• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Bartın 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • Bolu 23 °C
  • Kastamonu 18 °C
  • Zonguldak 20 °C
  • Karabük 18 °C
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!

CHP İl Başkanı Erkan, seçim sonuçlarını değerlendirdi

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Bartın İl Başkanı Hatice İlknur Erkan ve CHP Merkez ilçe Başkanı Hacı Gölbucaklı, 24 Haziran seçimleriyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.
CHP İl Başkanı Erkan, seçim sonuçlarını değerlendirdi

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Bartın İl Başkanı Hatice İlknur Erkan ve CHP Merkez ilçe Başkanı Hacı Gölbucaklı, 24 Haziran seçimleriyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Yoğun seçim çalışması gerçekleştirdiklerini belirten İl Başkanı Erkan, yapılan çalasımlar neticesinde de başarıya ulaştıklarını söyledi. Destek veren Bartın halkına teşekkür eden Erkan, Milletvekili Aysu Bankoğlu’na da görevinde başarılar diledi.

Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum

Erkan; “Ben CHP İl Başkanlığı görevine geleli 5 ay gibi bir süre oldu. Bu süre zarfında kurultay, tüzük kurultayı ve baskın seçim yaşadım. Seçimlerde çok çalıştık. En genç milletvekilimiz Sayın Aysu Bankoğlu ile birlikte yoğun çalışma içerisinde olduk. Bir ay gibi kısa sürüde vatandaşlara ulaşmaya çalıştık. Ramazan ayı münasebetiyle çalışmalarımıza büyük çoğunlukla iftar sonrası gerçekleştirdik. Gündüz de gençlerimizle çalışmalar yaptık. 24 Haziran’da başarıyı yakaladığımızı düşünüyorum. Sayın Milletvekilimizi yapılan çalasımlar sonucu halkımızın desteğiyle Ankara’ya gönderdik. Mutluyuz. İnşallah yerel seçimlerde de bu başarıyı yakalamak için çalışmalarımıza devam edeceğiz. 24 Haziran seçimlerinin ülkemize, Bartın’ımıza ve milletimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Sayın Milletvekilimize başarılar diliyorum. Bizleri destekleyen halkımıza, parti teşkilatımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Başarılar diliyoruz

CHP Merkez İlçe Başkanı Hacı Gölbucaklı ise konuşmasında şu ifadeleri kullandı; “24 Haziran seçimleri Türkiye’nin Cumhuriyet tarihinden beri yapmış olduğu en önemli seçimiydi. Burada gerek Cumhuriyet Halk Partisi gerek ittifak içerisinde olduğumuz partiler devlet imkanlarına karşı bir mücadele verdik. Yerelde de genelde de aynıydı. Genelde üzüntü yaşadık ama yerelde bir milletvekili çıkardığımız için sevinçliyiz. 25 yıldır milletvekili çıkaramayan Cumhuriyet Halk Partisi sayın Rıza Yalçınkaya ile birlikte dört dönem Cumhuriyet Halk Partisi’nden milletvekilliği kazanmıştır. Bu Cumhuriyet Halk Partisi’nin Bartın’daki 5. dönemidir. 5. dönemde de milletvekilimiz Cumhuriyet Halk Partisi’nin en genç adayı Aysu Bankoğlu’dur. Kendisine başarılar diliyoruz.

Yerel seçimlere şimdiden hazırlanmaya başladık

Tabi seçim kolay olmadı gerçekten zorlandık. Maalesef Türkiye genelinde istediğimiz başarıyı yakalayamadık. Bundan sonra tekrar örgütlerimiz yerel seçimlere hazırlıklara başlamıştır. Çünkü bir seçim bittiğinde bir seçim daha başlar. Biz yerel seçimlere şimdiden hazırlanmaya başladık. Bunda da iddialıyız. Bartın Belediyesi ve ilçe belediyelerini alacağız. Bundan eminiz.

Geçersiz oyları kendilerine saydırmak istediler

Buradan AK Parti yöneticilerin seçim sonuçlarına yaptıkları itirazları da değerlendirmek istiyorum. Geçersiz oyları kendilerine saydırmak istediler. Sağolsun emniyet güçlerimizin aldıkları emniyet tedbirleri, bizlerin orada tuttuğu nöbet etkili oldu. Mücadelemizi vererek demokrasinin kazanması için elimizden geleni yaptık. Maalesef sinekten yağ çıkarmaya uğraştılar. Bunu başaramadılar.

Saadet Partisi’ne yapılan eleştiriler yersiz

Eleştiriler bize karşı da oluyor. Saadet Partisi’ne de oluyor. Bu eleştiriler yalnız seviyesi eleştiriler oluyor. Artık seçim bitti kazanan kazandı kaybeden kaybetti. Bu eleştirileri yapan arkadaşımızı kınıyorum. Yaptığı ayıptır. Kendisine yakıştıramıyorum. Üzücü şeyler. Bu eleştirilerin daha siyasi bir dille yapılması gerektiğine inanıyorum. Bu yapmış olduğu eleştirilerden dolayı da kendisinin kazanamamış olduğuna seviniyorum. Çünkü kazandığında demek ki bu eleştirilen dozu daha yüksek olacaktı. Kendisini Kaf dağında görecekti.”

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535