• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Bartın 15 °C
  • Ankara 11 °C
  • Bolu 13 °C
  • Kastamonu 25 °C
  • Zonguldak 15 °C
  • Karabük 15 °C
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!

"Corona virüsü Siyonizm'in işi!"

Yeniden Refah Partisi Bartın İl Başkanı Ziver Gebiç, dünyaya dehşeti yaşatan ve binlerce insanın ölümüne sebep olan Corona virüs salgını ile Siyonizm'in, insan sayısını azaltma ve çoğalmasını engellemeyi amaçladığını belirtti.
"Corona virüsü Siyonizm'in işi!"

Yeniden Refah Partisi Bartın İl Başkanı Ziver Gebiç, dünyaya dehşeti yaşatan ve binlerce insanın ölümüne sebep olan Corona virüs salgını ile Siyonizm'in, insan sayısını azaltma ve çoğalmasını engellemeyi amaçladığını belirtti. Gebiç; “Kovid-19 salgını nedeniyle vefat eden vatandaşlarımıza rahmet, ailelerine ve yakınlarına da başsağlığı, tüm hastalarımıza da acil şifalar diliyoruz. Sağlık Bakanlığı’nın salgının önlenmesine yönelik çalışmalarını tebrik ediyoruz. Türkiye'de başta Sağlık Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı olmak üzere, tüm devlet kurumları başından itibaren süreci titizlikle takip ediyorlar ve gerekli tedbirleri ivedilikle alıyorlar. Bu nedenle özellikle Sağlık Bakanlığımızı, toplum sağlığı konusundaki hassasiyetinden ve soğukkanlı, tedbirli yaklaşımından dolayı tebrik ediyoruz. Sağlık Bakanlığımıza ve tüm sağlık personelimize bu çok önemli mücadelede Cenabı Allah'tan yardım diliyoruz" dedi.

Siyonizm'in hedefinde Türkiye var

Siyonizm'in asıl hedefinin tüm İslam ülkelerini ve dolayısıyla Türkiye'yi yutmak olduğunu söyleyen Gebiç, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın konuyla ilgili ayrıntılı basın açıklaması gerçekleştirdiğini söyledi. Gebiç; “Sayın Genel Başkanımız Siyonizm'in planları ile ilgili geniş çaplı değerlendirmelerde bulundu. Sayın Genel Başkanımız şu ifadeleri kullandı; “Filistin'in başına bela olan Siyonizm'in asıl hedefi Türkiye’dir. Filistin meselesi bazılarının söylediği gibi sadece Arapların meselesi değil. Büyük israil projesinin sınırları kuzeyde Nevşehir'de Kapadokya'ya, güneyde de Medine'ye kadar uzanıyor. Dolayısıyla Siyonizm tüm Müslümanların sorunudur. Çünkü Siyonizm Yahudiler hariç herkesi kendisine hizmet etmesi gereken köleler olarak görüyor.

Aile kurumunu çökertmek istiyorlar

Siyonizm, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de aile kurumunu çökertmek için kanunlar çıkarttırıyor. 'Evlilikler zorlaşsın' diye İstanbul sözleşmesini gibi anlaşmalar dayatıyor. 'Toplumsal cinsel eşitlik' ne demek? Toplumlara eşcinselliği bu vasıtayla empoze etmeye çalışıyorlar. Bunu nasıl yapıyorlar peki? 'Bilim adamı' değil 'bilim insanı' diyerek kadın ve erkek arasında güya eşitlik oluşturduklarını ifade ediyorlar. Halbuki asıl maksat cinsiyetsiz bir toplum oluşturmak. Çünkü cinsiyetsiz bir toplum demek 'eşcinsel bir toplum' demek. Son yıllarda Hollywood'da yapılan filmlerin 3'te 1'inde eşcinsellik var. Geçen haftalarda ziyaret gerçekleştirdiğimiz Kıbrıs'ta eşcinsellik propagandası yapan çok sayıda billboardlara şahit olduk.

Amacı üremeyi engellemek

Siyonizm üremeyi engellemek için aşı ve ilaç sanayi, GDO'lu gıdalar yoluyla kanseri ve kısırlığı arttırdı. Eskiden bir şehirde çok az kanser hastası olurdu şimdi ise neredeyse her apartmanda bir kanser hastası var. Yine uzmanların araştırmasına göre bu şekilde giderse 30 yıl sonra 10 çiftten 9'nun çocuğu olmayacak. Siyonizm kanser, kısırlık, eşcinsellik ve ailenin çökertilmesi ile Yahudiler dışındakiler çoğalmasın istiyor. Onlara göre, '30-40 milyon Yahudi kalsın, onlara hizmet edecek 1 milyar insan yeter!' diye düşünüyorlar. Kalan 6 milyar insan onlara göre sözde seçilmiş halk olarak onların kaynaklarını tüketiyor. Bu söylediklerimi onların kitaplarında bulabilirsiniz.

Corona virüsünün arkasında işgalci Siyonistler var

Şimdi tüm dünyayı saran Corona virüsünü konuşuyoruz. Elimizde kesin bir delil olmamakla birlikte bu virüs Siyonizm'in insan sayısını azaltma ve çoğalmasını engelleme amaçlarına hizmet ediyor, önemli araştırmacılar da bunu dile getiriyor. Erbakan Hoca, 'Siyonizm insanların çektiği sıkıntıların sebebi olan 5 bin senelik mikroptur' derdi.  Dolayısıyla Müslüman ülkeler birleşirse dünyanın bu düzeni bir anda değişebilir. Millî Görüş olarak biz, 'İslam Birliği' diyoruz ve Erbakan Hoca'mızın kurduğu D-8 İslam birliğinin ilk adımıydı. Türkiye'nin Batı'ya olan 'karşılıksız aşkı' bize zarardan başka ne getirdi? Hem Türkiye perişan oldu hem de İslam dünyası!”

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535