DEAŞ'a karşı savaşıyor denen PYD'nin madalyonun arka yüzü olduğu ortaya dökülmüştür. Önümüzdeki tüm bu acı gerçeklere rağmen, bu terör örgütleri için özgürlükçü diyenler var. PYD'yi parlatmalarını sebebi de bölgeyi dizayn etmek için kullanmalarıdır. İşleri bitince palavra gibi atacaklar.

Hesap kitap falan

Ana muhalefet partisinin başındaki zat şimdi de tutmuş Sosyal Güvenlik Kurumumuza saldırıyor. Senin döneminde Sosyal Sigortalar Kurumu'nun ne hallere düştüğünü biliyoruz. Ben şimdi buradan tüm milletime, rakamlarla bu zatın Sosyal Sigortalar Kurumu'nun başında olduğu dönemi açıklıyorum. Bu zat birkaç gündür 'Ben SSK'yı 2 milyar zarara uğratmıştım' diyor. 'Siz SGK'yı 20 milyar zarara uğrattınız' diye bize şöyle bir laf geveleyip duruyor. Kendisinin her ağzını açtığında 'hesap uzmanıyım' demesine bakmayın. Bu, hesap kitap falan bilmez.

Önemli bilgiler verdi

Hesap uzmanı sıfatı almak, bir kişinin hesap uzmanı olmasını getirmiyor, uygulama getiriyor. Batırdın mı, çıkardın mı, asıl olan budur. Hem de öyle bir bilmez ki, kendi dönemindeki 2,5 milyarlık zararın TÜFE hesabıyla bugün 42 milyara denk geldiğinden dahi bu zatın haberi yoktur. Şimdi otursun bir de bunun hesabını yapsın. Bunu da şimdi farklı yere doğru çekebilir. Hiçbir şey bilmiyorsun ey Kılıçdaroğlu. Aç interneti, orada bu hesabı otomatik olarak yapan programlar var, onu kullan.” Sayın Cumhurbaşkanımız toplantıda bu ifadelerle bizlere hitap etti. Önemli bilgiler verdi. Ben bu toplantımızın vatanımıza, milletimize hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535