• BIST 9113.63
  • Altın 2324.093
  • Dolar 32.3604
  • Euro 35.0127
  • Bartın 21 °C
  • Ankara 20 °C
  • Bolu 22 °C
  • Kastamonu 18 °C
  • Zonguldak 24 °C
  • Karabük 23 °C
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • “Aladağ’ına Seyir Terası ve Piknik Alanı İnşa Edeceğiz”
  • Sinemada Şaşkına Çeviren Evlilik Teklifi
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • “Aladağ’ına Seyir Terası ve Piknik Alanı İnşa Edeceğiz”
  • Sinemada Şaşkına Çeviren Evlilik Teklifi

"Biz dersimize çok iyi çalıştık"

Hasankadı esnafını ve ayakkabı atölyesini ziyaret eden CHP Bartın Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Av. Aysu Bankoğlu, "İyileştirmeye geliyoruz" dedi.
"Biz dersimize çok iyi çalıştık"

CHP Bartın Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Av. Aysu Bankoğlu, CHP İl ve İlçe Başkanları ve parti örgütü ile başta Hasankadı olmak üzere esnaf ve atölye gezilerinde bulundu. Bankoğlu, ziyaretlerinde esnafın içinde bulunduğu sıkıntıları dinlediklerini, dükkanlarına mal alırken sordukları fiyatın bir günde değiştiğini, müşterinin aldığı bir ürünü ertesi hafta bile aynı fiyata bulamadığından şikayetçi olduklarını belirtti. CHP Milletvekili sözlerine “Uzun vadeli politikalar ekonomi, eğitim, hukuk, enerji, turizm politikalarımız ile geliyoruz. Biz dersimizi çok iyi çalıştık. Biliyorsunuz neredeyse bir yıldır süren politika üretme çalışmalarımızda konusunda hem Türkiye çapında hem de dünyada itibar gören hocalarla, uzmanlarla bütün sorunlarımızın üzerinde çalıştık. Çözümlerimizi ortaya koyacak tutarlı ve uzun soluklu politikalar yaptık. Biz üretim yapılacak, istihdam yaratacak, gençlerine iş, milletine aş sağlayacak, hukukun olduğu bir düzen kuracağız. Hasankadı esnafı da Bartın’ın her yerindeki hemşerilerimle aynı şeyi söylüyor. Herkesin alım gücü düşmüş. Ayağını kesen alışverişten vazgeçen çok kişi var, gelenler de eskisi kadar harcayamıyor. Bu millete yaşattıkları en kötü şey ise insanların emek emek kazandığı paranın bereketinin olmaması. Paranın satın alma gücü yerle bir oldu. En büyük paramızla bir kilo kıyma alınmıyor. Bu rezaleti örtbas etmek için hala dış güçler, iç düşmanlar filan diyerek yine bir film çekmi peşindeler,” dedi.

"Devletin başı sürekli kandırılır mı?"

Hasankadı’da Miray Ayakkabıcılık atölyesini de ziyaret eden Bankoğlu, burada işçilerle beraber yemek yedi. İşçi ve esnaftan gördüğü ilgiden memnun gözüken Bankoğlu, “Buralarda bize verilen destek çok daha fazla oranda arttı. Bunun sebebi, bizim CHP olarak dün durduğumuz yerde durmamız ve devlet yönetimini adabıyla, kurumsallığıyla ve sorumluluğuyla yapılacağını bilmemizdir. Burası büyük bir ülke. Böyle bir ülkenin başındaki bir insan kaç defa kandırılabilir?! Her sorunda ‘Kandırıldık,” diyerek bahane üretiyorlar. Özür dilemeyi, sorumluluk almayı bilmiyorlar,” ifadelerini kullandı.  Saya atölyelerine yaptıkları ziyaretlerde güvenilir bir hukuk sistemi ihracatı güçlü, üretimi ve istihdamı artmış fabrikaların artacağını belirten Bankoğlu, “Hükümetin mevsimlik milliyetçilik dönemi yine başladı. Bunun altını arabayla, doğalgazla hatta son olarak petrolle doldurmaya çalışıyorlar. Baktılar ki tutmadı başladılar yine iftiralara, hakaretlere. Aklına ilk geleni, ağzına ilk geleni söylemekten geri durmuyorlar. Bu Ali Cengiz oyunlarını bu millet bir kez daha yutmayacak. Milletin olanı millete vermeye, bu devletin faydasına olan her şeyi büyüterek devam ettirmeye, devletin çetelerle sarılmış yaralarını söküp atmaya geliyoruz. Sürekli kandırıldık diye ortalarda geziyorlar ya, bugün esnaf gezisinde karşılaştığımız, mevcut hükümetin büyük ortağına defalarca oy vermiş bir ablamız, asıl kandırılan biziz. Benim derdim evim. O yüzden patates soğan, güle güle Erdoğan diyerek çok güzel tarif etti. Gelinen nokta çok sıkıcı çok tatsız, ülke tarihinin yaşadığı en büyük ekonomik buhranı yaşanıyor ama 14 Mayıs’ta ciğerlerimize oksijen gidecek. Her yaştan her düşünceden yurttaşımızın yüzünde bir tebessüm, kalbinde bir inanç var. Başaracağımızı tam da bu yüzden biliyoruz. Sizden biliyoruz. Yolsuzluk, yolsuzluk, adaletsizlik ve israf bitecek. Yine baharlar gelecek ve her şey çok güzel olacak,” sözleriyle açıklamasını bitirdi.

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535