• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Bartın 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • Bolu 10 °C
  • Kastamonu 10 °C
  • Zonguldak 14 °C
  • Karabük 13 °C
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!

 “CHP’yi yok saymak halkı yok saymaktır”

CHP Bartın Belediye Başkan Adayı Mehmet Arslan Bartın’da seçimi kazanmaya çok yakın olduklarını söyledi.
 “CHP’yi yok saymak halkı yok saymaktır”

CHP Bartın Belediye Başkanı Mehmet Arslan 31 Mart seçimlerinin en favori partisinin CHP olduğunu ifade ederek, “Seçimi kaybetme korkusuyla CHP’yi yok saymaya çalışanlar bilsinler ki CHP Bartın’ın mayasındadır. CHP’yi Bartın’da yok saymak CHP’ye gönül vermiş on binlerce vatandaşımızı yok saymaktır.Kim ne derse desin halkımız algı ile seçim kazanmaya çalışanlara itibar etmeyecek ve bu seçim diğerlerine benzemeyecek. CHP’ye gönül vermiş seçmenlerimiz gibi halkımızda ranta ve rantçılığa ‘hayır’ diyecek. 31 Mart’ta sandığa giden herkes Bartın’ın ve Bartın halkının derdine derman olacak olan CHP’ye ‘evet’ diyecek. Bartın halkının yüzü CHP ile gülecek. Bartın’a bahar CHP ile gelecek” dedi.

Bartın halkı heyecanla sandığa gidecek

CHP’ye gönül vermiş seçmenler gibi Bartın halkının da 31 Mart’ta sadece kendini düşünenlere hesap soracağını kaydeden Arslan, konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Bartın halkı 31 Mart’ta eşi benzeri görülmemiş bir heyecanla sandığa gidecek. Kullanılan oy oranı tüm şehirlerin üzerinde olacak. Genç yaşlı herkes sandığa giderek vatandaşlık görevini yerine getirecek. Çünkü CHP seçmeni ve Bartın’da ki sağ duyulu herkes bu seçimde ranta ve rantçılığa hayır demek için sandığa gidecek. Sadece kendini düşünenlere, halkını seçimden seçime hatırlayanlara halkımız tokat gibi yanıt verecek. Seçimi kazanma umudu ile CHP’den oy devşirmeye çalışanlar sandığın dibine gömülecekler.

Halkımız hesap soracak

Bugün ülkeyi yönetenler halkımızı ekonomik krizle baş başa bıraktılar. Onlarda çıkıp ekonomik krizle boğuşan halkımızdan oy istiyorlar. Halkımız için 31 Mart seçimleri hesap seçimi olacak. Bartın halkı 31 Mart’ta kendini ekonomik krizle baş başa bırakanlardan ve onlara koltuk değneği olanlardan hesap soracak. Halkımız çok iyi biliyor ki 31 Mart’ta oylayacakları kişi ya da parti olmayacak. Halkımız 31 Mart’ta zihniyet oylaması yapacak. Halkımız bu zihniyetin artık değişmesi gerektiğine inanıyor ve değişecek. Bu seçimde insanlarımız yüzlerini güldürecek CHP’yi seçecek.

Halkımız CHP’ye ‘evet’ diyecek

CHP’nin bu seçimi kazanacağını çok iyi bilenler var. Ve onlar seçimi, koltuklarını kaybetme korkusuyla karşı karşıyalar. Onun için CHP’yi yok saymaya çalışıyorlar. Seçimi kaybetme korkusuyla CHP’yi yok saymaya çalışanlar bilsinler ki CHP Bartın’ın mayasındadır. CHP’yi Bartın’da yok saymak CHP’ye gönül vermiş on binlerce vatandaşımızı yok saymaktır. Kim ne derse desin halkımız algı ile seçim kazanmaya çalışanlara itibar etmeyecek ve bu seçim diğerlerine benzemeyecek. CHP’ye gönül vermiş seçmenlerimiz gibi halkımızda ranta ve rantçılığa ‘hayır’ diyecek. 31 Mart’ta sandığa giden herkes Bartın’ın ve Bartın halkının derdine derman olacak olan CHP’ye ‘evet’ diyecek. Bartın halkının yüzü CHP ile gülecek. Bartın’a bahar CHP ile gelecek.

Emeklimize, öğrencimize nefes aldıracağız

Halkımızın güçlü destekleriyle göreve geldiğimizde bir kere zihniyet değişecek. Bartın Belediyesi kendini düşünen kadrolarla değil halkını düşünen kadrolarla yönetilecek. Önceliğimiz halkın cebine olumlu olarak dokunan işler yapmak olacak. Şimdiden yapacağımız çalışmaları alt yapılarıyla beraber hazırladık. İlk görev günümüzde suya yapacağımız yüzde 40 indirimle niyetimizi ortaya koyacağız. Sonrasında emekli olup kirada oturan ve geçinmekte zorlanan emeklilerimizi tek tek tespit edip onlara market alışveriş desteği sunacağız. Her ay 150 TL olmak üzere yılda 1800 TL’lik market desteği ile emeklilerimize nefes aldıracağız. Çocukları okula giden dar gelirli ailelerimizin her eğitim-öğretim yılı başında yaşadıkları kabusu ortadan kaldırmak için 500 TL’lik kırtasiye ve giyim yardımı yapacağız. Bu şekilde tüm insanlarımızın dertlerine derman olacağız. Söz veriyoruz, Bartın’da insanlar CHP’nin sosyal belediyecilik anlayışıyla, CHP’nin halkını düşünen anlayışıyla nefes alacak.

Şeffaf ve katılımcı olacağız

Projelerimizde de şehrimizin doğasını koruyup insanlarımızın Bartın’da yaşamaktan keyif duyacakları alanlar yaratacağız. Bartın’da sosyal yaşamı, sanatı, sporu destekleyeceğiz. Tüm projelerimizde engelleri kaldıracak ve dezavantajlı vatandaşlarımıza sahip çıkacağız. Şeffaf olup belediyemizin gelir ve giderler kalemlerini de halkımızla paylaşacağız. Katılımcı anlayışla şehrimizi birlikte yönetip umut ve mutluluk dolu yarınlara hep birlikte ulaşacağız.”

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535