• BIST 9645.02
  • Altın 2409.257
  • Dolar 32.5591
  • Euro 34.7092
  • Bartın 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • Bolu 9 °C
  • Kastamonu 7 °C
  • Zonguldak 10 °C
  • Karabük 9 °C
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!

‘Cepsiz ceketliler iş başına gelecek’

Saadet Partisi, 31 Mart Yerel Seçimleri için belirlenen belediye başkan adaylarını kamuoyuna tanıttı.
‘Cepsiz ceketliler iş başına gelecek’

Saadet Partisi, 31 Mart Yerel Seçimleri için belirlenen belediye başkan adaylarını kamuoyuna tanıttı. Saadet’in yerel seçimlerde kampanya sloganı, 'Dürüst Başkan Dürüst Yönetim' oldu. Ses getirecek bir kampanya ile 31 Mart Yerel Seçimleri’nin de startının verildiği programda seçim beyannamesi, seçim müziği ve seçim sloganı da duyuruldu.

“İnadına Saadet”

Ankara ATO Congresium'da gerçekleştirilen programa ilimizden de yoğun katılım oldu. Sabahın erken saatlerinden itibaren polisin yoğun güvenlik önlemi aldığı salonu partililer tamamen doldurdu. Salondakiler, “Çare Var Saadet Var”, “Saadet Gelecek Yüzler Gülecek”, “İnadına Saadet” sloganları eşliğinde Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu’nu karşıladı.

Saadet Partisi'nden merak uyandıran 'ceket' kampanyası

Saadet Partisi'nin ‘Aday Tanıtımı ve Kampanya Lansmanı’ toplantısı için hazırlanan görsellerdeki ‘ceket’ detayı merak uyandırdı. Görsellerde yer alan ‘Alıştırıldığınız bütün ceketleri unutun, yepyeni bir yaklaşıma hazır olun!’ sözü bu toplantı ile anlam kazandı. ‘Ceket’ objesi ile bir farkındalık oluşturmaya ve dikkatleri çekmeyi amaçlayan Saadet Partisi ‘ceket’ objesindeki anlamı açıkladı. Saadet Partisi’nin dürüstlük kavramını ön plana çıkararak kampanyayı oluşturduğu ifade edildi.

3 aday açıklanmıştı

Saadet Partisi Bartın İl Başkanı Ünal Yurtbay tarafından geçtiğimiz günlerde 2 ilçe ve bir belde Belediye Başkan Adaylarının isimlerini kamuoyuyla paylaşılmış, diğer ilçe ve belde belediye başkanlarının isimlerinin Ankara’da duyurulacağını belirtmişti. Aday belirleme sürecinde titizlikle davranıldığını söyleyen Yurtbay, Saadet Partisi Amasra Belediye Başkan Adaylığı için Yıldıray Celal Vakit’i, Kurucaşile Belediye Başkan Adaylığı için Can Güner’i ve Abdipaşa Belediye Başkanlığı için ise Kemal Dönmez’in aday gösterildiğini ifade etmişti.

Bartın Belediye Başkanı Adayı Mehmet Emin Titiz oldu

Aday tanıtım toplantısında da Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu tarafından Bartın Belediye Başkan Adaylığı için  Muhammed Emin Titiz, Amasra Belediye Başkan Adaylığı için Yıldıray Celal Vakit, Kurucaşile Belediye Başkan Adaylığı için Can Güner,  Kozcağız Belediye Başkan Adaylığı için Birol Eser, Abdipaşa Belediye Başkan Adaylığı için Kemal Dönmez açıklandı. Ulus, Kumluca ve Hasankadı Belediye Başkan Adayları ise birazdan belli olacak.

Seçim süreci hayırlara vesile olur

31 Mart'taki yerel seçimde partisinden aday olacak isimlerin açıklandığını belirten Saadet Partisi Bartın İl Başkanı Ünal Yurtbay; “Bütün bölgelerde seçime gireceğimizi belirtmiştik. Dediğimiz gibi de tüm ilçe ve beldelerimizde seçimlere hazırlanıyoruz. İl, ilçe ve beldelerimizde adaylarımızın kimler olduğunu halkımıza duyurduk. Aynı zamanda seçim konseptimizi de anlattık. Bundan sonraki süreçte adaylarımızla birlikte çalışımlarımızı hızlandıracağız. İnşallah önümüzdeki seçim süreci hayırlara vesile olur" diye konuştu.

Dürüstlük kavramı ön plana çıkartıldı

Yurtbay; “Partimizin ‘Aday Tanıtımı ve Kampanya Lansmanı’ toplantısı için hazırlanan görsellerdeki ‘ceket’ detayı herkes tarafından merak uyandırdı. Partimiz dürüstlük kavramını ön plana çıkararak kampanyasını oluşturdu. Kampanyanın diğer argümanlarında da ‘dürüstlük’ kavramı var. İnşallah seçim sürecinin sonunda cepsiz ceketliler iş başına gelecektir. Adaletsizlik, liyakatsizlik, yolsuzluk, rant ve israfın Türkiye’nin en önemli sorunları olduğu ve bu sorunların ancak dürüst insanlar tarafından çözüleceği yaklaşımı ile oluşturulan kampanyamızın ana sloganı ‘Dürüst Olmak Gerekirse’ oldu. Yerel yönetimlerde yaşanan, adaletsizlik, liyakatsizlik, yolsuzluk, rant ve israf sorununu ancak ‘Dürüst Başkan, Dürüst Yönetim’ ile ortadan kalkacaktır” dedi.

Kampanyamızın sac ayaklarını oluşturuyor

12 maddelik manifestoyu da açıklayan Yurtbay; “Dürüst belediyecilik prensiplerinin de açıklandığı toplantımızda 12 madde ile bir manifesto açıkladık. Yerel yönetimlerde sahip çıkılacak prensipler olarak; ‘Planlı ve programlı çalışacağız,işi ehline vereceğiz, yolsuzluk ve israfa geçit vermeyeceğiz, yetim malına sahip çıkar gibi sahip çıkacağız, partizanlık ve ayrımcılık yapmayacağız, kapımız, her zaman ve herkese açık olacak, yerel ve kültürel değerleri koruyup zenginleştireceğiz, hızlı, doğru ve estetik biçimde yapacağız, hesap verilebilir ve şeffaf olacağız, halkımız ile bütünleşeceğiz, haksız rant sağlamayacağız, merhametli ve adil olacağız’ maddelerini sıraladık. Bir kitapçık halinde basına ve programa gelenlere manifestomuzu servis ettik. Bu manifesto kampanyamızın sac ayaklarını oluşturuyor” diye konuştu.

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535